INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    KDL-48WD650B FULL HD LED TV SONY

    Vypredané

    televízor, 48", Full HD (1920x1080), smart TV, 200 Hz, HDMI, SCART, LAN RJ45, USB port, WiFi zabudované, DLNA, CI/CI+ SlotZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    259477

    PN kód

    KDL-48WD650B

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre KDL-48WD650B FULL HD LED TV SONY

    Popis produktu

    KDL-48WD650B FULL HD LED TV SONY

    LED Smart televízor Bravia

    Zábava pre každého. Toto je zábava, ako má byť. Získajte prístup do sveta filmov, televízie a aplikácií a vychutnajte si každý moment s kvalitou obrazu vyššou ako v rozlíšení Full HD. To všetko dopĺňa sýty, dynamický zvuk.

    Mimoriadne pôsobivé vysoké rozlíšenie. Vychutnajte si našu očarujúcu kvalitu obrazu vo vysokom rozlíšení Full HD vo všetkom, čo pozeráte. Jedinečný procesor X-Reality PRO od Sony analyzuje, čistí a zdokonaľuje snímky tak, aby vytvoril nádherne detailný obraz. Procesor X-Reality PRO zdokonalí aj obsah prenesený v nízkom rozlíšení a vytvorí obraz, na ktorom ožije všetko, čo pozeráte.

    Objavte znovu každý detail. Procesor X-Reality PRO zdokonaľuje každý pixel a vytvára výnimočne čistý obraz. Pri analýze snímok sa každá scéna spojí so špeciálnou obrazovou databázou s cieľom zvýšiť kvalitu zobrazenia a potlačiť šum a vytvoriť očarujúco realistický obraz.

    Technológia Motionflow XR vytvára plynulú akciu. Vychutnajte si plynulé a ostré detaily aj v sekvenciách s rýchlym pohybom vďaka technológii Motionflow XR. Táto novátorská technológia vytvára a vkladá ďalšie snímky medzi tie pôvodné. Porovnáva kľúčové vizuálne faktory po sebe nasledujúcich snímok a potom vypočíta chýbajúce časti akcie v sekvenciách. Na niektorých modeloch sa vkladajú aj čierne snímky, aby sa dosiahol skutočne filmový vzhľad bez rozmazania.

    Štíhly a elegantný. Vďaka štíhlemu profilu sa tento televízor bez problémov zmestí do obývačky. Vynikajúco sa hodí na montáž na stenu a jeho diskrétny úzky okraj umožňuje sústrediť sa na obraz, nie na rám.

    Bezdrôtový prenos zábavy z internetu pomocou zabudovaného rozhrania WiFi. Jednoducho sa pripojte k domácej sieti. So zabudovaným rozhraním WiFi sa môžete pripojiť k internetu a prehľadávať filmy, sledovať obrazové kanály, napríklad YouTube, a získať prístup k službám, napríklad televíznym programom na požiadanie. A čo je najlepšie, môžete prenášať zábavu z bezdrôtovej domácej siete a internetu bez zbytočných káblov.

    Jednoduché zdieľanie fotografií. Funkcia Photo Sharing Plus umožňuje jednoduché zdieľanie fotografií a videí medzi vami a priateľmi na veľkej obrazovke. Pri zdieľaní vzácnych spomienok s priateľmi vyberte obľúbené momenty pomocou televízora - môžete použiť až 10 zariadení.

    Smartfón na veľkej obrazovke. Zrkadlenie obrazovky umožňuje vychutnať si obsah a aplikácie zo smartfónu na televízore od spoločnosti Sony. Vychutnajte si spomienky s rodinou a priateľmi na veľkej obrazovke.

    Prehrávanie zo zariadení USB. Prehrávajte hudbu a videoklipy a prezerajte si zbierky fotografií na televízore s jedinečným prehrávaním viacerých formátov zo zariadení USB. Vďaka podpore množstva kodekov si môžete vychutnať univerzálny výber formátov a jednoduché pripojenie.

    Funkcia Clear Phase na vytvorenie plynulých, vyvážených frekvencií. Televízor BRAVIA používa výkonný počítačový model na analýzu a kompenzáciu nepresností v odozve reproduktora. Využíva na to vzorkovanie frekvencie reproduktora s vyššou presnosťou. Tieto informácie sa vedú späť, aby sa potlačili hraničné polohy v prirodzenej odozve reproduktora a výsledkom je čistý, prirodzený zvuk s plynulou a rovnomernou reprodukciou všetkých frekvencií.

    Zmeňte televízor na digitálny rekordér: záznam na pevný disk cez USB. Uložte si obľúbené televízne programy na externý pevným disk USB a pozrite si ich, kedy budete chcieť. Funkcia USB HDD REC umožňuje nahrávanie jedným dotykom a časované nahrávanie digitálneho vysielania na ktorékoľvek zariadenie USB s pevným diskom s kapacitou až 2 TB. Počas pozerania programu jednoducho stlačte tlačidlo REC a spustite nahrávanie, ktoré sa na konci programu automaticky zastaví.

    Energetická trieda A+
    Uhlopriečka: 48"/121 cm
    Rozlíšenie: Full HD 1920 x 1080
    DVB-T/C tuner
    Motionflow XR 200 Hz
    Pozorovacie uhly: 178°/178°
    Podsvietenie: Direct LED
    Procesor X-Reality PRO
    Technológia Advanced Contrast Enhancer (ACE)
    Režim 24p True Cinema
    Výstupný zvukový výkon: 10 W (2x 5 W)
    Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse
    S-Master
    Integrované WiFi, WiFi Direct
    Smart funkcie: YouTube, Photo Sharing Plus, zrkadlenie obrazovky, OperaTV Store, aplikácie
    PVR - nahrávanie TV vysielania na USB
    USB prehrávanie: video, audio, obrázky
    EPG - elektronický programový sprievodca
    Časovač zapnutia/vypnutia
    Rodičovská kontrola
    Funkcia BRAVIA Sync
    2x HDMI, 2x USB, SCART, analógový zvukový vstup, digitálny zvukový výstup, výstup pre slúchadlá, RF vstup, Ethernet (LAN), CI slot
    Spotreba energie: 58 W / 0,5 W v pohotovostnom režime
    Režimy úspory energie
    Dynamické ovládanie podsvietenia
    Režim vypnutia podsvietenia
    Rozmery bez stojanu (ŠVH): 1092 x 643 x 66 mm
    Rozmery so stojanom (ŠVH): 1092 x 683 x 235 mm
    Hmotnosť (bez/so stojanom): 10,2/10,7 kg
    Farba: čierna bridlica
    Dodávané príslušenstvo: diaľkový ovládač (RMT-TX102D) s batériami
    Stránky o produkte KDL-48WD650B FULL HD LED TV SONY:

    http://www.sony.sk/

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    SONY

    Uhlopriečka

    48"

    Rozlišenie

    1920x1080

    Smart TV

    Smart TV

    Frekvencia obrazu

    200 Hz

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    WiFi zabudované

    DLNA

    Áno

    CI/CI+ slot

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky