INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Panasonic HC-X920EP-K (3D Full HD, 3MOS, 12x zoom LEICA, Wi-Fi, 3.5" dot.LCD, EVF)

    Vypredané

    Digitálna kamera AVCHD 3xMOS, 38.28 Mpx, 3D Full HD, 12x opt zoom, 29.8mm širokouhlý objektív LEICA F1.5, 3.5" dotykový displej, SD/SDHC/SDXC, stabilizácia, Wi-FiZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    221628

    PN kód

    HC-X920EP-K

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Panasonic HC-X920EP-K (3D Full HD

    Popis produktu

    Panasonic HC-X920EP-K (3D Full HD

    Hlavné vlastnosti:

    • 3MOS System Pro s BSI snímačom podáva úžasný výkon v podmienkach slabého osvetlenia
    • Manuálny prstenec, EVF (elektronický hľadáčik) a ukazovateľ vodorovnej polohy
    • Vysielanie v reálnom čase so súčasným snímaním vo Full-HD kvalite prostredníctvom Wi-Fi
    • Rozlíšenie 1080 horizontálnych televíznych riadkov
    • 5-osová stabilizácia obrazu HYBRID O.I.S.+ a Level Shot
    • Objektív LEICA Dicomar s 29,8 mm širokým ohniskom a s 25-násobným inteligentným zoomom

    Nový 3MOS System PRO pozostáva z objektívu F1.5 LEICA Dicomar, 3MOS snímača a obrazového procesora Crystal Engine Pro II. Okrem vynikajúcej reprodukcie farieb a vysokého rozlíšenia, ktorými je systém 3MOS známy, poskytuje nový 3MOS System PRO výrazne zvýšenú kvalitu obrazu, najmä v prostredí s tlmeným osvetlením, a v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi dosahuje dvojnásobnú citlivosť*. Horizontálne rozlíšenie 1080 televíznych riadkov umožňuje snímať obraz vo vysokom rozlíšení Full-HD s vykreslením drobných detailov.
    (* V porovnaní s modelmi HDC-X900/X900M/X800.)

    Pre potreby fotografov, ktorí chcú mať celé ovládanie plne pod kontrolou, je k dispozícii manuálny prstenec. Veľký manuálny prstenec umožňuje intuitívne ovládanie clony, zoomu, zaostrovania, expozičného času a vyváženia bielej. Ukazovateľ vodorovnej polohy je vizuálnou pomôckou, ktorá umožňuje snímať rovno, vďaka ukazovateľu vodorovnej a zvislej úrovne. Vysúvateľný elektronický hľadáčik (EVF), ekvivalentný 263 424 obrazovým bodom, sa ľahko používa a je praktický na zaostrovanie a vykonávanie ďalších nastavení. Uľahčuje sledovanie snímanej scény pri jasnom slnečnom svetle, ktoré sťažuje sledovanie obrazu na LCD displeji.

    Zabudovaná funkcia Wi-Fi umožňuje vysielanie v reálnom čase cez Ustream, počas snímania snímok vo Full-HD. Vopred zaregistrovaným adresátom je možné poslať e-mail, ktorý ich upozorní na začatie vysielania. Pomocou aplikácie Panasonic Image App môžu používatelia diaľkovo kontrolovať záznam zvuku, priblíženie/vzdialenie zoomom a otvorenie/zatvorenie uzávierky so živým náhľadom na smartfóne alebo tablete. Dostupné je aj prehrávanie najlepších scén (Highlight Playback) a ľahké zdieľanie na službách sociálnych sietí (SNS). Monitorovanie domácnosti (Home Monitoring) umožňuje používateľom pomocou smartfónu alebo tabletu zvonka kontrolovať domácich miláčikov alebo rodinu, nachádzajúcu sa doma. Môžu im dokonca rozprávať a snímať zábery.

    Kamera HC-X920 je okrem 5-osovej stabilizácie obrazu HYBRID O.I.S.+, ktorá dôsledne potláča rozostrenie v celom rozsahu snímania, vybavená aj funkciou Level Shot. Funkcia Level Shot automaticky zisťuje a koriguje naklonenie zachytených snímok. Sníma ostré, čisté snímky so zníženým rozostrením a vodorovne vyrovnanejšie aj pri snímaní v nestabilnej alebo nepohodlnej polohe, napríklad pri snímaní z podhľadu alebo nadhľadu.

    Kamera HC-X920 je vybavená objektívom F1.5 Leica Dicomar, ktorý je známy schopnosťou snímania ostrých snímok a vynikajúceho tieňovania. Široký rozsah snímania poskytuje používateľom bohatú škálu fotografického vyjadrenia, od širokouhlých záberov nasnímaných s ohniskovou vzdialenosťou 29,8 mm až po priblíženie 25-násobným inteligentným zoomom. Umožňuje zachytiť všetko od panoramatickej scenérie až po teleskopické snímky, dynamicky zobrazujúce vzdialené objekty.


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky