INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Herné kreslo Ultradesk Throne, čierne

     

    Vystavené v KE

    -5%

    zľava
    profesionálna herná stolička pre každého hráča ktorá ponúka pohodlné sedenie
    stolička, herná, nastaviteľná výška, piest class 4, vodoodpudivá, ventilačné vlastnosti, do 140 kg, rozsahu od 90 do 170 stupňov,Zobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    389,00 €
    (ušetrite 20,00€)
    369,00 €
    307,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 21 €
    Kód tovaru

    399372

    PN kód

    UDESK-TH-BK

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Herné kreslo Ultradesk Throne

    Každý hráč potrebuje pokročilú počítačovú stanicu, ktorá mu umožní dosiahnuť fenomenálne výsledky a dosiahnuť nové výšky vo vybranej hre. Jedným z jeho kľúčových prvkov je herná stolička. ULTRADESK THRONE predstavuje úplne novú generáciu počítačových stoličiek. Dizajn nášho „trónu“ prináša výrazne vyššiu úroveň ergonómie a jeho mechanizmy sú vybavené množstvom doplnkových funkcií. Nový typ čalúnenia si zachová perfektný vzhľad veľmi dlho a poteší komfortom.
     

    Čalúnenie vyrobené z inovatívnych látok je odolné a nenáročné na údržbu, vďaka čomu je počítačová stolička určená na dlhé roky používania. Tento najkvalitnejší materiál zaujme nielen vizuálne, ale predovšetkým prekvapí už pri prvom priamom kontakte. Medzi jeho prednosti patrí aj extrémna odolnosť proti oderu a pozitívne ventilačné vlastnosti, znižujúce zaťažujúce potenie tela v horúcich dňoch. THRONE je zárukou pohodlného hrania či práce.

    Kovová konštrukcia rámu je vyrobená z najkvalitnejších surovín a vytvára pevný a spoľahlivý základ pre penovú výplň a vonkajšie čalúnenie. Vďaka zosilneným častiam bolo možné dosiahnuť maximálnu nosnosť 140 kilogramov a veľkolepú stabilitu hodnú nábytku profesionálnej triedy. Stolička je profilovaná tak, aby poskytovala maximálnu oporu chrbtici pozdĺž celej jej línie. Vďaka tomu ani dlhodobé sedenie v TRÓNE neprispieva k preťaženiu v tomto mimoriadne dôležitom bode nášho tela.

    Multifunkčný nastavovací mechanizmus inštalovaný tesne pod sedadlom umožňuje bezproblémovú konfiguráciu najdôležitejších parametrov produktu. Umožňuje meniť sklon operadla v rozsahu od 90 do 170 stupňov. Poskytuje tiež bezpečnú možnosť naklonenia sedadla – až o 19 stupňov. V spojení s plynovým zdvihom má na starosti plynulé nastavenie výšky sedadla. Nastavenia sa menia pomocou ľahko prístupných páčok umiestnených na spodnej strane sedadla – pri ich ovládaní nemusíte vstávať!


    Nielen operadlo dostalo starostlivo navrhnutý profil. Vonkajšia konštrukcia sedadla rovnako vychádzala z najnovších výskumov správnej polohy tela pri používaní počítača za stolom. Vyznačuje sa ergonomickými tvarmi po celej úžitkovej ploche. Sedadlo bolo rozšírené, aby maximalizovalo pohodlie a poskytlo hráčom väčšiu voľnosť pohybu.

    Naša herná stolička ponúka čalúnenie s prvotriednymi vodoodpudivými vlastnosťami. Náhodne rozliata tekutina sa nedostane do čalúnenia a hráč má dostatok času na to, aby ju zo stoličky vybral. Inovatívna tkanina zaručuje, že nehoda s nápojom počas hry nikdy nepoškodí operadlo alebo sedadlo a návrat do hry po takejto udalosti zaberie len malý čas. Vodoodpudivé vlastnosti čiastočne chránia nábytok aj proti prachu.

    Pod čalúnením sa nachádza inovatívna pena so zložitou štruktúrou, ktorá zabraňuje deformácii pod tlakom.
    Aj keď budete nábytok používať s maximálnou povolenou záťažou, pod čalúnením nevzniknú žiadne trvalé preliačiny ani iné deformácie. Hustota studenej peny použitej na výplň ULTRADESK THRONE je 55 kg / m3, čo je špičkový výsledok v porovnaní s inými riešeniami dostupnými pre hráčov. V oboch vankúšoch bola tiež použitá pena s vysokou hustotou.

    Mäkké 4D podrúčky majú možnosť nastavenia polohy až v štyroch rovinách, vďaka čomu sa táto herná stolička ešte viac prispôsobí individuálnym očakávaniam. Pre lepšie prispôsobenie nábytku vašej telesnej veľkosti môžete meniť výšku podrúčok, posúvať ich dopredu alebo dozadu, otáčať obe strany a posúvať smerom dovnútra alebo von vzhľadom na sedadlo. Vrchné poťahy sú vyrobené z odolného materiálu predlžujúceho životnosť tohto vysoko absorbčného prvku stoličky.

    O nastavenie výšky sedadla sa stará plynový zdvihák triedy 4 v tvare okrúhleho stĺpika. Vysoká trieda 4 dokazuje svoju spoľahlivosť, takže sa nemusíte báť, že by sedačka niekedy sama bez ohlásenia spadla. Zdvih umožňuje plynule meniť výšku sedadla v rozmedzí od 480 do 520 milimetrov. Pri montáži je úplne maskovaný špeciálnym krytom.

    Päťhviezdičkový základ je rovnako odolný ako hlavný rám. Znesie zaťaženie presahujúce nominálnu nosnosť modelu THRONE, teda 140 kilogramov. Ramená základne boli výrazne sploštené, aby získali jedinečný vzhľad, ktorý je v súlade so súčasnými trendmi v hernom štýle. Ich dĺžka a rozstup boli namerané tak, aby sa stolička stala stabilnejšou. Otvory pre kolieska sú vyvŕtané veľmi presne, čo umožňuje tichý pohyb nábytku na akomkoľvek type podlahy.

    Sada obsahuje funkčné kolieska s veľkým priemerom 7 cm, ktoré náhodne neblokujú a poskytujú voľnosť pohybu na mnohých typoch povrchov. Sú vyrobené z materiálu, ktorý nie je náchylný na praskanie pod vysokým tlakom. Ak chcete kreslo ponechať na vybranom mieste, môžete použiť funkčné zámky, ktoré v prípade potreby opäť jednoducho uvoľníte. Ďalšou výhodou vybraných koliesok je skutočnosť, že nepoškriabu podlahy z jemných materiálov.

    Súprava obsahuje dva vankúše, ktoré ešte viac zvyšujú ergonomické vlastnosti výrobku. Sú navrhnuté tak, aby podporovali krčnú a bedrovú časť chrbtice a dajú sa jednoducho namontovať na operadlo stoličky. Aby časom pri značnej záťaži nestratili ergonomickú formu, bola na ich výplň použitá syntetická pamäťová pena. Čalúnenie vankúša je vyrobené z čiernej látky.

    Oba vankúše dodávané so stoličkou majú špeciálnu vrstvu z chladivého gélu. Vďaka tomu môžete v horúcich dňoch počítať s oveľa väčším komfortom pri dlhom hraní. Chladivá gélová vrstva dokonale reguluje teplotu. Nielen v horúcich dňoch, ale aj pri dlhom nehybnosti. Špeciálny tvar vložky navyše zlepšuje vetranie prednej vrstvy vankúšov.

    Správne pripravené balenie, ktoré okrem hrubej vonkajšej vrstvy obsahuje početné vnútorné ochranné prvky, umožňuje pokojne čakať na nové kreslo. Tovar sa prepravuje v jednom balení. Proti potenciálnym hrozbám bol chránený niekoľkými spôsobmi. Zabezpečuje dostatočnú ochranu stoličky pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi a mechanickým poškodením. Kráľovský ULTRADESKOVÝ TRÓN sa k zákazníkovi dostane vždy v perfektnom stave!

    Technické parametre:

    Hĺbka: 49,5 cm
    Šírka: 57,5 cm
    Výška: 130-137 cm
    Stránky o produkte Herné kreslo Ultradesk Throne:

    ultra-desk.com/product/ultradesk-throne/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky