INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tesla Ice Cooling IPL Pro, epilátor

    Tesla Ice Cooling IPL Pro, epilátor
     
    IPL epilátor s funkciou chladenia zaistí komfort profesionálnej a bezbolestnej fotoepilácie z pohodlia domova
    IPL epilátor, Počet úrovní intenzity: 5, Pulzný štart: Manuálny alebo automatický, Režimy: Ice-cool Care , Epilácia, Omladenie pokožkyZobraziť viac

    skladom 

    159,90 €
    133,25 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 9 €
    Kód tovaru

    424551

    PN kód

    TSL-BT-IPLPRO

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Tesla Ice Cooling IPL Pro

    Používanie epilátora IPL je veľmi jednoduché. Je ľahký, s veľkým dotykovým displejom LCD, ktorý sa ľahko ovláda. Vyberte si jednu z piatich úrovní intenzity a prepínajte medzi tromi režimami. Počas prevádzky svetelné okno vysiela záblesky ku korienkom chĺpkov, ktoré sa zahrievajú a vypadávajú. Spočiatku by sa postup mal vykonávať častejšie, ale už vo štvrtom mesiaci sa pokožka úplne očistí od chĺpkov, potom stačí vykonať procedúru raz za mesiac.

    Manuálne alebo automatické spúšťanie impulzov

    Chcete ovládať začiatok impulzov? Žiadny problém. Stačí držať epilátor až pri pokožke a stlačením tlačidla poslať pulz, ktorý vás zbaví chĺpkov v tejto oblasti. Alebo môžete všetko nechať na IPL epilátor. Stačí zvoliť automatický režim a nechať epilátor, aby sám odstránil korienky chípkov.

    Vysoko kvalitná technológia na dlhé roky

    TESLA Ice Cooling IPL Pro je vybavený vysoko kvalitnou kremennou lampou, ktorá zaisťuje rovnomerné rozloženie svetla a pomáha maximalizovať efekt epilácie. Výkonná epilátorová lampa sa ani nemusí meniť, takže s jedným používateľom bude váš epilátor fungovať mnoho rokov.

    Upokojuje pokožku počas procedúry

    Technológia Ice Cool vytvára príjemný chladivý efekt, ktorý pomáha upokojiť pokožku. Chladenie pokožky pred, počas a po každom svetelnom impulze znižuje riziko podráždenia. Vďaka tejto inovatívnej funkcii je odstraňovanie chĺpkov čo najpríjemnejšie a najefektívnejšie.

    Obnovuje a omladzuje

    TESLA Ice Cooling IPL Pro tiež účinne lieči a redukuje známky starnutia, ako sú hlboké a jemné vrásky a starecké škvrny. Užite si neinvazívny postup, ktorý podporuje tvorbu kolagénu, ktorý vám pokožku urobí hladkou, žiarivou a budete mať mladistvejší vzhľad, a to všetko z pohodlia vášho domova.

    Kľúčové vlastnosti

    • Dlhodobý účinok - Intenzívne odstraňovanie chípkov pulzným svetlom je jednou z najmodernejších a najúčinnejších metód odstraňovania chípkov. Poskytuje skvelý pocit hladkej pokožky na dlhé mesiace.
    • Hladká pokožka po celom tele - Boky, členky, nohy, ruky, oblasť bikín, líca, horná pera, podpazušie, brucho, hrudník. TESLA Ice Cooling IPL Pro so svetelnou plochou 3,6 cm2 odstraňuje chípky na veľkých aj malých častiach tela.
    • 5 úrovní intenzity - Prístroj sa prispôsobí potrebám vašej pokožky. Vyberte si z niekoľkých úrovní intenzity a poskytnite osobnú starostlivosť v závislosti od typu a farby pleti, oblasti tela a citlivosti pokožky.
    • Tri režimy - TESLA Ice Cooling IPL Pro dokáže viac než len odstrániť vaše chípky. Ponúka tiež dva ďalšie režimy. Režim chladenia eliminuje riziko podráždenia pokožky a funkcia omladenia robí pokožku hladšou a žiarivejšou.

    Technické parametre

    ID: TSL-BT-IPLPRO
    EAN: 8596115870246
    Počet úrovní intenzity: 5
    Plocha svetelnej oblasti: 3,6 cm2
    Pulzný štart: Manuálny alebo automatický
    Režimy: Ice-cool Care (chladenie počas procedúry), Epilácia, Omladenie pokožky
    Automatické vypnutie: Áno
    Vhodné pre : Pre všetky tóny pleti okrem tmavej
    Hmotnosť: 320 g
    Výkon: < 45 W
    Napájanie : 100?240 V AC 50/60 Hz
    Rozmery: 211 × 138 × 60 mm
    Stránky o produkte Tesla Ice Cooling IPL Pro:

    www.teslasmart.com/sk/tesla-ice-cooling-ipl-pro

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky