INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Next Level Racing Motion Platform Plus, Pohybová platforma Motion plus

     
    pohybová platforma Motion plusZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    3 758,45 €
    (ušetrite 144,60€)
    3 613,85 €
    3 011,54 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 207 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    409124

    PN kód

    NLR-M007

    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Next Level Racing Motion Platform Plus

    Predstavujeme platformu Next Level Racing® Motion Plus, maximálny pohlcujúci zážitok z pohybu. Platforma Next Leve Racing® Motion Plus nový rozmer tým, že do simulačného zážitku zavádza zdvihnutie. Vďaka špičkovej technológii môžu používatelia zažiť každý náraz, zákrutu, zrýchlenie a vibrácie prostredníctvom šasi sim. Platforma Motion Plus vykonáva mikropohyby každú sekundu pre čo najpresnejšiu odozvu pri jazde alebo simulácii letu. Kompaktný dizajn platformy Motion Plus umožňuje akémukoľvek domácemu užívateľovi a komerčným centrám ľahko prispôsobiť platformu ich rámu cocpitu. S ohľadom na ekosystém Next Level Racing® Motion môže kombinácia Motion Platform V3, Traction Plus Platform a Motion Plus Platform vytvoriť bezkonkurenčný simulačný zážitok za dostupnú cenu.
    • Špičková technológia zaistí, že ucítite každý náraz, zákrutu, zrýchlenie a vibrácie pre dokonalé ponorenie do hry
    • Rýchla a jednoduchá inštalácia
    • Ideálne pre domáce použitie s kompaktným dizajnom
    • Kompatibilný so všetkými hlavnými závodnými a leteckými hrami pre PC
    • Úplne modulárne
    • 1 modul pre 2dof a **2 moduly pre 3dof
    • Prispôsobiteľné existujúcemu ekosystému Next Level Racing®
    • Jedinečná otočná tyč na použitie v jednej jednotke, ktorá poskytuje špičkový zážitok z pohybu
    • Vylepšite kompenzačný softvér VR a zažite dokonalý pohyb podvozku
    • Ultra nízka latencia poskytuje ostrý a presný pohyb v celom šasi
    NAVRHNUTÉ PRE PRECÍZNOSŤ A PRESNOSŤ
    Platforma Motion Plus poskytuje novú úroveň realizmu a ponorenia do pohybu tak, aby sa stal prirodzeným vývojom simulačnej cesty. Aby sa odstránila medzera medzi skutočným a virtuálnym, sú telemetrické dáta z hrania prenášané prostredníctvom softvéru a prevedené na presný pohyb v hardvéri so zrýchlením až 1100 mm za sekundu.

    PLNÝ ZÁŽITOK
    Platforma Motion Plus, ktorá sa zameriava na pohyb podvozku prevádza kľúčové simulačné efekty, ako sú nárazy, brzdenie, zrýchlenie, radenie a cestné efekty, do presných pohybov, ktoré používateľ cíti v kokpite. Užívateľ je schopný nabehnúť do každej zákruty s reálnou rýchlosťou a presnosťou, s náklonom až 21 stupňov za sekundu, zatiaľ čo účinky brzdenia a zrýchlenia je možné pociťovať až 8 stupňov za sekundu.

    POKROČILÉ TECHNOLÓGIE
    Skôr než priemyselné alebo upravené aktuátory využíva platforma Next Level Racing® Motion Plus pokročilú technológiu a výrobu vyvinutú od základu, čisto na simuláciu. Prostredníctvom magnetických kodérov pripojených k hriadeľu motora je platforma Motion Plus schopná poskytovať presnú spätnú väzbu z hrania na hardvér. To potom ponúka skutočne virtuálnom a pohlcujúce zážitok.

    KOMPLETNÝ EKOSYSTÉM
    Vďaka veľkému množstvu konfigurácií vám platforma Next Level Racing® Motion Plus umožňuje prispôsobiť a navrhnúť si vlastný pohybový zážitok. Jedinečná jednotka platformy Motion Plus poskytne užívateľovi zážitok z 2-DOF a umožní mu upgradovať na 3-DOF s pridaním druhej jednotky. Kombinácia rôznych platforiem Next Level Racing® Motion Platform a Motion Plus Platform môže poskytnúť až 4-DOF.
    • Platforma Single Motion Plus: Podvozok 2 DOF
    • Platforma 2 X Motion Plus: Podvozok 3-DOF
    • Platforma Motion Plus + Platforma Motion V3: Podvozok 2 DOF a sedadlo 2 DOF (kombinované 2 DOF)
    • 2 X Motion Plus Platform+ Motion Platform V3: Podvozok 3 DOF a sedadlo 2 DOF (kombinované 3 DOF)
    • Platforma Motion Plus + Platforma Traction Plus: Kombinovaný podvozok 4 DOF ** DOF sa meria počtom jedinečných pohybov, ktoré každá kombinácia pohybovej platformy ponúka.
    SVETOVÁ TRIEDA
    Platforma Next Level Racing® Motion Plus je produkt vyrábaný v Európe s komponentmi najvyššej kvality, ktoré zaisťujú spoľahlivosť a výkon. Platforma Motion Plus je produkt vytvorený na základe viac ako desaťročných skúseností v oblasti simulácie v kombinácii s poprednými svetovými inžiniermi zo spoločnosti Motion Systems®. Platformu Next Level Racing® Motion Plus nevyužívajú iba pretekári simulátorov z celého sveta, ale aj popredné svetové inštitúcie na tréningové a výskumné účely.

    VEDÚCI SOFTVÉR NA TRHU
    Pohybové platformy spolupracujú so softvérom Next Level Racing® Platform Manager, ktorý prešiel zásadným prepracovaním tak, aby zahŕňal zariadenie Motion Plus a aby fungovalo v dokonalej harmónii. Platform Manager je profesionálny špecializovaný softvér a je možné ho použiť so všetkými hlavnými závodnými a letovými titulmi na PC. Softvér sa neustále aktualizuje, aby podporoval nové tituly, akonáhle sú na trhu.
    Napriek tomu, že sa jedná o profesionálny softvér, je navrhnutý tak, aby ho mohol používať aj začiatočník s jednoduchým ovládaním. Ľahko upravíte intenzitu pohybu, nárazov, náklonu a sklonu jednoduchým kliknutím tlačidla Pri spárovaní s Motion Platform V3 a Traction Plus Platform môžete upraviť intenzitu efektov na každej jednotlivej jednotke Motion. Montáž a prevádzka nevyžaduje žiadnu technickú podporu, plošinu môžete ľahko nainštalovať za menej ako hodinu.
    Zoznam aktuálne kompatibilných titulov nájdete na uvedenom odkaze. www.nextlevelracing.com/motion-games

    NAJVÄČŠIA KOMUNITA A PODPORNÉ KANÁLY
    Po celom svete sú tisíce aktívnych užívateľov Next Level Racing® a vy sa môžete pripojiť k tejto komunite a získať tak prístup k tipom, nastaveniam a ďalším znalostiam komunity špeciálne pre vašu platformu.
    Špecializovaný tím zákazníckej podpory spoločnosti Next Level Racing® poskytuje odbornú predpredajnú a popredajnú podporu. Ide o oddaných členov tímu, ktorí poskytujú zákazníkom rýchlu podporu už mnoho rokov a majú rozsiahle znalosti o pohybe a simulácii. https://nextlevelracing.com/contact-us/

    DÔVERYHODNÉ APLIKÁCIE
    Platformám Next Level Racing® Motion celosvetovo dôverujú najrýchlejších eSporty a profesionálni vodiči závodných vozidiel, centrá VR a centrá komerčných simulácií. Stovky vodičov, pilotov, závodných tímov a inštitúcií, ako sú armády, univerzity, NASA a kadeti letectva, sa spoliehali na presnosť pohybových platforiem Next Level Racing®, aby sa ďalej rozvíjali v oblasti výcviku. KOMPATIBILNÝ VR So zavedením VR Headway 2.0 nebola VR s Motion Platform nikdy lepšia, vďaka tejto integrácii do softvéru Platform Manager od Next Level Racing®.
    Využitím pokročilých matematických vzorcov na elimináciu nežiaducich pohybov sa tieto pohyby pri použití VR automaticky upravia v hernom prostredí av reálnom čase.

    Technické parametre:

    Napájanie: 4A/115VAC/60Hz, 2A/230VAC/50Hz
    Maximálna spotreba energie: 321W
    Maximálna nosnosť: 250 kg
    Prevádzková teplota: +4°C až +45°C
    Rozmery a hmotnosť balenia: 51,5 x 22,3 x 32 cm / 28 kg
    Rozmery a hmotnosť: 70 x 18,2 x 20 cm / 21,7 kg
    Číslo dielu NLR-M007

    URČENÉ PRE:
    Next Level Racing® Elite Series Cockpits
    Next Level Racing® GTtrack Racing Cockpit
    Next Level Racing® Traction Plus Platform (s ďalšími držiakmi)
    Next Level Racing® Motion Platform V3
    Next Level Racing® F-GT Racing Cockpit (s ďalšími držiakmi)
    Next Level Racing® Flight Simulator (s ďalšími držiakmi)

    ** Pre budúcu kompatibilitu kokpitu Next Level Racing® si prosím skontrolujte produktové stránky.

    OBSAH BALENIA
    Platforma Next Level Racing® Motion Plus
    Súprava na montáž nožičiek
    Otočná lišta
    Prevzatie softvéru Next Level Racing® Platform Manager
    USB a napájacie káble
    Stránky o produkte Next Level Racing Motion Platform Plus:

    nextlevelracing.com/products/motion-plus-platform/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky