INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Elgato Stream Deck XL, 32 LCD-Tasten

    Elgato Stream Deck XL, pre dokonalú kontrolu nad vašim streamom
    stream deck s 32 prispôsobiteľnými LCD tlačidlami, plne konfigurovateľné, ľahká manipuláciaZobraziť viac

    skladom 

    252,55 €
    (ušetrite 2,35€)
    250,20 €
    208,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 14 €
    Kód tovaru

    382279

    PN kód

    10GAT9901

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Elgato Stream Deck XL

    Extra veľké pre extra kontrolu

    Stream Deck XL vám dáva ešte viac kreatívnej sily na dosah ruky. Znamená to, že získate väčšiu kontrolu na úrovni štúdia na optimalizáciu obsahu. Viac prístupu k integráciám šetriacim čas. Väčší priestor na zvýšenie hodnoty vašej produkcie. Viac zo všetkého, vďaka čomu bude váš stream stále aktuálny a vaše publikum zaujme.

    Nastavuje benchmark ešte vyššie

    Rozšírená mriežka 8x4 poskytuje celkovo 32 LCD klávesov, z ktorých každá má športové ostré rozlíšenie a plynulé prehrávanie. Všetky si môžete jednoducho prispôsobiť pomocou statických alebo dynamických ikon. Užite si dotykové ovládanie jedným dotykom ako nikdy predtým. Získajte okamžitú vizuálnu spätnú väzbu na potvrdenie každého vášho príkazu. A sklonu s istotou vďaka protišmykovému magnetickému stojanu, ktorý pevne drží v dokonalom uhle.

    Stredobodom vášho streamovania

    Začnite streamovať. Upravte úrovne zvuku a stlmte mikrofón. Dolaďte osvetlenie. Prepnite fotoaparáty. Naneste spodné tretiny. Zmeňte scény. Aktivujte si obrazovku prestávok. Spúšťajte na obrazovke videá, obrázky, súbory GIF a zvukové záznamy. A ukončite svoj podpisový outro. Pokiaľ ide o pokročilú živú produkciu, Stream Deck XL vám poskytuje najvyššiu kreatívnu kontrolu.

    Bezproblémovo integrované

    Elgato 4KCU, OBS, Twitch, YouTube, Twitter, Discord a ďalšie. Stream Deck XL integruje vaše nástroje a automaticky rozpozná vaše scény, médiá a zdroje zvuku. Takže môžete priamo organizovať svoj stream za behu. A zapojte svoje sociálne siete v ten správny moment.

    Funguje s celým vašim systémom

    Akcie klávesových skratiek robia z minulého storočia klávesové skratky. Teraz môžete spúšťať aplikácie a webové stránky, otvárať priečinky, pristupovať k vopred vytvoreným textom – dokonca zefektívniť pracovný tok úprav videa, grafického dizajnu alebo produkcie zvuku – bez ďalšieho hádania. Pretože presne viete, kde sú vaše makrá, a nikdy nevyzerali lepšie.

    Úplne prispôsobiteľné

    Personalizácia Stream Deck XL je hračka. Jednoducho presuňte akcie na klávesy a priraďte im hotové ikony alebo použite svoje vlastné. 32 nestačí? Premeňte kľúče na priečinky a zhromaždite toľko akcií, koľko chcete Jednoducho vytvorte svoje vlastné ikony pomocou Key Creator.
     

    Vie, čo potrebujete

    V jednej chvíli ste naživo a v druhej upravujete klip, nahrávate promo a propagujete svoj kanál. Vytvorte neobmedzené inteligentné profily s rôznymi rozloženiami kláves pre rôzne úlohy a prepínajte ich podľa toho, ako budete pracovať. Alebo nastavte Stream Deck XL, aby automaticky prepínal rozloženia kláves za vás.

    Nikdy sa neprestáva vyvíjať

    Spotify, Philips Hue, NVIDIA Share, VoiceMod – vďaka súprave Stream Deck SDK stále prichádzajú nové integrácie. Stream Deck sa stále zlepšuje. A keď sú všetci v akcii, všetko je možné.

    Technické parametre:

    Klávesy: 32 prispôsobiteľných LCD kláves
    Rozmery: 182 x 112 x 32 mm bez stojana
    Rozhranie: USB 3.0
    Hmotnosť: 410g
    OS: Windows 10 (64-bit) / macOS 10.14 alebo novší
    Stránky o produkte Elgato Stream Deck XL:

    www.elgato.com/en/stream-deck-xl

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky