INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Synology Virtual Machine Manager Pro 3-Node, 1 rok

    Synology Virtual Machine Manager Pro 3-Node, 1 rok
     
    licencia, 1 rok, ponúka rozsiahle možnosti pre servery Synology NASZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    163,92 €
    (ušetrite 4,60€)
    159,32 €
    132,77 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 9 €
    Kód tovaru

    346968

    PN kód

    VMMPRO-3NODE-S1Y

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Synology Virtual Machine Manager Pro 3-Node

    Popis produktu

    Synology Virtual Machine Manager Pro 3-Node

    Virtual Machine Manager (VMM) je intuitívny softvérový hypervízor ponúkajúci rozsiahle možnosti pre servery Synology NAS. Môžete nastaviť a spúšťať rôzne virtuálne počítače so systémami ako Windows, Linux a Virtual DSM. Aplikácia VMM navyše predstavuje riešenie obnovenia po havárii pre prostredie IT a vďaka flexibilnej správe zdrojov pomáha dosiahnuť maximálnu dostupnosť služieb.

    Zariadenie Synology NAS a aplikácie VMM v sebe harmonicky spájajú hardvér a softvér a tvoria takmer hyperkonvergentný server. V snahe minimalizovať náklady virtualizačného prostredia ponúkame komplexné riešenie zahŕňajúce výpočtovú kapacitu, úložisko aj technickú podporu.

    Podpora rôznych operačných systémov

    Na zariadení Synology NAS môžete spustiť niekoľko virtuálnych počítačov s rôznymi operačnými systémami, vrátane Windows, Linux a Virtual DSM.

    Virtual DSM

    Ponúka rovnako intuitívne ovládanie ako systém DiskStation Manager a spoľahlivé riešenie úložiska s robustnými funkciami. Silné zabezpečenie, kedy sa nemusíte obávať žiadneho útoku, pretože fyzický hostiteľ zostane vždy nedotknutý. Má robustné funkcie systému DSM, kedy takmer všetky funkcie systému DSM a nástrojov pre správu zariadení Synology NAS sú dostupné aj v systéme Virtual DSM.
    Prostredie pre viacero jednotiek umožňuje vytvárať viac izolovaných virtuálnych počítačov pre firemné jednotky alebo oddelenia s minimálnymi požiadavkami na upgrade či údržbu hardvéru.
    Stránky o produkte Synology Virtual Machine Manager Pro 3-Node:

    www.synology.com/cs-cz/dsm/feature/virtual_machine_manager

    Synology je spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom a výrobou riešení pre ukladanie a správu dát. Synology ponúka širokú škálu produktov, vrátane sieťových úložísk (NAS), serverov, softvéru a cloudových služieb. Výrobca sa vyznačuje inovatívnosťou, spoľahlivosťou a kvalitou svojich produktov, ktoré sú určené pre domáce aj firemné použitie.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky