INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Roccat Ryos MK MX black, uk-sk-cz

    Vypredané

    najmodernejšia mechanická klávesnica
    klávesnica, čierna, herná mechanická, USB, podsvietenáZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    185655

    PN kód

    ROC-12-612-BK

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Roccat Ryos MK MX black

    Najmodernejšia mechanická klávesnica, s celou radou možností prispôsobenia. Mechanické klávesy vďaka Cherry MX klávesovým spínačom, až 113 mechanických kláves, pokročilá Anti-Ghosting funkcia, 3 thumbster klávesy, 5 programovateľných makro kláves, 1000Hz polling rate/ 1ms, 32bit ARM Cortex procesor s 2MB pamäte, podpora Roccat Easy Shift a Roccat Talk, 1,8m dlhý kábel s vedením pod klávesnicou, plná veľkosť klávesnice, stabilné držanie vďaka nekĺzavým nožičkám, lesklé prvky bez otlačkov prstov, UK-SK-CZ lokalizácia.
    Po prvý krát v hernej histórii môže Vaša klávesnica a myš spolupracovať, aby sa stali nezastaviteľnou bojovou silou - čo Vám dáva revolučnú moc zadávať príkazy rýchlejšie, ľahšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. To preto, že exkluzívny protokol Roccat Talk umožňuje aby ROCCAT Ryos MK a Roccat Kone XTD Max Customization Gaming Mouse komunikovali medzi sebou - dávajúc vám výhodu sady, ktorá Vám umožní spúšťať makrá myši ľahko a rýchlo z pravej strany Vašej klávesnice.

    Táto revolučná technológia funguje ideálne s exkluzívnou technológiou Roccat Easy-Shift [+] . Stačí použiť Roccat Easy-Shift [+] tlačidlo na Roccat Ryos k aktivácii makier pre klávesnicu a myš - geniálna skratka, ktorá Vám umožní sa viac sústrediť na svoju hru a menej na ovládanie. Vaša myška Roccat Kone XTD Max Customization Gaming Mouse dokonca aj signalizuje zábleskom zakaždým, keď komunikuje s Roocat Ryos - takže vždy viete, kedy spolupracujú.

    Funkcia Roccat Talk umožňuje tiež plne využiť výhody exkluzívnej technológie Roccat Easy-Aim ako nikdy predtým. Keď si hra vyžaduje presnú streľbu v sniper režime, stlačte a podržte jedinú klávesu a Roccat Easy-Aim okamžite optimalizuje nastavenie DPI na Roccat Kone XTD Max Customization Gaming Mouse. Táto obojručná streľba je najjednoduchší a najpohodlnejší spôsob, ako dosiahnuť presnosť ostreľovača. A tiež uvoľní tlačidlo na myške Roccat Kone XTD Max Customization Gaming Mouse.

    Predstavte si, že najlepšia herná myš na svete a nový kráľ medzi hernými klávesnicami pôsobia v dokonalej harmónii - a prenášajú Vaše príkazy na bojové pole. To je to, čomu hovoríme hrať ako legenda.

    A spolupráca Roccat Kone XTD Max Customization Gaming Mouse/Roccat Ryos je len začiatok. Môžete očakávať ďalšie zaujímavé Roccat Talk koalície v budúcnosti.

    Roccat Ryos je jediná klávesnica na svete, ktorá ponúka prelomovú technológiu Roccat Easy-Shift [+], ktorá ponúka pre každú klávesu ľahko prispôsobiteľné makrá. To znamená, že môžete zadávať príkazy bez toho, aby ste museli znovu upraviť polohu rúk - a museli odtrhnúť oči od obrazovky, aby ste hľadali klávesy. Jednoduché a geniálne. A pretože Roccat Easy-Shift [+] klávesa funguje rovnako ako štandardná klávesa Shift, aktivácia makier je rovnako jednoduchá ako písať veľké písmená.

    Roccat Easy-Shift [+] vrátane 5 programovateľných makro kláves (M1 - M5) + 94 ďalších programovateľných kláves.

    Všetky príkazy zadané? Teraz môžete palcami robiť niečo užitočnejšie, než ich len držať nad medzerníkom. Vedci z Roccat umiestnili tri individuálne programovateľné Thumbster makro klávesy hneď pod medzerník klávesnice Roccat Ryos - každý je možné ľahko aktivovať rýchlym úderom palcom. Ideálne pre bleskové liečivé kúzlo uprostred tuhého boja. Skvele pre rýchlu zmenu zbrane. Myslite na svoje palce, ako na dvoch nových spojencov. Toto si zaslúži palec hore.

    Ak si ukladáte makrá pomocou menu systému, potom je Roccat Macro Manager práve to, čo chcete. Oceňovaný Roccat Macro Manager umožňuje nahrávať a editovať makrá s neuveriteľnou presnosťou a s intuitívnou jednoduchosťou vďaka nádhernému a jednoducho použiteľnému rozhraniu. Nová funkcia Loop dokonca umožňuje opakovať nastavenie až neuveriteľných 255 krát. A medzinárodne uznávaný program dokonca prichádza s predvoľbami pre špičkové hry a kancelárske aplikácie - takže si môžete vychutnať tie svoje obľúbené okamžite.

    Integrovaná extra veľká opierka zápästia klávesnice Roccat Ryos pôsobí ako pohovka pre Vaše ruky, poskytujúc dokonalú stabilitu a pohodlie - takže sa môžete vyhnúť únave zápästia aj pri hraní do skorých ranných hodín. Jej povrch umožňuje tiež rýchlý, ale kontrolovaný priečny pohyb - pre optimálnu hru aj v tých najhektickejších bojoch. Navyše jej povrch je odolný voči otlačkom prstov.

    Roccat Ryos sa môže pochváliť mechanickými klávesami od spločnosti Cherry MX s s plnou výškou, takže máte k dispozícii dokonalý povrch a ideálnu odozvu. 1000Hz polling rate tiež zaisťuje ultra rýchlu odozvu klávesnice bez oneskorení, takže Vaše príkazy sú vykonané okamžite. A pokročilá anti-ghosting technológia umožňuje stlačenie niekoľkých kláves súčasne - zabezpečujúc, že môžete plne využiť každý komplexný príkaz, ktorý máte k dispozícii.

    Roccat Ryos je štandardne vybavená dômyselným časovačom Roccat Timer, ktorý Vám ponúka šikovné zvukové odpočítavanie pre akúkoľvek akciu, ktorú chcete. Okrem iných použití, budete vždy presne vedieť, ako dlho bude trvať, než sa niečo znovu objaví na bojovom poli - cenné informácie môžete využiť pre taktickú výhodu.

    Nestrácajte čas s klávesnicou určenou pre smrteľníkov. Buďte legendárnym hráčom, ktorým ste sa narodili - práve teraz s Roccat Ryos.

    Roccat Easy Shift[+] pre jednoché použitie alternatívneho nastavenia
    Až 94 programovateľných tlačidiel
    Mechanické klávesy s technológiou Cherry MX, vylepšený anti-ghosting; 1000Hz polling rate
    Ovládač + Roccat Macro Manager obsahujúci zvukovú spätnú väzbu; prednastavené makrá pre hry, multimédia akancelárske aplikácie
    Extra veľká opierka zápästia s povrchom odolným voči otlačkom
    Nekĺzavá základňa
    Ultra rýchla zmena profilu
    Roccat Talkponúka bonus pri kombinácii produktov
    113 mechanických kláves Cherry MX
    Vylepšená anti-ghosting technológia
    3 programovateľnéThumbster klávesy (T1-T3)
    5 programovateľných makro kláves (M1-M5)
    3 LED indikátory statusu pre Caps Lock, Easy Shift[+], Num Lock
    1000Hz polling rate, 1ms doba odpovede
    USB kábel s dĺžkou 1,8 m
    Rozmery:234 x 508 mm
    Stránky o produkte Roccat Ryos MK MX black:

    http://www.roccat.org/Products/Gaming-Keyboards/ROCCAT-Ryos-MK/

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    herná mechanická

    Pripojenie

    USB kábel

    Farba

    čierna

    Podsvietenie

    áno

    Logitech Bolt

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky