INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Hohem iSteady XE, stabilizátor

    Hohem iSteady XE, stabilizátor

    Vypredané

    eliminuje nežiaduce chvenie, mobilná aplikácia Hohem Joy
    3osý stabilizátor, pre telefóny so šírkou 55 – 90 mm, výdrž batérie 8 hodínZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    405480

    PN kód

    HIXE

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Hohem iSteady XE

    Popis produktu

    Hohem iSteady XE

    iSteady XE je moderný gimbalový stabilizátor na snímanie plynulých a profesionálnych videí so smartfónom. Balenie okrem stabilizátora obsahuje aj statív a praktické puzdro na prenášanie. Stabilizátor je vybavený trojosovou stabilizáciou iSteady 7.0 a výkonným motorom, ktorý poskytuje výnimočnú stabilitu a eliminuje nežiaduce chvenie. Je tiež navrhnutý tak, aby bol užívateľsky prívetivý, takže je vhodný aj pre začiatočníkov. Jeho inštalácia a používanie sú jednoduché a bezproblémové – stačí umiestniť telefón do stredovej polohy a začať fotografovať. Mobilná aplikácia Hohem Joy navyše ponúka kreatívne šablóny, ktoré umožňujú aj začínajúcim používateľom dosiahnuť profesionálne vyzerajúce výsledky. Režim Inception vám umožní bez námahy zachytiť úžasné 180° videá. S fotoaparátom iSteady XE neexistujú žiadne obmedzenia, len nekonečné možnosti na uvoľnenie vašej kreativity.

    Aplikácia Hohem Joy využíva pokročilé algoritmy a funkcie sledovania tváre/objektov, ktoré vám umožnia zachytiť každý okamih s maximálnou presnosťou. Stabilizátor sa môže pochváliť vylep­šeným motorom, ktorý ponúka vyšší výkon v porovnaní s predchádzajúcim modelom X. Je kompatibilný so širokou škálou smartfónov vďaka maximálnej hmotnosti do 281 gramov a rozsahu upevnenia 3,5–5,5 cm. Model iSteady XE je navrhnutý s ohľadom na prenosnosť. Jeho skladacia konštrukcia zaručuje kompaktnosť, vďaka čomu sa ľahko zmestí do vrecka alebo kabelky. S hmotnosťou len 258 gramov je jedným z najľahších gimbalov dostupných na trhu. S výdržou batérie až 8 hodín nepretržitého snímania videa na jedno nabitie poskytuje dostatok času na vaše tvorivé úsilie. Okrem toho je na spodnej strane vybavený univer­zálnym otvorom pre 1/4" skrutku (1/4"-20 UNC port), ktorý možno použiť napríklad na pripojenie statívu. To z neho robí dokonalého spoločníka pre všetky vaše tvorivé aktivity.


    Stabilizátor Hohem iSteady XE ponúka uhol otáčania 320°, vďaka čomu si ho môžete nastaviť podľa potreby. Táto funkcia zaručuje, že vaše videá budú mať vždy profesionálny vzhľad. Je obzvlášť užitočný pri živom vysielaní, videozáznamoch rozhovorov, vlogovaní a ďalších kreatívnych projektoch. Stabilizátor sa dodáva s nastaviteľnou svorkou, ktorá bezpečne drží váš mobilný telefón.

    Vlastnosti

    • Vylepšený algoritmus stabilizácie iSteady 7.0
    • Rýchla montáž a spustenie
    • Nízka hmotnosť
    • Lepšie držanie

    Technické parametre

    Mechanický rozsah: Panoráma: 320°; Roleta: 320°; Náklon: 320°
    Rozsah ovládania: Panoráma: 320°; Náklon: -45°~+45°

    Kompatibilné telefóny
    Hmotnosť: do 280 g
    Hrúbka: do 11 mm
    Šírka: 55-90 mm

    Kapacita batérie: 3,7V / 2000mAh
    Výdrž batérie: 8 hodín

    Hmotnosť (gimbal): 259 g (bez výplňového svetla a statívu)
    Veľkosť po zložení: 179 x 79 x 39 mm
    Hohem je popredným svetovým výrobcom technológie gimbal, ktorý bol založený v roku 2014. Táto značka sa špecializuje na vývoj a výrobu vysoko výkonných inteligentných systémov pre stabilizáciu obrazu. S nezávislými výskumnými a výrobnými kapacitami úspešne uviedla na trh rôzne produkty stabilizátorov pre smartfóny, akčné kamery a zrkadlovky, ktoré sa predávajú vo viac ako 50 krajinách po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky