INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech G935 Gaming Headset 7.1 Surround Sound LightSync, Wireless

     
    slúchadlá, náhlavné, herné, s mikrofónom, bluetooth, ovládanie hlasitosti, bluetoothZobraziť viac

    skladom 

    152,70 €
    127,25 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 9 €
    Kód tovaru

    340037

    PN kód

    981-000744

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Logitech G935 Gaming Headset 7.1 Surround Sound LightSync

    Jedinečná zvuková technológia
    Najpokročilejšia zvuková technológia zabezpečí jedinečný zážitok pri bezdrôtovom počúvaní zvuku. 50mm zvukové meniče Pro-G ™ a technológia DTS Headphone: X 2.0 Priestorový zvuk DTS Headphone: X 2.0 a predvoľby ekvalizéra sú k dispozícii iba pre operačný systém Windows a vyžadujú herný softvér Logitech G HUB. Vytvára naše doteraz najväčšie, najviac pohlcujúce zvukové pole bohaté na detaily.

    Bezdrôtová technológia 2,4 GHz
    Súprava G935 poskytuje to najlepšie z oboch svetov s možnosťou hrať bezdrôtovo alebo s využitím kábla. Hrajte s bezdrôtovým pripojením 2,4 GHz až 12 hodín na jedno nabitie bez podsvietenia alebo 8 hodín s východiskovým podsvietením. Životnosť batérie sa môže líšiť v závislosti na užívateľovi a podmienkach používania. Kalkulácia životnosti batérie 12 hodín vychádza z vypnutého podsvietenia LED a hlasitosti náhlavnej súpravy nastavenej na 50%. Neprestávajte hrať ani počas nabíjania batérie prostredníctvom kábla USB. Poprípade vám 3,5mm analógový vstup dáva možnosť využiť pre hranie káblové pripojenie - na konzolu, mobilnom zariadení alebo PC - bez potreby energie batérií.

    Hrajte pokrokovo
    Vylepšené 50mm meniče Pro-G sú vyrobené zo tkanej hybridnej sieťoviny, ktorá zaistí vyššiu detaily, hĺbku a čistotu zvuku za ľubovoľnej hlasitosti. Meniče Pro-G vďaka zvýšenému priemeru teraz fungujú lepšie ako kedykoľvek predtým. Nízkofrekvenčné zvuky - napríklad burácajúci explózie a zvukový sprievod k filmom - sú ešte viac bohaté a pohlcujúce. Vysoké frekvencie - hlasy, kroky, výstrely - sú neuveriteľne čisté a precízne vykreslené.

    Priestorový zvuk pokorujúci hranice 7.1.
    Vychutnajte si úžasný zvuk DTS ® Headphone: X 2.0, Priestorový zvuk DTS Headphone: X 2.0 a predvoľby ekvalizéra sú k dispozícii iba pre operačný systém Windows a vyžadujú herný softvér Logitech G HUB, ktorý sa vyznačuje vyššou presnosťou než bežný, 7.1-kanálový priestorový zvuk. Verné vnímanie priestoru v hre vám umožní jasne rozpoznať polohu a vzdialenosť v komplexnom 3D zvukovom poli. Možnosť jasne počuť svoje okolie môže predstavovať rozdiel medzi víťazstvom a porážkou.

    Úplné prispôsobenie
    Pomocou herného softvéru Logitech G HUB si môžete prispôsobiť podsvietenie LIGHTSYNC RGB, priradiť klávesám G-key makrá a herné príkazy, a prispôsobiť vlastnosti zvuku, to všetko v podobe jedinečných profilov pre jednotlivé hry a aplikácie. Priestorový zvuk DTS Headphone: X 2.0 a predvoľby ekvalizéra sú k dispozícii iba pre operačný systém Windows a vyžadujú herný softvér Logitech G HUB.

    Jedna hlavná súprava, všetky platformy
    Jedna náhlavná súprava pre všetky vaše zariadenia. Na výber máte PC, mobilné zariadenia a herné konzoly, okrem iného Nintendo® Switch ™, PlayStation® 4 a Xbox® One *.

    * Niektoré ovládače konzoly Xbox One môžu vyžadovať adaptér Xbox predávaný samostatne. Zariadenie Mac OS, PlayStation 4, Xbox One, Switch a mobilné: iba stereo režim. Bezdrôtové pripojenie je funkčný na konzolách PlayStation 4 a Nintendo® Switch iba v režime dokovania, a na počítačoch PC

    Váš hlas bude znieť hlasno a zreteľne
    6mm mikrofón + je vybavený držiakom pre úžasne čistú komunikáciu. Držiak možno sklopiť hore za účelom stlmenie a je vybavený indikátorom LED, takže máte prehľad o jeho stave. Keď držiak mikrofónu nepoužívate, je možné ho sklopiť späť smerom k slúchadlám, čím ho dokonale skryjete.

    Vyrobená pre pohodlie a výdrž
    Budete sa cítiť úplne pohodlne, a to aj pri tých najdlhších herných akciách, vďaka luxusnému polstrovanie z koženky v náušniciach a hlavovom mosta. Súprava G935 je vybavená náušníky s veľkým priemerom tvarovanými tak, aby úplne obklopili uši bez priameho tlaku na jemné tkanivá a poskytovali pasívne izoláciu hluku. Náušníky možné za účelom čistenia sňať.

    Technické špecifikácie:
    • Bezdrôtový dosah: Vnútri: 15 metrov, Vonku: 20 metrov
    • typ pripojenia: USB
    • životnosť batérie (nabíjacie): Bez podsvietenia: 12 hodín, Predvolené podsvietenie: 8 hodín
    • Dĺžka nabíjacieho kábla: 2 m
    • Dĺžka kábla pre mobilné zariadenia: 1,5 m
    • Výška: 188 mm Šírka: 195 mm Hĺbka: 87 mm
    • Hmotnosť (bez káblov a prijímača USB): 379 g
    • Slúchadlá Menič: Pro-G Veľkosť: 50 mm
    • Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 kHz
    • Impedancia: 39 ohmov (pasívny), 5 kiloohmov (aktívne)
    • Citlivosť: 93 +/- 3 dB mikrofón
    • Smerová charakteristika mikrofónu: kardioidná (Jednosmerový) Veľkosť: 6 mm Frekvenčný rozsah: 100 Hz-10 KHz
    • Funkcia stlmenia sklopením
    • Systémové požiadavky: Windows® 7 alebo novší MacOS 10.11 alebo novší chrome OSTM port USB Prístup k internetu pre softvér G HUB (voliteľný)

    Stránky o produkte Logitech G935 Gaming Headset 7.1 Surround Sound LightSync:

    www.logitechg.com/en-za/products/gaming-audio/g935-wireless-7-1-surround-sound-lightsync-g

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    náhlavné

    Konštrukcia

    uzatvorená

    Odporúčané použitie

    herné

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    vysúvací

    Pripojenie

    bluetooth
    bluetooth

    Ovládanie hlasitosti

    áno

    Bezdrôtový dosah

    od 10m do 20m

    Citlivosť

    od 90dB/Wm do 100dB/Wm

    Frekvenčný rozsah min.

    od 20Hz a viac

    Frekvenčný rozsah max.

    do 20kHz

    Pripojenie

    bluetooth
    bluetooth

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    elegantný a decentný dizajn

     
     
    Fixed Frame Headphones hliníkový stojan na stôl pre slúchadla, strieborne

    stojan na slúchadlá

    23,60 € 

    s DPH

    19,67 € 

    bez DPH

    Kód: 371720

    aktuálne nedostupné

    Notebooky