INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Gorenje GS643D60X, umývačka riadu

    vstavaná umývačka riadu, energetická trieda (A-G): D, hlučnosť 45 dB, spotreba vody 11 l na cyklus ECO, kapacita pre 16 súprav riadu, intenzívny program, príborová zásuvka, odložený štart, AquaStopZobraziť viac

    skladom 

    558,97 €
    465,81 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 32 €
    Kód tovaru

    413755

    PN kód

    GS643D60X

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Gorenje GS643D60X

    Európska kvalita

    Vyrobené v EÚ
    Umývačky riadu Gorenje boli vyvinuté a vyrobené v Európe, navrhnuté vo Švédsku tímom profesionálov, ktorí sú priekopníkmi najnovších technologických trendov. Každý spotrebič je starostlivo vyrobený tak, aby čo najlepšie vyhovoval vašim potrebám.

    FlexUse

    Nakladanie a vykladanie nebolo nikdy také rýchle a jednoduché
    Systém 3 košov vám dáva neuveriteľnú prispôsobivosť pre všetky vaše potreby. Stredný kôš je vybavený guličkovými ložiskami pre najtichší a najplynulejší pohyb, aký kedy zažijete. Nastaviteľná výška stredného koša na 4 cm s nastaviteľným košom na príbory umožňuje vkladať a umývať riad rôznych veľkostí a tvarov. Tento systém 3 košov vám umožňuje umývať až 16 súprav riadu naraz.

    Celkom suché

    Dokonalý suchý riad
    Vychutnajte si v dokonale suchom riade a ušetrite až 20 % nákladov na energiu. Na konci čistiaceho cyklu sa dvierka umývačky čiastočne otvoria, čím sa zabezpečí dokonalé vysušenie vášho riadu bez rizika poškodenia nábytku v dôsledku nadmernej vlhkosti. S TotalDry už nemusíte ručne utierať riad, vďaka čomu máte po jedle viac času na odpočinok.

    AutoProgram

    Párty pre dvoch alebo dvanástich – riad bude dokonale čistý
    Program umývania riadu šetrí až 50 % energie jednoduchým rozpoznaním znečistenia vášho riadu. Špeciálne senzory na zákal vody zisťujú znečistenie riadu a upravujú dĺžku trvania hlavného umývacieho cyklu a teplotu vody pre umývací cyklus, ktorá môže byť medzi 45C až 65C. Auto program je preto vždy najoptimálnejším a energeticky najefektívnejším spôsobom umývania riadu

    Rýchla 1 h

    Efektívne rýchlo
    Efektívny a rýchly program určený na každodenné použitie na riad s mierne zaschnutými zvyškami. Tento program funguje pri 65°C a je hotový za 1 hodinu.

    Za 15 min. so SpeedWash

    Umýva rýchlo, aby ste vy mohli spomaliť
    Predstavte si, že pozvete priateľov na večeru a riady z hlavného chodu sú umyté, zatiaľ čo vy podávate dezert. Keď si zvolíte hodinový program spolu s funkciou SpeedWash, umývačky Gorenje umyjú riad už za 15 minút. Ideálne pre väčšie množstvo riadu, keď máte doma viac hostí.

    Samočistiaci program

    Vždy dokonale čistá umývačka
    Čistá vaňa umývačky zaistí, že umývací výkon vždy splní vaše očakávania. Spustite samočistiaci program raz za mesiac a už nikdy nebudete musieť ručne umývať vaňu umývačky, ostrekovacie ramená či trysky.

    Total AquaStop

    Nemusíte sa obávať pretečenia
    S bezpečnostnou funkciou AquaStop je možné umývačku riadu nechať v prevádzke v noci, ako aj vo vašej neprítomnosti. V prípade úniku alebo zaplavenia AquaStop automaticky vypne prívod vody, zatiaľ čo čerpadlo odčerpá zvyškovú vodu z vane umývačky. AquaStop zostáva plne funkčný po celú dobu životnosti spotrebiča.

    MultiClack systém

    Prispôsobené každému jednému hrncu
    Skutočne jednoduchý dvojúrovňový systém nastavenia koša vám umožní umiestniť aj tie najväčšie hrnce a taniere. Vďaka tomu je interiér vašej umývačky riadu úplne nastaviteľný podľa vašich aktuálnych potrieb.

    Extra hygiena

    Vždy čistá dojčenská fľaša
    Tento program zahŕňa dodatočné opláchnutie studenou vodou, po ktorom nasleduje predĺžené umývanie horúcou vodou s teplotou 70 °C na odstránenie 99,9 % všetkých baktérií. Program, ktorý napodobňuje proces sterilizácie, je určený pre každého s mimoriadne vysokými hygienickými štandardmi.

    Samočistiaci filter

    Bezchybná prevádzka filtra
    Preplachovací systém spolu s automatickou prevenciou upchatia filtra zaisťujú bezchybnú prevádzku filtra a výrazne nižšiu potrebu čistenia.

