INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    TEFAL HB65LD38, Tyčový mixér

     

    -14%

    zľava
    prípravu jedál budete mať pod absolútnou kontrolou vďaka 20 rýchlostiam
    tyčový mixér, príkon 1000 W, odmerka s objemom 800 ml, sekáčik s nádobou s objemom 500 ml, metlový nadstavecZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    103,50 €
    (ušetrite 14,50€)
    89,00 €
    74,17 € bez DPH
    Kód tovaru

    375739

    PN kód

    HB6 5LD 38

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    TEFAL HB65LD38

    8v1 – množstvo možností a bez námahy
    S ručným mixérom Quickchef 8in1 značky Tefal si bez námahy využijete množstvo receptov. Za chvíľku pripravíte najrôznejšie pokrmy vďaka výkonnému motoru s príkonom 1000 W. Prípravu budete mať pod absolútnou kontrolou vďaka 20 rýchlostiam, ktoré sa dajú nastaviť bez vypnutia mixéra intuitívnym a ľahko použiteľným voličom. Vďaka ochrannému krytu a protišmykovej úprave rukoväte je používanie pohodlné, kým diely umývateľné v umývačke riadu uľahčujú upratovanie po varení. Všetko dopĺňa odmerka s objemom 800 ml, sekáčik s nádobou s objemom 500 ml pre ľahké sekanie najrôznejších ingrediencií a metla pre ľahké šľahanie. Trojlitrová nádoba kuchynského robota navyše umožňuje vďaka 5 funkciám pripravovať rôzne pokrmy: strúhať, hnetať, sekať, krájať alebo mixovať ingrediencie pre cieľové recepty.
     


    Ručný mixér TEFAL QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1: Výkonné mixovanie na dosah ruky
    Toľko receptov a bez námahy! S tyčovým mixérom Quickchef 8in1 značky Tefal budete môcť využívať vysoko výkonný motor s príkonom 1000 W. Prípravu budete mať pod absolútnou kontrolou vďaka 20 rýchlostiam, ktoré umožňujú nastavovať bez vypnutia mixéra intuitívnym a ľahko použiteľným voličom. Praktické funkcie tohto tyčového mixéra, ako napr. ochranný kryt a protisklzová úprava rukoväte, prispieva k pohodlnému používaniu, kým diely umývateľné v umývačke riadu uľahčujú upratovanie po varení. Všetko dopĺňa odmerka s objemom 800 ml, sekáčik s 500 ml nádobou pre ľahké sekanie najrôznejších ingrediencií a metlička na bezpracné šľahanie. Trojlitrová nádoba kuchynského robota naviac umožňuje vďaka 5 funkciám pripravovať rôzne pokrmy: strúhať, hnetať, sekať, krájať alebo mixovať ingrediencie pre rôzne recepty.
     

    Technické parametre

    Pulzná funkcia : áno    
    Funkcia Turbo : áno 
    Nastavenie rýchlosti : 20  
    Materiál podstavca  : Nehrdzavejúca oceľ  
    Odnímateľný podstavec : áno 
    Nádobka : áno 
    Sekáč : áno 
    Metlička na šľahanie : áno 
    Jemné na dotyk : áno 
    Môže sa umývať v umývačke riadu : áno 
     

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky