INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    IRISCan Desk 6 Business

    IRISCan Desk 6 Business

    Odporúčame

    profesionálny všestranný skener A3 dokumentovZobraziť viac

    skladom 

    449,00 €
    (ušetrite 10,01€)
    439,00 €
    365,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 25 €
    Kód tovaru

    383112

    PN kód

    462496

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    IRISCan Desk 6 Business

    IRIScan Desk 6 Business je všestranný špičkový profesionálny skener dokumentov a kamera na dokumenty, ktorý podporuje dištančné vzdelávanie. Jeho inovatívna technológia umelej inteligencie (AI) dokáže vymazať prsty na dokumente, povoliť automatickú detekciu strany a automatické otáčanie, umožňuje sploštenie obrazu hrubej knihy a ponúka text na reč slovo po slove. Spolu s laserovým rýchlym polohovaním a schopnosťami videa z neho robí jednoducho najvýkonnejšie riešenie skenovania dokumentov A3 na trhu!

    Hlavné kľúčové vlastnosti

    Ideálny na použitie v malých a stredných podnikoch, na sociálnych sieťach, na Youtube alebo na cestách: skutočne prenosný exkluzívny dizajnový skener formátu A3 s USB napájaním. Objavte nový prístup k digitalizácii dokumentov, kníh a živého demo videa. IRIScan™ Desk 6 Pro, ktorý je plne kompatibilný so službami Zoom, Team, Skype alebo Google, zlepší vaše diaľkové sedenia a skúsenosti a pohodlie pri vzdelávaní na diaľku!
     

    Ak ste ešte nedigitalizovali, teraz je ten správny čas a skener IRIScan Desk 6 Pro Document vám definitívne pomôže sa tam dostať. Vďaka exkluzívnemu dizajnu IRIS môžu používatelia očakávať neprekonateľnú všestrannosť. Neuveriteľné funkcie, ako je inovatívna umelá inteligencia (AI) a možnosti videa z neho robia najefektívnejšie riešenie skenovania dokumentov A3 na trhu!

    To najlepšie z dištančného vzdelávania a virtuálnych učební

    Okrem toho je to duálny objektív s rozlíšením až 32 MP* spolu so zabudovaným mikrofónom. Umožňuje vám zachytiť detaily, vytvárať webové návody, vytvárať videá s rozbalením alebo online ukážky rýchlosťou až 30 FPS pre efektívny a pohodlný zážitok zo vzdialeného publika! Objavte nový prístup k digitalizácii dokumentov, kníh a živých ukážkových videí. IRIScan Desk 6 Business, ktorý je plne kompatibilný so službami Zoom, Team, Skype alebo Google, pohodlne zlepší vaše diaľkové stretnutia a diaľkové vzdelávanie!

    Najlepší svetový skener dokumentov a kníh A3

    Všetky knihy, časopisy a papierové dokumenty až do formátu A3 je možné skenovať priamo rýchlosťou kratšou ako len 1 s/stranu bez trhania alebo rozväzovania. Vďaka funkcii viacnásobného orezania je možné skenovať aj viacero účteniek alebo parkovacích lístkov naraz.

    „Pokyny pre ľudí so zdravotným postihnutím“ : Ideálny nástroj pre ľudí s dyslexiou vďaka pokročilej funkcii prevodu textu na reč, ktorá vám umožňuje paralelne čítať a počúvať slovo po slove v akomkoľvek dokumente!

    Bezplatný špičkový softvérový balík IRIS

    Spolu so špecializovaným softvérom IRIScan Desk 6 získate vrchol svojej komplexnej sady IRIS produktívneho softvéru: Cardiris (PC) premení vaše vizitky na kontaktné informácie; Readiris (PC/Mac) rozpoznáva znaky v 138 jazykoch (vrátane ázijských, arabských, cyrilických a hebrejských); IRISmart File (PC) automaticky premenováva a ukladá vaše dokumenty do vášho prieskumníka súborov a Readiris PDF Reader (PC) vám ponúka jedno miesto pre vaše indexované PDF. Funguje tiež ako správca PDF z akéhokoľvek formátu dokumentu. IRIScan Desk 6 Business je viac ako len skener pre hrubé knihy a viac ako skener dokumentov. Úplne prevratne mení spôsob, akým interagujete s textami.



     

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Dávid, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo2

     

    -21%

    zľava
     
    Readiris PDF 22 Business - Licencia - Box

    nová licencia, Iriscan 1 zariadenie, celoživotná, Operačný systém: Windows

    149,00 € 

    s DPH

    124,17 € 

    bez DPH

    Kód: 419578

    skladom 

     
     
    Readiris PDF 22 Standard - Licencia - Box

    nová licencia, Iriscan, 1 zariadenie, celoživotná, Operačný systém: Windows

    129,00 € 

    s DPH

    107,50 € 

    bez DPH

    Kód: 419585

    skladom 

    Notebooky