INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tefal NE685838, mäsomlynček

    Odporúčame

    vďaka jeho bohatému príslušenstvu vám bude slúžiť aj na jemné alebo hrubé strúhanie
    mlynček na mäso, výkonný 2000W motor, 5 kvalitných nástavcov, strúhacie a krájacie nástavceZobraziť viac

    skladom 

    168,76 €
    140,63 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    350709

    PN kód

    NE685838

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Tefal NE685838

    Mlynček na mäso Tefal HV8 Plus: Výkonný a všestranný
    Výkonný a všestranný mlynček na mäso HV8 Plus 2000 W dokáže pripraviť mäsové klobásy, karbonátky, ale aj celý rad príloh, a to vďaka viacúčelovému príslušenstvu: strúhacím a krájacím valcom, nástavcu na pyré alebo nástavcom na plnenie klobás. Efektivita: Výkonný mlynček na mäso, ktorý dokáže namlieť až 2,6 kg mäsa za minútu. Vďaka pozícii pre spätný chod dokáže spracovať aj mäso, ktoré sa inak melie veľmi ťažko. Žiadne mäso mu neodolá! Všestrannosť:  Dodáva sa s 5 kvalitnými valcami pre maximálnu všestrannosť – zvládne strúhanie na jemno i na hrubo, strúhanie parmezánu i drtenie ľadu, a je vybavený nástavcami na pasírovanie pre prípravu domácich omáčok, aj nástavcami na výrobu klobás. Ľahká preprava a skladovanie: jednoduchá manipulácia vďaka veľkej rukoväti na prenášanie a priestoru na uloženie kábla a príslušenstva 5-hviezdičková odolnosť: kovový spoj medzi motorom a mlecou hlavicou, samoostriaci nôž, bezpečný systém spätného chodu, francúzska výroba a možnosť opravy po dobu 10 rokov – výsledkom je dlhodobé používanie.
     


    Vysoký výkon 
    Výkonný mlynček na mäso, ktorý dokáže vďaka robustnému motoru (maximálny príkon motora 2000 W) mlieť rýchlosťou až 2,6 kg mäsa za minútu


    Maximálne využitie 
    11 možností v 1 šetrí čas a miesto v kuchyni
    Súčasťou je 5 kvalitných nástavcov pre rýchle strúhanie zeleniny, syra, čokolády (strúhanie na jemno a na hrubo, krájanie na plátky, strúhanie parmezánu a drtenie ľadu), nástavec na pasírovanie pre prípravu paradajkovej omáčky, ako aj nástavce na plnenie domácich jaterníc a klobás.


    Bezpečný systém spätného chodu
    Pomeliete aj najmasívnejšie mäso z diviny alebo hovädziny. Spätný chod Vám pomôže uvoľniť zablokovanie noža bez rozoberania hlavy. Spätný chod navyše nemôžete zapnúť omylom, čím chránite motor pred poškodením.


    Kovové prevody
    Kovové spoje medzi závitovkou a motorom – chráni motor proti preťaženiu a poškodeniu pre dlhodobú životnosť prístroja

    Ľahké použitie a skladovanie
    Praktická veľká rukoväť pre pohodlné prenášanie a skladovanie. Priestor na uloženie príslušenstva a kábla priamo na prístroji pre ľahké skladovanie všetkého príslušenstva a pre jeho rýchle použitie

    Technické parametre

    Príkon : 2000 W
    Výkon : 2.6 kg/min
    Hrubý kovový mlecí kotúč(8 mm) : Áno
    Jemný kov.mlecí kotúč(4 mm) : Áno


     

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky