INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    NHL 18 (PS4)

    NHL 18 (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner šport , pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    302930

    PN kód

    5030931121579

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre NHL 18 (PS4)

    Popis produktu

    NHL 18 (PS4)

    NHL 18 prináša kreativitu mladých superhviezd súčasnej NHL prostredníctvom nového ovládania v útočnej tretine a úplne nového ovládania Defensive Skill Stick. Vyskúšajte rýchly arkádový hokej troch na troch v režime NHL Threes alebo si vytvorte vlastný 32. tím NHL, zúčastnite sa nového rozširovacieho draftu a kompletne zmeňte tvár celej ligy.

    Ľad je vaším ihriskom
    V útoku budete mať k dispozícii úplne nové finty a kľučky, ako napríklad bleskovú strelu medzi nohami, kľučku jednou rukou, bekhendovou sťahovačkou a mnohé ďalšie. V obrane budete mať vďaka úplne novému ovládaniu Defensive Skill Stick všetko potrebné k eliminácii súperovho útoku. Na pokrytie priestoru a línií prihrávok možno využiť napádanie hokejkou, vypichnutie puku s natiahnutím alebo zametanie hokejkou.

    Arkádový hokej 3 na 3
    Predstavujeme nový režim NHL Threes, ktorý sa ponesie v znamení akčného a frenetického hokeja 3 na 3. Úplne nový arkádový hokejový zážitok ponúkne hráčom rýchlejší akciu, tvrdé hity a jednoduchú hrateľnosť, kde padá veľa skvelých gólov.

    Zažite rozšírenie novej NHL
    V Režimu Organizácia zmeňte tvár celej NHL vďaka novinke v podobe rozširovacieho draftu, v rámci ktorého si môžete vytvoriť 32. tím NHL a kompletne tak pretvoriť ligu. Zapojte sa do autentického rozširovacieho draftu, v ktorom bude vašou úlohou vybrať si najlepšieho hokejistu z ligy, dajte dokopy unikátnu súpisku hráčov a zaujmite manažérske pozície a postarajte sa o všetko okolo tímu, obchodov a zápasov.
    Stránky o produkte NHL 18 (PS4):

    http://www.sony.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky