INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Robobloq Qobo, programovateľný interaktívni slimák pre deti

    Robobloq Qobo, programovateľný interaktívni slimák pre deti

    TOP Akcia

    -19%

    zľava

    skladom ihneď k odberu 

    95,90 €
    (ušetrite 17,90€)
    78,00 €
    65,00 € bez DPH
    Kód tovaru

    413622

    PN kód

    RB-15010001

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Robobloq Qobo

    Máte pocit, že Vaše deti zanevreli na klasické hračky a radšej siahnu po mobilnom telefóne? Poďme to zmeniť za pomoci programovateľného slimáka Robobloq Qobo. Táto interaktívna hračka vtiahne deti do deja a naučí ich veľa nových zručností. V čase chytrých technológií potrebujeme múdrejšie hračky.

    Robobloq Qobo sa radí medzi tzv. STEAM hračky, ktoré pomáhajú deťom s výučbou zábavným spôsobom. Dievčatá aj chlapci majú pocit, že sa iba hrajú a ani nevnímajú, že si osvojujú nové poznatky. Interaktívny slimák pomáha rozvíjať logické myslenie, naučí základom programovania aj cudzieho jazyka.

    Moderná hračka zaujme nielen kvalitnou technickou prepracovanosťou, ale aj atraktívnym vzhľadom. Navyše je kompatibilný s LEGO a Vaše ratolesti si tak môžu slimáka vyzdobiť podľa svojich prianí. Súčasťou sady je 30 herných kariet, ktoré je možné skladať do seba ako puzzle.

    Interaktívna hračka Robobloq Qobo je vhodná pre deti od 3 do 8 rokov. Za pomoci programovateľného slimáka a sady fyzických kariet sa naučia praktickému programovaniu. Hrou ich sprevádza 15 tréningových lekcií a výziev založených na hands-on skúsenosti. Pomocou dotyku a praktického riešenia problému sa deti oveľa ľahšie naučia novým schopnostiam.

    ?K dispozícii je aj Free Mode s mapou, na ktorú deti skladajú karty v logickom usporiadaní za sebou tak, aby Qobo našiel diamant. Počas jeho cesty sa spoločne s ním učia cudzí jazyk, farby, zapoja sa aj pohybovo – napríklad tančekom na hudbu. ?

    Technické parametre

    • Moderná forma výučby STEAM
    • Hovorené slovo
    • Použitie bez batérií
    • Kompatibilný s LEGO stavebnicou
    • Hra pre deti 3-8 rokov



    Stránky o produkte Robobloq Qobo:

    www.robobloq.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky