INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Niceboy Hive Pins 3 ANC bezdrôtové slúchadlá, biele

    aktívne potláčanie hluku, Hands-free, podpora hlasových asistentov
    slúchadlá, do uší - štuplové, s mikrofónom, bluetooth, aktívne potláčanie hlukuZobraziť viac

    skladom 

    44,75 €
    37,29 € bez DPH
    Kód tovaru

    426735

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Niceboy Hive Pins 3 ANC bezdrôtové slúchadlá

    Veľmi pohodlné bezdrôtové In-Ear slúchadlá Niceboy Pins 3 ANC s podporou Bluetooth 5.3 s 10m dosahom sú navrhnuté tak, aby vás nijako neobmedzovali pri pohybe či pri iných aktivitách. Poteší tiež potlačenie hluku Active Noise Cancellation či automatické párovanie so smartfónom či tabletom po vytiahnutí slúchadiel z dokovacej stanice.

    Jednoduché ovládanie

    Ovládajú sa veľmi intuitívne jednoduchým poklepaním prstom. Ovládajú sa pomocou senzorických tlačidiel, vďaka ktorým ľahko zastavíte/spustíte prehrávanie hudby, preskočíte skladbu, znížite hlasitosť alebo rýchlo prijmete prichádzajúci hovor.

    Kvalitné a komfortné počúvanie

    Hoci sa slúchadlá HIVE Pins 3 ANC zmestia do dlane, o kvalitu zvuku sa nemusíte vôbec obávať! Niceboy Pincs 3 ANC ponúka frekvenčnú odozvu 20 Hz až 20 kHz, ktorá zodpovedá maximálnemu rozsahu ľudského sluchu. Silné 13mm dynamické meniče s technológiou MaxxBass navyše poskytujú čistý a rázny zvuk, takže si užijete nezabudnuteľný zvukový zážitok bez ohľadu na prehrávaný obsah. Slúchadlá ďalej podporujú kompresný kodek SBC, vďaka ktorému hudba prúdi zo zariadenia do slúchadiel vo vyššej kvalite. Prenášaný zvuk sa tak nijako nedeformuje a ani oneskoruje, vďaka čomu si vychutnáte všetky basy, stredy aj výšky v štúdiovej kvalite. Slúchadlá dokonale sedia v ušiach vďaka náhradným špuntom rôznych veľkostí, preto sľubujú väčší komfort pri krátkodobom aj dlhodobom nosení bez akéhokoľvek pocitu tlaku. Navyše poskytujú dostatočnú izoláciu okolitého hluku, takže vás počas počúvania nebude nič rušiť.

    Nechajte hudbu znieť

    Active Noise Cancellation (ANC) premení stlačením jediného tlačidla rušnú ulicu na oázu pokoja a odpočinku ako mávnutím kúzelného prútika. K vašim ušiam sa tak dostane akurát hudba v prvotriednej kvalite, vďaka čomu sa môžete úplne oddať počúvaniu hudby či audio knihy bez toho, aby vás čokoľvek zvonku rušilo.

    Bezpečné počúvanie

    S Ambient módom (ENC) môžete naopak zvuky z okolia pridať pre vyššiu bezpečnosť počas počúvania. So slúchadlami teda počujete idúce autá, cyklistov či divé zvieratá, takže vás nič neprekvapí, či už budete v meste či v prírode. Tento režim sa navyše výborne hodí pre šport pod vedením virtuálneho trénera, pretože budete počuť jeho pokyny, zvuky okolia a zároveň aj vašu hudbu.

    Dlhá výdrž

    Slúchadlá potom vydržia hrať až 10 hodín na 1 nabitie, pričom nabíjanie je realizované cez USB-C rozhranie. Podporujú funkciu Fast Charging, takže už po 5 minútach nabíjania dokážu prehrávať hudbu až po dobu 1,5 hodiny. A pretože ich puzdro funguje ako nabíjačka, tak máte so sebou energiu na cesty, ktorá vystačí až na 40 hodín prevádzky. Dobíjacia krabička je potom vyrobená z mäkkého matného plastu, ktorý je dostatočne odolný a zároveň príjemný na dotyk.

    Integrovaný mikrofón

    Pre bezproblémovú komunikáciu so svetom máte k dispozícii integrovaný mikrofón s potlačením šumu a s omnidirekcionálnym polárnym vzorom. Môžete sa spoľahnúť na to, že váš hlas bude počuť čisto a jasne za všetkých okolností. Zvuk je totiž mikrofónom snímaný rovnomerne zo všetkých smerov v rovnakej kvalite, čím váš hlas získa oveľa prirodzenejší charakter. Všesmerový polárny vzor sa tak zásadne používa pre hovorené slovo či spev, takže sa skvele hodí pre hlasové aplikácie všetkého druhu. Telefón si však môžete nechať vo vrecku, hovory vybavíte pomocou samotných slúchadiel vďaka podpore Handsfree. Slúchadlá dokonca môžete ovládať jednoduchým hlasom pomocou virtuálnych asistentov Siri alebo Google Asisstant, ktorí urobia všetku zložitú prácu za vás.

    Vhodné na von aj do posilňovne

    Bezdrôtové slúchadlá Niceboy Hive Pins 3 ANC majú vodotesný dizajn s certifikáciou IPX4. Vďaka tomu sa jedná o ideálne riešenie pre športovcov a outdoorových nadšencov všetkého druhu, pretože odolajú tryskajúcej vode vo všetkých uhloch. To sa hodí napríklad pre prechádzky aj behanie za urputného dažďa či pre cvičenie v posilňovni, pretože slúchadlám vôbec nevadí pot.

    Jednoduchá lokalizácia

    Špunty Niceboy Hive Pins 3 ANC je možné nájsť vzdialene v prípade straty, čo vám ušetrí veľa času aj starostí s ich hľadaním. Pomocou mobilnej aplikácie Niceboy ION ich totiž môžete ľahko a rýchlo lokalizovať. Sú kompatibilné s operačnými systémami Android a iOS.

    Technické parametre


    BT: 5.3
    Frekvenčné pásmo: 2,4 GHz
    Rádiofrekvenčný výkon: ? 2,5 mW
    BT profily: HFP, A2DP, AVRCP
    Podporované kodeky: AAC, SBC
    Stupeň krytia: IPX4
    Rozsah prenosu: 10 m
    Rečník: 10 mm
    Frekvencia: 20Hz-20kHz
    Citlivosť: 118dB ± 3dB
    Doba prehrávania po jednom nabití: až 10 hodín
    Celkový čas prehrávania: až 40 hodín
    Kapacita batérie slúchadiel: 50 mAh
    Kapacita batérie nabíjacieho boxu: 400 mAh
    Hlasoví asistenti: Siri a Google Assistant
    Viacbodové párovanie: ÁNO

    Obsah balenia:
    Slúchadlá Niceboy HIVE Pins 3 ANC
    Nabíjací box
    Náhradné slúchadlá
    Kábel USB-C
    Inštrukcie na používanie
    Stránky o produkte Niceboy Hive Pins 3 ANC bezdrôtové slúchadlá:

    www.niceboy.cz/sk/

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    do uší - štuplové

    Odporúčané použitie

    neurčené

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    zabudovaný

    Pripojenie

    bluetooth

    Ovládanie hlasitosti

    nie

    Bezdrôtový dosah

    do 10m

    Citlivosť

    od 110dB/Wm do 120dB/Wm

    Frekvenčný rozsah min.

    od 20Hz a viac

    Frekvenčný rozsah max.

    do 20kHz

    ANC

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky