INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Samsung SL-M2835DW, wifi, net, duplex, 3 roky záruka

    Vypredané

    laserová tlačiareň, Samsung SL-M2835DW 28 ppm 1200x1200 NFC PCL LANZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    193109

    PN kód

    SL-M2835DW/SEE

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Alternatívy pre Samsung SL-M2835DW

    Popis produktu

    Samsung SL-M2835DW



    Tlačiareň Samsung Xpress M2835DW
    Tlačiareň, s ktorou je váš smartfón ešte inteligentnejší Jednoduchá registrácia v službe Google Cloud Nečakajte, kým vám technik opraví tlačiareň Rýchla tlač bez čakania

    Profesionálny výkon,dokonalá cena
    Pracujte produktívnejšie a efektívnejšie s rýchlymia jednoducho použiteľnými tlačiarňami, ktoré vám za vaše peniaze prinesú vysokú hodnotu

    Znížte náklady na tlač, no uspokojte sa len s tým najlepším. Efektívna tlačiareň Samsung Xpress radu M2835DW vám poskytne rýchlosť potrebnú na to, aby ste boli produktívnejší, nie však za cenu nižšej kvality. A čo je ešte lepšie, vďaka mobilnej tlači a softvéru Easy Printer Manager sa táto tlačiareň mimoriadne jednoducho používa.

    Tlačiareň, s ktorou je váš smartfón ešte inteligentnejší
    S tlačiarňou Samsung Xpress M2835DW môžete bezdrôtovo tlačiť a bez problémov zdieľať. Vďaka jej pokročilej technológii NFC, priamemu pripojeniu Wi-Fi, službe Google Cloud Print a vysokej úrovni kompatibility vám stačí jednoduché priloženie telefónu k tlačiarni.


    Tlačiareň, s ktorou sú smartfóny ešte inteligentnejšie
    S tlačiarňou Samsung Xpress M2835DW môžete bez problémov tlačiť a zdieľať.
    Technológia NFC od spoločnosti Samsung získala v roku 2013 ocenenie za výnimočné výsledky v oblasti inovácií od spoločnosti Buyers Lab, Inc.

    Tlačte bezdrôtovo a zdieľajte kedykoľvek
    Bezproblémová mobilná tlač s pôsobivou kompatibilitou, optimalizovaná pre každú úlohu alebo príležitosť.
    Službu Google Cloud Print možno používať v smartfónoch, tabletoch, prenosných počítačoch Google Chromebook, stolných počítačoch a ďalších zariadeniach pripojených na web.

    Jednoduchá registrácia v službe Google Cloud
    Služba Google Cloud Print vám umožňuje pripojiť sa a tlačiť z ľubovoľného miesta.
    Stačí priložiť smartfón k tlačiarni a automaticky sa pripojiť ku cloudu – nie je potrebné žiadne prihlasovanie.

    Nečakajte, kým vám technik opraví tlačiareň
    Zobrazuje sa na tlačiarni chyba, ktorej neviete prísť na kĺb? Ak máte smartfón s technológiou NFC, nemusíte volať o pomoc. Stačí priložiť smartfón k tlačiarni a zobrazia sa tipy a klipy, pomocou ktorých vyriešite daný problém.

    Rýchla tlač bez čakania
    Akokoľvek náročné sú vaše požiadavky na profesionálnu tlač, tlačiareň Samsung Xpress radu M2835DW vám poskytne skvelé výsledky – a rýchlo. Vďaka výkonnému 600 MHz procesoru a 128 MB pamäte budete aj tie najzložitejšie dokumenty tlačiť rýchlosťou 28 strán za minútu, čím ušetríte čas. S jadrom Cortex-A5 je táto tlačiareň až o 25,6% rýchlejšia než staršie modely, čo z nej robí jednu z najrýchlejších tlačiarní vo svojej triede. Znamená to, že môžete pracovať rýchlejšie a byť flexibilnejší a produktívnejší.

    Zapôsobte so skvelou kvalitou tlače
    Pôsobivé výtlačky s profesionálnou kvalitou teraz môže získať každý. Vaša tlačiareň Samsung Xpress radu M2835DW vám poskytne ostré a čisté výtlačky, pri ktorých si môžete byť istí, že zapôsobia. Vďaka jej efektívnemu rozlíšeniu 4.800 x 600 dpi a technológii ReCP (Rendering Engine for Clean Page) si môžete vychutnávať vyšší výkon a kvalitu bez toho, aby ste museli kupovať nepraktickú väčšiu tlačiareň. A čo je ešte lepšie, s funkciami zvyšujúcimi kvalitu získate viac detailov, jemnejšie obrázky a čistejší text.

    Tlač s vysokým rozlíšením
    Vďaka kvalite tlače s vysokým efektívnym rozlíšením až 4.800 x 600 dpi sa aj drobný text a tie najzložitejšie obrázky tlačia kvalitne a s množstvom detailov.

    Vylepšenie okrajov
    Vychutnávajte si ostrejší text a živšie obrázky vďaka funkcii vylepšenia okrajov, ktorá týmto prvkom dodáva hladšie a lepšie definované okraje.

    Tlačte na viac druhov papiera s rôznym účelom použitia
    Čokoľvek potrebujete vytlačiť, vaša tlačiareň Samsung Xpress radu M2835DW sa o to postará. Táto malá, ale robustná tlačiareň umožňuje používať široké spektrum médií s gramážou až 220 gramov na meter štvorcový vrátane štandardného papiera, štítkov, kariet, obálok a fólií pre stolový spätný projektor. Požadovaný typ papiera môžete jednoducho vybrať z viacúčelového zásobníka, vďaka čomu sa tlačiareň jednoducho a zároveň flexibilne používa.

    Ohľaduplnejšia k vášmu rozpočtu aj planéte
    Firmy môžu jednoducho znížiť spotrebu tonera a papiera pomocou funkcií tlačidla Eco ovládaného jediným dotykom, ktoré im pomôžu znížiť objem zdrojov potrebných na vykonávanie tlačových operácií. Toto tlačidlo umožňuje tlačiť viacero strán dokumentu na jeden hárok papiera, tlačiť obojstranne či vynechávať prázdne strany, aby sa znížila spotreba papiera. Režim úspory tonera zároveň znižuje spotrebu tonera, čím sa ešte viac znižujú náklady na spotrebný materiál.

    Tlač viacerých strán na jeden hárok
    Tlačou dvoch alebo viacerých strán dokumentu na jeden hárok sa znižuje spotreba papiera.

    Režim úspory tonera
    Tlač s menšou spotrebou tonera.

    Obojstranná tlač
    Umožňuje tlačiť na obe strany papiera a znížiť jeho spotrebu.
    ** K dispozícii len na modeloch, ktoré podporujú obojstrannú tlač.

    Vynechanie prázdnych strán
    Vytlačí len strany obsahujúce text alebo obrázky, aby sa zabránilo plytvaniu papierom.

    Nižšia spotreba energie a spotrebného materiálu
    So softvérom Easy Eco Driver môžete ušetriť až 20% tonera a papiera a zároveň znížiť spotrebu elektriny. Tento softvér pomáha odstrániť prvky na strane, na tlač ktorých je potrebné veľké množstvo tonera, ako sú napríklad obrázky a tučné písmo, alebo vykresliť text tenším písmom, aby sa pri tlači spotrebovalo menej tonera. Pred tlačou môžete zobraziť ukážku dokumentov a upraviť ich, aby výstup zodpovedal vašim požiadavkám na efektívnosť aj kvalitu. Funkcia Eco Simulator zároveň zobrazuje informácie o odhadovanom percentuálnom znížení emisií CO2, spotreby elektriny a papiera, vďaka čomu sa môžete sami presvedčiť o tom, koľko šetríte.





    Všeobecné  
    Funkcie Štandardné Tlač
    Voliteľné NFC, mobilná tlač, WPS
    Procesor  600 MHz
    Pamäť Štandardné 128 MB
    Rozhranie Štandardné Vysokorýchlostné rozhranie USB 2.0, rozhranie Ethernet 10 / 100 Base TX, bezdrôtové rozhranie 802.11b/g/n
    Príkon  400 W (tlač), 45 W (pohotovostný režim), 1,3 W* (režim úspory energie) *(zapnutá funkcia priameho pripojenia Wi-Fi: 1,8 W)
    Úroveň hlučnosti  Menej než 50 dBA (tlač), menej než 26 dBA (pohotovostný režim)
    Rozmery (Š x H x V)  368 x 334,5 x 202 mm
    Hmotnosť  7,4 kg
    Maximálna mesačná záťaž  Až 12.000 strán
     
    Tlač  
    Rýchlosť Rýchlosť (čiernobielo) Až 28 str./min. veľkosti A4 (29 str./min. veľkosti Letter)
    Doba výstupu prvého výtlačku Doba výstupu prvého výtlačku (čiernobielo) Menej než 8,5 s (z pohotovostného režimu)
    Rozlíšenie  Efektívny výstup s rozlíšením až 4.800 x 600 dpi (efektívny výstup s rozlíšením až 1.200 x 1.200 dpi)
    Emulácia  PCL6, PCL5e, SPL
    Obojstranná tlač  Vstavaná
    Operačný systém  Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 / 2008 R2 / 2008 / 2003, Mac OS X 10,5 - 10,9, rôzne operačné systémy Linux
     
    Manipulácia s papierom  
    Kapacita vstupu Kazeta 250 hárkov
    Viacúčelový zásobník 1 hárok
    Typy médií Kazeta Obyčajný papier, tenký papier, hrubý papier, pohľadnice, recyklovaný papier, archivačný papier, kancelársky papier
    Viacúčelový zásobník Obyčajný papier, tenký papier, hrubý papier, hrubší papier, pohľadnice, priehľadné fólie, predtlačený papier, recyklovaný papier, archivačný papier, kancelársky papier, štítky, obálky, hrubé obálky, bavlnený papier, farebný papier
    Veľkosť médií Kazeta A4, A5, A6, Letter, Legal, Executive, Folio, Oficio, ISO B5, JIS B5
    Viacúčelový zásobník A4, A5, A6, Letter, Legal, Executive, Folio, Oficio, ISO B5, JIS B5, obálka (Monarch, č. 10, DL, C5, C6), vlastná veľkosť (76 x 127 mm - 216 x 356 mm)
    Gramáž médií Kazeta 60 - 163 g/m2
    Viacúčelový zásobník 60 - 220 g/m2
    Kapacita výstupu  150 hárkov potlačou nadol, 1 hárok potlačou nahor
     
    Spotrebný materiál  
    Toner Čierny Štandardne: priemerná výťažnosť tonerovej kazety 1.200 štandardných strán*, kazeta s vysokou výťažnosťou: priemerná výťažnosť tonerovej kazety 3.000 štandardných strán* (dodáva sa so základnou tonerovou kazetou s výťažnosťou 1.200 strán). *Deklarovaná výťažnosť tonerovej kazety podľa normy ISO / IEC 19752.
    Obrazová jednotka/valec Čierny Priemerná výťažnosť 9.000 štandardných strán



    Stránky o produkte Samsung SL-M2835DW:

    http://www.samsung.com/sk/#latest-home

    Parametre

    Tlačiarne

    Typ zariadenia

    tlačiareň

    Formát tlače

    A4

    Rýchlosť tlače Čiernej

    do 28 str./min.

    Duplexná tlač automatická

    áno

    USB pripojenie

    áno

    WiFi pripojenie

    áno

    LAN (RJ45) pripojenie

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky