INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Gorenje NRKE62XL, kombinovaná chladnička

    Gorenje NRKE62XL, kombinovaná chladnička
     

    E

    chladnička viacdverová kombinovaná, energetická trieda (A-G): E, farba nerez, objem 300 l, objem mrazničky 96 l, hlučnosť 38 dB, klimatická trieda SN - T (10 - 43°C), mraziaci výkon 10 kg za deň, NoFrostZobraziť viac

    skladom 

    459,00 €
    382,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 26 €
    Kód tovaru

    405556

    PN kód

    NRKE62XL

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Gorenje NRKE62XL

    chladnička s mrazničkou dole; energetická trieda E; objem chladničky 204 litrov; objem mrazničky 96 litrov; hlučnosť 38 dB; klimatická trieda N, T, SN, T; 1. AdaptTech; 2. IonAir; 3.Multiflow 360°; 4. FastFreeze; 5. CrispZone ; VxŠxH 1850x600x592 mm

    Priestranná kombinovaná chladnička

    Gorenje NRKE62XL je kombinovaná chladnička s mrazničkou dole, ktorá prináša skvelú kombináciu funkcií, moderného dizajnu a vysokej energetickej účinnosti. S týmto výrobkom získate vynikajúci priestor na skladovanie potravín a zároveň štýlový prvok do vašej kuchyne.

    Jednou z kľúčových vlastností tohto modelu je priestornosť. S celkovou kapacitou 300 litrov, rozdelenou medzi chladiacu a mraziacu časť, vám poskytne dostatok miesta na uskladnenie všetkých potravinových zásob. Chladiaci priestor ponúka objem 204 litrov, čo je viac než dostatočné na chladenie čerstvých potravín. Mraziaca časť s objemom 96 litrov je vybavená praktickými zásuvkami pre prehľadné usporiadanie a ľahký prístup k mrazeným produktom.

    Udržuje stálu čerstvosť

    Tento spotrebič je vybavený pokročilými funkciami, ktoré zlepšujú užívateľský komfort a zaisťujú optimálne podmienky na uchovávanie potravín. Funkcia NoFrost Plus eliminuje tvorbu ľadu v mraziacom priestore, čo znamená, že sa nemusíte starať o odmrazovaní a čistení interiéru. Ďalšou výhodou je to, že sa potraviny k sebe neprilepia.

    Sofistikovaná technológia IonAir simuluje prirodzený proces ionizácie. Záporne nabité ióny permanentne obnovujú vzduch tak, aby dochádzalo k napodobňovaniu prírodnej mikroklímy. Aby sa na každej polici udržala konštantná teplota, rozvádza vetrací systém MultiFlow 360° ionizovaný vzduch rovnomerne ventilačnými otvormi. To všetko vedie k vytvoreniu ideálneho prostredia na udržanie čerstvosti vašich potravín a odstraňovanie pachov.

    Úsporná, tichá, spoľahlivá

    Ďalšou výhodou tejto chladničky je jej energetická účinnosť. S energetickou triedou E spotrebuje menej energie a šetrí vaše peniaze aj životné prostredie. Vďaka modernému kompresoru je spotreba energie optimalizovaná a tým aj ekonomickejšia. Prevádzka spotrebiča bude tichšia, keď hladina hluku činí iba 38 dB. Klimatická trieda ST-N zaisťuje, že chladnička pracuje ideálne v prostredí s teplotou 10–43 °C.

    Ďalším dôležitým parametrom, ktorý vám poslúži k istote pri voľbe tohto modelu je mraziaca kapacita. Dokáže zamraziť 10 kg potravín za 24 hodín. Pri neočakávanom výpadku prúdu vám vydržia potraviny mrazené až 10 hodín.

    Inteligentné chladenie

    S pomocou technológie AdaptTech udržuje chladnička konštantnú teplotu bez ohľadu na to, ako často ju otvárate. Chladnička dokáže sledovať spôsob, akým ju používate a riadi podľa toho teplotu. Bráni tým jej zvýšeniu, čím znižuje spotrebu energie a uchováva potraviny stále čerstvé.

    Tešiť sa môžete na veľkú zásuvku na ovocie a zeleninu. Táto priestranná zásuvka CrispZone je navrhnutá tak, aby uchovala živiny a predĺžila čerstvosť vašich potravín. Pracuje s nízkou teplotou a automatickou reguláciou vlhkosti.

    Rýchle zmrazenie

    Pokiaľ potrebujete rýchle zmrazenie potom je tu od toho funkcia FastFreeze, ktorá zmrazí potraviny pri -24 °C, aby sa zachovala väčšina minerálov v potravinách. Približne po dvoch dňoch sa funkcia automaticky vypne a teplota mraziaceho priestoru sa vráti na východiskové nastavenie.

    U tejto chladničky určite oceníte aj praktické prvky, medzi ktoré patrí napríklad LED osvetlenie. Jeho životnosť je tridsaťkrát dlhšia ako pri bežných žiarovkách, čo ušetrí až desaťkrát toľko energie.

    Funkcia SlotIn umožňuje otváranie dvierok chladničky do pravého uhla, vďaka tomu môžete pohodlne vyťahovať všetky zásuvky a police. Praktický držiak na fľaše a plechovky vám ušetrí miesto.


    Stránky o produkte Gorenje NRKE62XL:

    sk.gorenje.com/spotrebice/chladenie/chladnicky/c/gocool01

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    E

    Farba

    nerez

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch
    300 l

    Objem mrazničky

    Objem mrazničky v litroch.
    96 l

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    38 dB

    Klimatická trieda

    pomáha s výberom podľa vonkajšej teploty: - SN (Subnormálna trieda) 10-32 °C; - N (Normálna trieda) 16-32 °C - ST (Subtropická trieda) 18-38 °C - T (Tropická trieda) 18-43 °C
    SN - T

    Mraziaci výkon

    uvádza koľko kg potravín je mraznička schopná zmraziť počas 24 hodín
    10 kg/24hod.

    NoFrost

    technológia zabraňujúca námraze
    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky