INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Robobloq Coding Express, kompletná sada inteligentného vláčiku s dráhou

    Robobloq Coding Express, kompletná sada inteligentného vláčiku s dráhou

    Akcia

    -18%

    zľava

    skladom ihneď k odberu 

    79,90 €
    (ušetrite 13,99€)
    65,90 €
    54,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    413624

    PN kód

    RB-11000001

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Robobloq Coding Express

    Robobloq Coding Express je obľúbená interaktívna hračka, ktorá dokáže vtiahnuť do deja všetky deti so záujmom učiť sa novým schopnostiam. Deti sa odjakživa chcú hrať a Coding Express im na hranie ponúka ďalšiu pridanú hodnotu, ktorou je osvojovanie si nových možností v oblasti programovania a kódovania. Pre deti neexistuje príjemnejšia forma učenia, než tá, ktorá im je najpríjemnejšia, a síce obyčajné hranie sa s vláčikom. A v čase chytrých technológií potrebujeme múdrejšie hračky, ktoré deti nielen zabavia, ale tiež ich niečo naučia. Táto moderná hračka zaujme nielen kvalitnou technickou prepracovanosťou, ale aj atraktívnym vzhľadom a veľkým množstvom zaujímavých funkcií, ktoré sú ľahko využiteľné pri výučbe alebo hraní.

    Robobloq Coding express je jednou z takzvaných STEAM hračiek, ktoré pomáhajú deťom učiť sa zábavnou formou. Deti a študenti majú pocit, že sa len hrajú, a ani si nevšimnú, že sa učia nové znalosti. Interaktívny vláčik pomáha rozvíjať logické myslenie, učí základy programovania a anglického jazyka.

    Interaktívna hračka Coding Express umožňuje mnoho spôsobov ovládania. K dispozícii je ovládanie pomocou rôznych samolepiek, podľa ktorých bude Coding express vykonávať mnoho zvukových efektov vďaka integrovanému reproduktoru. Coding Express môžete ovládať jednoducho pomocou inteligentného vstavaného infračerveného snímača, pomocou ktorého dokáže rozpoznať akékoľvek objekty pred sebou a vyhnúť sa im. Coding expres umožňuje nastaviť aj špeciálny režim, pri ktorom bude inteligentný vláčik sledovať zdroj infračerveného žiarenia, napríklad z prsta alebo ľudskej ruky.

    19 farebných originálnych samolepiek môže deťom priniesť vzdelávaciu zaujímavú hru, pri ktorej sa naučia základné znalosti o robotike a kódovaní, a tiež podnietiť ich kreativitu a predstavivosť prostredníctvom rôznych zábavných efektov bez nutnosti ovládania na obrazovke alebo mobile.

    Vlastnosti

    • Moderná forma výučby STEAM
    • Veľa nových funkcií
    • Jednoduchá obsluha
    • Vhodné pre deti 3-17 rokov
    • Rozvíja detský talent
    • Kreatívne hranie a neobmedzené možnosti
    • Kompatibilný s ďalšími stavebnicami
    • Napájanie: 3 ks batérií AAA

    Stránky o produkte Robobloq Coding Express:

    www.robobloq.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky