INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Kirby and the Forgotten Land (Nintendo Switch)

    Kirby and the Forgotten Land (Nintendo Switch)
     

    krabicová

    krabicová verzia, žáner RPG, pre NintendoZobraziť viac

    AKTUÁLNE NEDOSTUPNÉ

    47,50 €
    39,58 € bez DPH
    Kód tovaru

    380870

    PN kód

    NSS372

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Kirby and the Forgotten Land (Nintendo Switch)

    Popis produktu

    Kirby and the Forgotten Land (Nintendo Switch)

    Vydajte sa na úplne nové dobrodružstvo ako mocný pýchavka Kirby. Preskúmajte v 3D etapách, keď objavíte tajomný svet s opustenými štruktúrami z minulej civilizácie – ako nákupné centrum?! Skopírujte schopnosti nepriateľov, ako je nový Drill a Ranger, a použite ich na útok, preskúmanie okolia a záchranu uneseného Waddle Deesa z ozrutného Beast Packu spolu so záhadným Elfilinom. Dúfam, že máte hlad po nezabudnuteľnom dobrodružstve!

    Získajte sústo skutočných objektov pre úplne nové, výkonné transformácie


    Pocit hladu? Kirby môže vdychovať predmety skutočného sveta a transformovať sa pomocou Mouthful Mode! Načo si dávať jeden nápoj z automatu, keď môžete zhltnúť celý? Potom použite svoje hranaté telo na vystreľovanie plechoviek na zloduchov. Spotrebujte auto, aby ste získali nejaké kolesá a prerazili steny. Pohodlne sa usaďte a vezmite si to všetko...doslova.

    Spojte sa so špičatým partnerom Bandana Waddle Dee v kooperatívnej hre


    Odovzdajte ovládač Joy-Con™ kamarátovi, aby sa hral za bandana Waddle Dee s kopijou a pomáhajte si navzájom objavovať a prebíjať sa v tomto pestrofarebnom svete. Zatiaľ čo Kirby sa môže vznášať a vdychovať nepriateľov, Bandana Waddle Dee sa môže točiť a bodať svojou pevnou kopijou. Nájdite priateľstvo v tomto zabudnutom svete a zachráňte Waddle Dees!

    Plávajte cez prekážky a prebojujte sa cez nepriateľov na ceste k cieľu každej etapy, zatiaľ čo sekáte, picháte, mrznete a bijete kladivom pomocou Kirbyho kopírovacích schopností. Odolný ťah je skutočne podrobený skúške v dynamických súbojoch s bossmi, ktoré vás prinútia tancovať po aréne. Vyberte si z dvoch režimov obtiažnosti pre ľahké, svieže dobrodružstvo alebo náročnejší zážitok.


    Každá tematická etapa, ktorou prejdete, ukryje niekoľko priateľských Waddle Dees v nebezpečenstve! Zachráňte ich, aby ste mohli rozvinúť domovskú základňu vášho dobrodružstva, kedysi opustené mesto Waddle Dee Town. Waddle Dees, ktoré zachránite, odomkne obchody, rebríčky* a schopnosť rozvíjať kopírovacie schopnosti, aby ste ich posilnili. Budete si tiež môcť vychutnať niektoré z obľúbených hier obyvateľov mesta. 
    Stránky o produkte Kirby and the Forgotten Land (Nintendo Switch):

    www.nintendo.com/store/products/kirby-and-the-forgotten-land-switch/

    Parametre

    Datum dodania D/O

    2022-03-25 00:00:00

    Gaming

    Typ licencie

    krabicová

    Žáner hry

    RPG

    Určenie hry

    pre Nintendo

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky