INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Hohem iSteady Q, stabilizátor, čierny

    Hohem iSteady Q, stabilizátor, čierny

    Akcia

    -25%

    zľava
    kombinuje funkcie selfie tyče, statívu, gimbalu a zariadenia na živé vysielanie, 360° mód, panoramatický mód
    inteligentný stabilizátor, kombinuje vlastnosti selfie tyče, statívu, gimbalu, vhodný pre telefóny so šírkou 55 – 100 mmZobraziť viac

    skladom 

    39,90 €
    (ušetrite 10,00€)
    29,90 €
    24,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    382738

    PN kód

    iST-QB

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Hohem iSteady Q

    iSteady Q je prenosný, viacúčelový stabilizátor, ktorý kombinuje funkcie selfie tyče, stolu, gimbalu a prístroja na živé vysielanie. Gimbal je skutočne všestranný a podporuje funkcie ako portrét, krajina 360° a v neposlednom rade sledovanie tváre. Stabilizátor je vhodný pre mobilné telefóny s šírkou 55 – 100 mm, hrúbkou 11 mm a hmotnosťou do 280 g.

    Stabilizátor má integrovaný monoosový bezkartáčový motor s rotáciou okolo osi 360°, ktorý je vhodný na plynulé fotografovanie a natáčanie vysokokvalitných videí s vysokou stabilitou obrazu. Ďalšou výhodou stabilizátora je otočné rameno držiaka telefónu o 90°. S takto upraveným ramenom možno potom zariadenie používať na 360° širokouhlé sledovanie tváre, zhotovovať zaujímavé fotografie CloneMe a vytvárať panoramatické videá. Samotný držiak telefónu je polstrovaný a chráni telefón pred prípadným poškriabaním. Rukoväť stabili­zátora je príjemná pre pokožku, ergono­mická a vďaka koženému poťahuje aj nešmykľavá.

    Stabilizátor je veľmi univerzálny a môžete ho mať vždy so sebou. Vďaka skladaciemu dizajnu a malým rozmerom je stabilizátor vždy po ruke na použitie na výletoch, prechádzkach alebo počas rodinných osláv. Súčasťou balenia je aj kufor vo forme tašky, ktorý chráni stabilizátor pred poškodením počas prepravy. Vďaka použitým materiálom je hmotnosť samotného stabilizátora iba 195 g.

    V tele stabilizátora je integrovaná batéria s kapacitou 460 mAh. Batéria vydrží po nabití až 3 hodiny . Batéria sa nabíja pomocou priloženého kábla USB-C. Pre správne nabíjanie batérie je potrebné použiť napájací zdroj s výstupom 5V / 1A. Adaptér nie je súčasťou balenia.

    Stabilizátor je predurčený na 4 typy základného použitia. Nielenže ho môžete držať klasicky v ruke , napr. počas videohovoru, ale aj vytvárať úžasné portréty pomocou integrovanej funkcie statue a odnímateľného ovládača. Ak chcete vytvoriť selfie v kruhu svojich blízkych, potom oceníte integrovanú teleskopickú tyč, ktorá predĺži váš stabilizátor o 30 cm. Veľkou výhodou je funkcia 360° sledovania tváre. Stabilizátor otáča váš smartfón v horizontálnom smere o 360°. Automaticky sleduje vašu tvár a stáva sa vaším exkluzívnym fotografickým asistentom.

    Vlastnosti

    • všestranné použitie, vhodný na stôl, do ruky
    • kvalitné materiály
    • kompaktné prevedenie
    • nízka hmotnosť
    • odnímateľné diaľkové ovládanie s dlhým dosahom
    • 360° mód
    • panoramatický mód

    Technické parametre:


    Materiál: PA&PC + ABS
    Rotácia horizontálna alebo vertikálna až 360°

    Pripojenie
    Android 6.0 a vyššie
    iOS 10.0 a vyššie
    pripojenie Bluetooth

    Kompatibilné telefóny
    do 280 g (hmotnosť)
    do 11 mm (hrúbka)
    55,5 mm ~ 100 mm (šírka)

    Batéria
    kapacita 460 mAh
    napätie 3,7V
    doba nabíjania 40 minút
    prevádzková doba 180 minút
    nabíjanie: 5V / 1A

    Aplikácia
    Hohem Joy
    prednastavené módy v aplikácii

    Rozmery zloženého stabilizátora 140×54×36 mm
    Hmotnosť: 195 g
    Hohem je popredným svetovým výrobcom technológie gimbal, ktorý bol založený v roku 2014. Táto značka sa špecializuje na vývoj a výrobu vysoko výkonných inteligentných systémov pre stabilizáciu obrazu. S nezávislými výskumnými a výrobnými kapacitami úspešne uviedla na trh rôzne produkty stabilizátorov pre smartfóny, akčné kamery a zrkadlovky, ktoré sa predávajú vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Varianty1

    kombinuje funkcie selfie tyče, statívu, gimbalu a zariadenia na živé vysielanie, 360° mód, panoramatický mód

    Akcia

    -25%

    zľava
     
    Hohem iSteady Q, stabilizátor, biely

    inteligentný stabilizátor, kombinuje vlastnosti selfie tyče, statívu, gimbalu, vhodný pre telefóny so šírkou 55 – 100 mm

    29,90 € 

    s DPH

    24,92 € 

    bez DPH

    Kód: 382732

    ihneď k odberu 

    Notebooky