INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Panasonic TX-55CX700E 55"

    Vypredané

    televízor, USB portZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    229454

    PN kód

    TX-55CX700E

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Panasonic TX-55CX700E 55"

    Popis produktu

    Panasonic TX-55CX700E 55"


    3D Ultra HD LED Smart televízor VIERA

    Pútavé rozlíšenie 4K sa spája s priateľskou inteligentnou technológiou. Séria CX700 vás srdečne pozýva, aby ste relaxovali v jej nádhernom svete čistého obrazu s rozlíšením 4K a novej domovskej obrazovky založenej na systéme Firefox OS.

    4K Ultra HD. Poskytuje štyrikrát vyššie rozlíšenie obrazu normálneho televízora s rozlíšením HD. Vďaka svojmu rozlíšeniu 3840 x 2160 bodov televízory s rozlíšením 4K Ultra HD zobrazujú obraz s takými detailmi a natoľko čistý, že budete mať pocit, že sa pozeráte na skutočný svet cez okno, a nie, že sledujete televíziu. Najmä vtedy, keď sú k dispozícii funkcie ako panely s vysokým jasom/širokým farebným priestorom a výkonný štvorjadrový procesor Quad Core Pro, ktoré dokážu zobraziť aj tie najmenšie detaily ponúkané rozlíšením 4K.

    Studio Master Colour. Pokročilý dizajn podsvietenia LED, ktoré poskytuje širší rozsah farieb. Využitie špeciálnej technológie Wide Colour Phosphor, ktorá dokáže reprodukovať širší rozsah farieb, umožnilo pokryť viac ako 90% noriem DCI. Televízory s technológiou Studio Master Colour vám poskytujú jemnejšiu farebnú paletu s prirodzenejšími odtieňmi, ktorá na rozdiel od väčšiny televízorov LCD vyzerá pri každej scéne prirodzene.

    Funkcia my Home Screen 2.0 využívajúca výkon systému Firefox OS. Rýchly a intuitívny prístup práve k tomu obsahu, ktorý vás zaujíma. Vďaka systému Firefox bude domovská obrazovka "my Home Screen" vynovená ako jedna brána k všetkým kanálom vysielania, aplikáciám a pripojeným zariadeniam. Nová domovská obrazovka založená na systéme Firefox OS zjednodušuje prístup k požadovanému obsahu pomocou intuitívneho ovládania.

    Local Dimming. Zlepšuje čierne odtiene, aby sa docielil prirodzenejší obraz. Nová generácia vysokojasných panelov LCD je vynikajúca na zlepšenie farieb a ich živosti. Kontrast však skutočne dokážu zlepšiť iba vtedy, ak môžete ovládať ich jas v tmavých oblastiach obrazu. Technológia Local Dimming to umožňuje tak, že pre samostatné klastre podsvietenia televízora nastavuje rôzne úrovne jasu, preto je možné znížiť jas pre tmavé oblasti bez kompromisov s intenzitou jasných oblastí.

    Super Bright Panel. Zvyšuje jas, aby obraz vyzeral ostrejší a dynamickejší. Televízory LCD zvyčajne nie sú veľmi jasné, keď sú nastavené na najvyššiu kvalitu obrazu. Je to spôsobené typmi svetla, ktoré používajú, a potrebou obmedziť jas na zvýšenie kontrastu. Panely Super Bright Panel riešia tento problém prostredníctvom kombinácie nového systému ovládania panela, štruktúry panela, ktorá jednoduchšie prepúšťa svetlo, a vysokoefektívneho systému podsvietenia.

    TV Anywhere/In-House TV Streaming. Jednoducho sledujte televíziu doma aj vonku. Preč sú dni, kedy televízory museli byť umiestnené v blízkosti anténovej prípojky. Televízory, ktoré môžete nastaviť ako klientov prenášania televízneho vysielania doma In-House TV Streaming, môžu jednoducho prijímať prenášané vysielanie (prostredníctvom siete LAN, adaptérov elektrickej siete alebo dokonca pripojenia WiFi), keď bude skonvertované na signály internetového protokolu pomocou servera prenášania televízneho vysielania doma In-House TV Streaming. Pridajte funkciu TV Anywhere a k svojim skonvertovaným vysielaniam môžete dokonca pristupovať, keď nie ste doma.

    Energetická trieda B
    Uhlopriečka: 55"/139 cm
    Rozlíšenie: Ultra HD (4K) 3840 x 2160
    4K 800 Hz BMR IFC
    Pozorovací uhol: 176°

    DVB-T/T2/C a anlógový tuner
    3D: aktívne
    Super Bright Panel
    Wide Colour Phosphor
    Studio Master Colour
    Lokálne stlmenie
    Výstupný výkon: 20 W (2x 10 W)
    VR-Audio True Surround
    Dolby Digital Plus
    Integrované WiFi, Bluetooth (klávesnica, myš)
    Smart funkcie: HbbTV, DLNA, my Home Screen 2.0, TV Anywhere, In-House TV Streaming, my Stream, Swipe & Share, Easy Mirroring, Panasonic TV Remote, Panasonic Media Center, internetové aplikácie, web browser
    Hlasový sprievodca, hlasové pokyny
    PVR - nahrávanie TV vysielania na USB
    USB prehrávanie: video (AVCHD 3D, SD-VIDEO, AVI, HEVC, MKV, WMV, MP4, M4v, FLV, 3GPP, VRO, VOB, TS, PS), audio (MP3, AAC, WMA Pro, FLAC, Apple Lossless, WAV), obrázky (JPEG, MPO)
    EPG - elektronický programový sprievodca
    Teletext 1500 strán
    Multizobrazovanie: PAT
    Procesor Quad-Core Pro
    Hotelový režim
    Herný režim
    VIERA Link

    3x HDMI (ARC), 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, SCART, vstup komponentného videa, vstup kompozitného videa, digitálny audio výstup (optický), výstup pre slúchadlá, slot pre SD kartu, Ethernet (LAN), CI+ slot 1.3
    Spotreba energie: 129 W / 0,5 W v pohotovostnom režime
    Okolité snímače
    Rozmery bez stojanu (ŠVH): 1237 x 717 x 54 mm
    Rozmery so stojanom (ŠVH): 1237 x 762 x 242 mm
    Hmotnosť (bez/so stojanom): 20/21 kg
    Farba: strieborná
    Dodávané príslušenstvo: diaľkový ovládač

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Príslušenstvo3

    Odporúčame

     
    PremiumCord kábel HDMI v 1.4 M/M, prepojovací 1,0m

    kábel HDMI v 1.4 M/M, prepojovací 1,0m

    5,50 € 

    s DPH

    4,58 € 

    bez DPH

    Kód: 049224

    skladom 

    Odporúčame

     
    PremiumCord kábel HDMI v 1.4 M/M, prepojovací 2,0m

    kábel HDMI v 1.4, prepojovací M/M, 2,0m

    7,30 € 

    s DPH

    6,08 € 

    bez DPH

    Kód: 049225

    ihneď k odberu 

    Odporúčame

     
    PremiumCord kábel HDMI v 1.4 M/M, prepojovací 5,0m

    kábel HDMI v 1.4, prepojovací M/M, 5,0m

    10,45 € 

    s DPH

    8,71 € 

    bez DPH

    Kód: 049227

    ihneď k odberu 

    Notebooky