INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)
     

    krabicová

    galaktické dobrodružstvo pokračuje
    krabicová verzia, žáner akčná, pre PS4Zobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    25,66 €
    21,38 € bez DPH
    Kód tovaru

    343521

    PN kód

    5030937122440

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)

    Popis produktu

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)

    V hre Star Wars Jedi: Fallen Order, novom akčno-dobrodružnom titule z pohľadu tretej osoby od spoločnosti Respawn Entertainment, na vás čaká galaktické dobrodružstvo. V tejto hre pre jedného hráča s výraznou úlohou rozprávača sa stanete Padawanom Jediho, ktorý o vlások unikol pri čistke Rádu 66 po udalostiach v hre Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Na ceste k obnove Jedijského rádu musíte pozbierať kúsky svojej rozbitej minulosti, aby ste mohli dokončiť svoj výcvik, vyvinúť nové schopnosti Sily a zvládnuť umenie ikonického svetelného meča – a pri tom všetkom ostať o krok dopredu pred Impériom a jeho vražednými inkvizítormi.

    Staňte sa Jedim
    Cal Kestis – jeden z posledných členov Jedijského rádu, ktorí prežili čistku Rádu 66 – je teraz Padawanom na úteku. Vychutnajte si tento úplne nový príbeh Star Wars pre jedného hráča od spoločností Respawn Entertainment a EA Star Wars.

    Jedi na úteku
    Po tom, ako ste o vlások unikli čistke, ktorej cieľom bolo vyhubenie Jediov, je vašou úlohou znova vybudovať váš zničený rád. Pozbierajte kúsky svojej rozbitej minulosti a dokončite svoj jediovský výcvik, pričom buďte neustále o krok pred Impériom a jeho smrtiacimi inkvizítormi.

    Galaxia pod nadvládou Impéria
    Po popravení Rádu 66 sa Impérium snaží vyhubiť všetkých Jediov. Vy ako jediovský Padawan na úteku musíte bojovať na život a na smrť a odhaľovať tajomstvá dávno vyhynutej civilizácie v nádeji, že znova vybudujete Jediovský rád.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky