INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Next Level Racing F-GT ELITE Lite Wheel Plate Edition, závodný kokpit

    Next Level Racing F-GT ELITE Lite Wheel Plate Edition, závodný kokpit
     
    závodný kokpitZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    598,70 €
    (ušetrite 5,60€)
    593,10 €
    494,25 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 34 €
    Kód tovaru

    408741

    PN kód

    NLR-E032

    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Next Level Racing F-GT ELITE Lite Wheel Plate Edition

    Next Level Racing FGT Elite Lite Wheel Plate Edition - kokpit závodného simulátora Next Level Racing F-GT Elite Lite* je skutočným závodným kokpitom pre Formule. Navrhnuté a skonštruované s využitím spätnej väzby od našej komunity, virtuálneho a skutočného odvetvia motoršportu; kokpit závodného simulátora Next Level Racing® F-GT Elite Lite* je skutočným závodným kokpitom pre formulu/GT/hybridnú pozíciu, ktorý posúva hranice toho, čo sa od hliníka očakáva z hľadiska funkčnosti a cenovej dostupnosti.
    Na základe obľúbeného dizajnu a celosvetovo používaného kokpitu F-GT Elite nastavuje F-GT Elite Lite merítko pre estetiku, funkčnosť a kvalitu kokpitu z hliníkového profilu alebo toho, čo sa bežne nazýva „kokpit závodného simulátora 8020“. Aj keď je F-GT Elite Lite skonštruovaný tak, aby vyhovoval kategórii strednej triedy s profilom „4080“, prostredníctvom špičkového inžinierstva a výroby v kombinácii s jedinečnými súčasťami, príslušenstvom a výstuhami, je najpevnejší kokpit strednej triedy. Produkty radu Elite sú celosvetovo používané mnohými poprednými tímami športov, ako sú Ferrari esports, Team Fordzilla a Veloce, aby vyhovovali najvyšším súťažiam a športovým športovcom.
    Vďaka použitiu rôznych jedinečných komponentov a špičkovej výrobe ponúka F-GT Elite Lite pevné a pevné riešenie všetkých typov sim racingu.

    * Patent v konaní
    KOKPIŤ ALL-IN-ONE
    Kokpit F-GT Elite Lite poskytuje úplnú tuhosť a maximálnu nastaviteľnosť a ponúka skutočné a pohodlné pozície pre riadenie Formule, GT, hybridu, nákladiaku a tanku s rýchlym nastavením medzi polohami, vďaka čomu sa hodí pre všetky kokpity. Väčší uhol a rozsah poskytovaný v držiakoch sedadiel, kolesách a pedálovej doske vyhovuje používateľom všetkých veľkostí a štýlov jazdy tým, že poskytuje väčšiu nastaviteľnosť než kedykoľvek predtým. F-GT Elite Lite je vhodný pre akúkoľvek globálnu aktiváciu športov, ktoré vyžadujú to najlepšie z kokpitu, ktorý ponúka niekoľko závodných pozícií.

    INOVATÍVNY BEZFLEXNÝ SYSTÉM POSÚVAČOV A DRŽIAK NLR SEDADLA
    Inovatívny systém posúvania sedadiel Next Level Racing® bol navrhnutý a skonštruovaný tak, aby eliminoval problém ohybu, ktorý sa vyskytuje u konvenčných jazdcov sedadiel používaných pri simulácii. NLR račne sa používajú na jednoduché posunutie sedadla dopredu a dozadu, aby ste našli požadovanú polohu pre závodný zážitok bez flexie. Držiaky sedadiel Next Level Racing® sú skonštruované z 5mm uhlíkovej ocele, aby poskytovali tuhosť požadovanú pre špičkových sim pretekárov a nový dizajn poskytuje viac nastaviteľnosti ako kedykoľvek predtým na podporu viacerých pozícií sedadiel s 98 možnosťami nastavenia. Voliteľné sedadlá Next Level Racing® Elite Sim Racing sú odporúčané sedadlá pre použitie s radom kokpitov Elite, pretože sedadlo bolo navrhnuté a optimalizované pre elitných sim pretekárov.

    UNIVERZÁLNE POSUVNÉ DOSKY PEDÁLOV
    Posuvné pedálové dosky boli navrhnuté tak, aby poskytovali jednoduché a rýchle nastavenie vzdialenosti pedálov a taktiež kompatibilitu s neustále sa rozširujúcim trhom pedálov. Vybavené 2 štrbinovými 5mm pedálovými doskami z uhlíkovej ocele s dvojitým presným záhybom, toto nastavenie zaisťuje najvyššiu tuhosť, ale priamu kompatibilitu. Oblasť podložky pedálov bola navrhnutá tak, aby ponúkala viac nastavení uhla, výšky a vzdialenosti, aby sa prispôsobila širšiemu rozsahu pozícií vodiča. Laserom vyleptané značky na hliníkovom profile pomáhajú s presným nastavením.

    DIZAJN BY MAL BYŤ KRÁSNY A FUNKČNÝ
    Kokpit F-GT Elite Lite poskytuje dlhý zoznam unikátnych na mieru skonštruovaných komponentov, ktoré používateľom poskytujú produkt najvyššej kvality a výkonu na trhu. Skôr než prispôsobovanie priemyselných bežne dostupných komponentov sme priekopníkmi v tom, ako by mali byť navrhnuté kokpity z hliníkových profilov. Nie sú vyžadované žiadne priemyselné hranaté konzoly, profilové kusy sú vopred opracované, aby bolo možné rýchlejšie, ľahšie a pevnejšie spoje. Zamerali sme sa na jemnejšie detaily, ako sú čierne galvanicky pokovované prémiové matice T-drážky s pružinovými guličkami a vlastné koncovky NLR, ktoré je možné kombinovať pre lepšiu funkčnosť a užívateľský zážitok. Prvotriedna povrchová úprava a materiály, zákazkové komponenty a špičkový dizajn sa spájajú do vizuálneho majstrovského diela.

    PREJÍMAJTE KONTROLU POD INTENZÍVNYM ZÁVODOM
    Špičkové funkcie, ako je pevná základňa kolies a pedálov, ako nikdy predtým, sú teraz k dispozícii v strednej cenovej kategórii. Precízne navrhnuté viacnásobne zložené koleso, pedál, doštičky v kombinácii s hrubou uhlíkovou oceľou odstraňujú vychýlenie a ohyb a poskytujú používateľom pevnejšiu a tuhšiu platformu na pripojenie svojej najvýkonnejšej elektroniky. Silu je možné vidieť v testoch FEA (Finite Element Analysis), ktoré porovnávajú inovatívny dizajn dosiek F-GT Elite Lite s inými plochými oceľovými alebo hliníkovými konštrukciami, ktoré je možné vidieť v bežných kokpitoch na trhu. Doska kolesa - ekvivalentná 14,3 mm ocele alebo 20,85 mm hliníka

    RAST S PRODUKTY ELITE LITE
    Začnite svoju závodnú cestu Elite sim so sériou Elite Lite. Rad Elite Lite bol navrhnutý s ohľadom na užívateľa. F-GT Elite Lite, ktorý je vhodný pre užívateľov, ktorí chcú mať flexibilitu svojho ekosystému, poskytuje základnú štruktúru, ktorá môže rásť s rôznym príslušenstvom radu Elite. Ako používatelia na svojej sim závodnej ceste rastú, môžu byť k F-GT Elite Lite pridané doplnky, ako je Elite Shifter Add-on a Motion Adapter Upgrade Kit pre ešte viac pohlcujúce zážitok.

    NLR VÝŠKOVO NASTAVITEĽNÉ NOHY NA TLMENIE RÁZOV
    Nerovné podlahy by vám nikdy nemali pokaziť zážitok zo simulácie. Na to sme pamätali pri navrhovaní našich nožičiek na nastavenie výšky, ktoré umožňujú nezávislé nastavenie výšky každého rohu vášho kokpitu. Nohy navrhnuté na mieru sú nielen významným estetickým vylepšením typických priemyselných nôh bežne používaných na simulačnom trhu, ale tiež obsahujú TPE zátky na tlmenie nárazov navrhnuté tak, aby absorbovali vibrácie a poskytovali priľnavosť na klzkých povrchoch.

    ĽAHKÁ MONTÁŽ A POUŽITIE
    Vďaka navrhovaniu vlastných komponentov a použitiu pokročilej výroby pre presné obrobené otvory v hliníkovom profile to umožňuje jednoduchšiu montáž a pevnejšie spojenie, pretože profil zoskrutkuje dohromady. Jedinečný dizajn, ktorý je vidieť v celom rade Elite, znamená, že problémy s vyrovnávaním nemotorných rohových držiakov sú minulosťou. Kombinácia jednoduchej montáže s laserom vyleptaným čiarovým značením na profile vám pomôže pretekať rýchlejšie ako akýkoľvek iný hliníkový kokpit skôr. Každý kus je jednotlivo umiestnený do nášho vlastného penového lisovaného obalu, aby bola zaistená bezpečnosť produktu počas prepravy a poskytovala bezproblémová užívateľská skúsenosť od okamihu otvorenia obalu.

    KOMPATIBILITA:
    Next Level Racing® F-GT Elite Lite je kompatibilný s Next Level Racing® Motion Plus Platform. Pre kompatibilitu s platformou Motion Platform V3 alebo Traction Plus je potrebná sada upgradu adaptéra Next Level Racing® Elite Motion Adapter.
    • - Prémiové 5mm držiaky sedadiel z uhlíkovej ocele Next Level Racing® s 98 možnosťami nastavenia a kompatibilné so sedadlami s bočnou montážou
    • - Systém Next Level Racing® Flex Free Seat Slider eliminujúci ohyb, ktorý sa vyskytuje u posuvníkov sedadiel v kokpite sim
    • - Konštrukcia pedálovej dosky umožňuje posuvné nastavenie pre rýchle nastavenie vzdialenosti
    • - Buttkicker® Gamer adaptér
    • - Nohy Next Level Racing® Custom Feet s výškovo nastaviteľnou gumovou základňou tlmiacou nárazy
    • - 6 x Next Level Racing® Custom Cable Clips klips na uloženie až 4 väčších káblov alebo 8 menších káblov
    • - Prémiové vlastné čierne galvanizované matice s T-drážkou s pružinovou guličkou
    • - Laserom gravírované značky pre ľahké zoradenie a nastavenie polohy kolies a pedálov
    KOMPATIBILNÉ PRODUKTY NLR:
    - Platforma Next Level Racing® Motion Plus
    - Súprava pre upgrade adaptéra Next Level Racing® Elite Motion
    - Zásuvka na klávesnicu a myš Next Level Racing® Elite - čierna edícia
    - Doplnok Next Level Racing® Elite pre montáž na tablet/tlačidlo
    - Priamy držiak monitora Next Level Racing® Elite - Black Edition
    - Adaptér pre bočnú a prednú montáž Next Level Racing® Elite Premium DD
    - Voľne stojace stojany na monitor Next Level Racing® Elite (Carbon Grey alebo Black Edition)
    - Závodná sedačka Next Level Racing® ES1 Elite Sim Racing
    - Závodná sedačka Next Level Racing® ERS1 Elite Reclining Sim Racing Seat
    - Závodná sedačka Next Level Racing® ERS2 Elite Reclining Sim Racing Seat
    - Zásuvka na klávesnicu a myš Next Level Racing F-GT Elite Carbon Grey
    - Next Level Racing® rohožka
    - Next Level Racing® Elite DD adaptér pre bočnú a prednú montáž (už súčasťou F-GT Elite edície pre prednú a bočnú montáž)
    - Rozsiahly ekosystém elitného príslušenstva už čoskoro
    -Pre ďalšiu kompatibilitu produktov sa pozrite na www.nextlevelracing.com alebo sa obráťte na
    support@nextlevelracing.com

    Technické parametre:

    - Podporovaná výška: 120–210 cm alebo 4 stopy – 6 stôp 9 palcov
    - Maximálna podporovaná hmotnosť: 150 kg alebo 330 libier
    - Číslo dielu – NLR-E032

    ROZMERY A HMOTNOSŤ:
    - Rozmery produktu: (D) 138 cm x (Š) 69 cm alebo (V) 86 cm (D 54,3 palca x Š 27,1 palca x V 33 palcov)
    - Rozmery krabice: 126 cm (D) X 40 cm (Š) X 27,5 cm (V) 49,6 palcov (D) x 15,7 palcov (Š) x 10,8 palcov (V)
    - Hmotnosť produktu: 36 kg alebo 79 libier
    - Hmotnosť v krabici – GW: 39,7 kg alebo 87,5 lb

    OBSAH BALENIA:
    - Rám Next Level Racing® F-GT Elite Lite (hliníková základňa 80x40)
    - Držiaky sedadla na inštaláciu závodného sedadla pre bočnú montáž
    - Držiak náradia Next Level Racing® s imbusovým kľúčom M6 a M8 a vodováhou
    - Výškovo nastaviteľné nohy Next Level Racing® na tlmenie nárazov
    - 6 x Next Level Racing® Cable Management Clips
    - Buttkicker® Gamer Adapter
    - Skrutky na pevné uchytenie kolies a pedálov
    - Vlastné koncovky Next Level Racing®
    - Magnetická vodováha
    - Farebný návod na rýchlu a jednoduchú montáž
    Stránky o produkte Next Level Racing F-GT ELITE Lite Wheel Plate Edition:

    nextlevelracing.com/products/f-gt-elite-lite-wheelplate-edition/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie Next Level Racing F-GT ELITE Lite Wheel Plate Edition sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Jakub, Wola Kopcowa

    Pridané: 31.12.2023

    100%
    • really firm and sturdy
    • easy to mount
    • absolutely no problems with it at all
    Notebooky