    Program na sklo

    Šetrné umývanie aj pre krištáľové poháre
    Vďaka tomuto špeciálne vyvinutému programu na sklo sa umývačky Gorenje UltraClean postarajú o všetko vaše sklo. Vzhľadom na nižšiu teplotu umývania je bezpečné ho používať aj na krištáľových pohároch.

    Pripojenie horúcej vody

    Vyššia teplota, nižšia spotreba
    Umývačky riadu Gorenje je možné napojiť aj na horúcu vodu (max. 70 °C) namiesto studenej. Voľba pripojenia horúcej vody skracuje dobu trvania programu a znižuje spotrebu elektrickej energie umývačky riadu. Ekologické a rozpočtové riešenie pre vašu rodinu.

    Nastaviteľné koše

    Starostlivo navrhnutý interiér
    Koše sú vybavené zvýraznenými pohyblivými prvkami a prispôsobiteľným rozložením koša pre jednoduché nakladanie. Skutočne jednoduchý dvojúrovňový systém nastavenia koša vám umožní umiestniť aj tie najväčšie hrnce a taniere. Stojan na taniere v spodnom koši sa dá jednoducho zložiť. Príbory možno perfektne usporiadať na špeciálnom podnose, kde sú umiestnené oddelene pre dokonalé výsledky umývania a sušenia. Každý detail je starostlivo navrhnutý pre čo najjednoduchšiu manipuláciu.

    Eco program

    Šetrite energiou
    Keď zvolíte ECO program, váš spotrebič použije nižšie teploty umývania a minimalizuje množstvo potrebnej vody, pričom stále dosiahne účinné odstránenie nečistôt.

    16 jedálenských súprav

    Tak flexibilný, ako bude váš čas
    Umývačky riadu Gorenje UltraClean ponúkajú dostatok priestoru pre všetky vaše potreby. Tri koše umožňujú umývanie až 16 súprav naraz. Plne flexibilný interiér umožňuje rôzne možnosti nakladania, použitie je jednoduché a môžete usporiadať naozaj ultimátnu párty!

    Horné rozprašovacie rameno

    Až o 30 % lepšie výsledky čistenia
    Prídavné ostrekovacie rameno umiestnené v hornej časti umývačky zaisťuje lepšie pokrytie vodou a vďaka oplachovaniu až o 30 % lepšie výsledky čistenia. Všetok riad a príbor budú vždy dokonale umyté.

    Energetická trieda D

    Šetrite peniazmi
    Vďaka novému motoru Inverter PowerDrive, optimalizovaným programom a inteligentným riešeniam kombinujú umývačky riadu Gorenje vynikajúce výsledky umývania a sušenia s veľmi nízkou spotrebou energie.

    Dávkovač na umývací prostriedok

    Minimalistický zásobník s posuvným uzáverom
    Nové umývačky riadu Gorenje sú vybavené minimalistickým zásobníkom umývacieho prostriedku s posuvným uzáverom, takže tableta sa vysunie potichu. Zásobník sa ľahko čistí a poskytuje lepšie dávkovanie a umývanie pre všetky druhy riadu.

    SmartControl

    Prehľadnosť a ovládanie
    Navigácia na ovládacom panely umývačky nebola nikdy jednoduchšia. Všetky ovládacie prvky sú umiestnené v ergonomickej polohe s jasnou logikou ovládania zľava doprava. Zatiaľ čo všetky modely vynikajú LED displejom s bielym podfarbením, niektoré pokročilejšie modely sú vybavené dotykovým ovládaním. Len jeden dotyk stačí na spustenie procesu umývania riadu.

    Odložený štart

    Čistý riad, nižší účet za elektrinu
    Funkcia na neskoršie spustenie umývačky vždy, keď je to najvhodnejšie, napríklad keď je elektrina lacnejšia. Riad bude dokonale umytý práve vtedy, keď ho budete potrebovať.

    Super tichá prevádzka

    Nie je hlasnejšia než šepot
    Najlepšie umývačky riadu Gorenje UltraClean fungujú na úrovni hluku, ktorá sa rovná šepkanému rozhovoru medzi dvoma ľuďmi. Tichý chod je výsledkom špeciálnej zvukovej izolácie, účinných motorov, kvalitných materiálov a inovatívnych riešení umývacieho systému.

    Tretia zásuvka

    Flexibilita na dosah ruky
    Nastaviteľná horná zásuvka funguje ako zásobník na príbory, bočné panely je možné prenastaviť alebo vybrať podľa toho, koľko priestoru potrebujete.

    Ľahké ovládanie

    Jednoduchý výber správneho programu
    Ergonomicky navrhnutý ovládací panel poskytuje vynikajúci prehľad a kontrolu nad procesom umývania a zvolenými nastaveniami. Umožňuje jednoduchý výber programu a ďalších špeciálnych funkcií a nastavení.

    Technické detaily

    Základné informácie

    Skupina výrobkov
    Umývačka riadu
    Trieda energetickej účinnosti
    D
    Trieda emisií hluku
    C
    Produktová línia
    ESSENTIAL LÍNIA
    Farba spotrebiča
    Strieborná
    Materiál ostrekovacieho ramena
    Plast

    Účinnosť

    Účinnosť umývania
    A
    Účinnosť sušenia
    A
    Motor
    Štandardný motor
    Spotreba vody v litroch na cyklus
    11 l
    Maximálna teplota vstupnej vody
    70 °C
    Spotreba el. energie/cyklus - program Eco
    0.85 kWh
    Spotreba el. energie/100 cyklov
    85 kWh
    Spotreba el. energie v pohotovostnom režime (Standby)
    0.49 W
    Spotreba el. energie pri odloženom štarte (W)
    3.99

    Ovládanie

    Možnosť ovládania cez Wi-Fi
    Nie
    Ovládanie
    Dotykom
    Indikátor konca umývania
    Svetelný - zvukový signál (na ovládacom paneli)
    Odloženie štartu
    0-24 h
    Tablety 3v1
    Áno

    Programy

    Umývacie programy
    Intenzívne umývanie
    Program hygiena
    Auto program
    Krištáľové sklo
    ECO program
    1h umývanie
    Schopnosť vytvárať vlastné programy
    Programová pamäť
    Teploty umývania (°C)
    40/45/50/55/60/65/70
    Dĺžka trvania Eco programu
    175 min

    Vlastnosti

    Kapacita súprav
    16 ks
    Systém horného koša
    MultiClack - mechanizmus pre nastavenie výšky koša bez nutnosti jeho výsuvu
    SlidingDoor systém posúvnych dverí
    Nie
    Nastaviteľný záves otvárania dverí
    Nie
    Vnútorné LED osvetlenie
    Nie
    LedLight stavové svetlo na podlahu
    Nie
    Ďalšie vlastnosti
    Samočistiaci program
    TotalDry - automatické pootvorenie dverí na konci umývacieho cyklu
    Funkcia SpeedWash - možnosť skrátenia programov
    Ionizátor vzduchu
    Nie
    Senzory
    Senzor hladiny vody
    Senzor čistoty vody
    AutoDose systém - automatické dávkovanie umývacieho prrostriedku
    Nie

    Výbava

    Počet košov
    3
    Horný kôš
    Široká mriežka v koši
    3 cup holders
    Široký držiak nožov
    Sklápací ľavý držiak na vínové poháre
    Fixný držiak na sklo
    Fixné držiaky tanierov
    Sklápací pravý držiak na vínové poháre
    Skladací/deliteľný ľavý držiak pohárov
    Spodný kôš
    Sklopné/deliteľné zadné držiaky tanierov
    Široká mriežka v koši
    Stredný kôš
    Bez prostredného koša
    Horná zásuvka
    Deliteľné a odnímateľné
    S teleskopickými pojazdami
    Plastová rukoväť
    Rukoväť
    Odnímateľné
    Bez loga

    Bezpečnosť

    Ochrana proti pretečeniu
    Total AquaStop ochrana proti pretečeniu
    Servisná diagnostika
    Áno
    Materiál vane
    Nerezová oceľ

    Technické informácie

    Úroveň hluku dB (A) re 1 pW
    45
    Možnosť nastavenia výšky
    50 mm
    Šírka produktu
    599 mm
    Výška produktu
    846 mm
    Hĺbka produktu
    598 mm
    Šírka zabaleného výrobku
    640 mm
    Výška zabaleného výrobku
    890 mm
    Hĺbka zabaleného výrobku
    665 mm
    Brutto hmotnosť
    44.5 kg
    Netto hmotnosť
    42.5 kg
    Elektrické napätie
    220-240 V
    Kód produktu
    739660


    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    D

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    45 dB

    Spotreba vody

    Spotreba vody pri programe ECO na cyklus v litroch od 1.3.2021 Spotreba vody „X“ litrov za rok, vypočítaná na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba energie bude závisieť od toho, ako sa bude spotrebič používať. - norma platna do 28.2.2021
    11 l/cyklus

    Počet súprav riadu

    16

    Intenzívný program

    Umývaci program pre silne znečistený riad, zaschnuté zvyšky jedla, najmä pre hrnce a panvice.
    áno

    Príbor

    Spôsob uloženia príbora v umývačke riadu.
    príborová zásuvka

    Odložený štart

    Nastavenie odloženého štartu spotrebiča na nočnu hodinu s lacnejšiou cenou za elektrinu alebo dobu, ktorá vám vyhovuje.
    áno

    AquaStop

    S bezpečnostnou funkciou AquaStop môžete umývačku riadu bezpečne ponechané pracovať aj v noci, rovnako ako aj počas vašej neprítomnosti.
    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky