INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch)

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch)
     

    krabicová

    šplhajte na veže a vrcholky hôr, objavte nové lokácie a potom si za svojím cieľom nájdite vlastnú cestu a vyrazte do divočiny
    krabicová verzia, žáner akčná, pre NintendoZobraziť viac

    skladom 

    59,66 €
    49,72 € bez DPH
    Kód tovaru

    359936

    PN kód

    NSS695

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo Switch)

    Zabudnite na všetko, čo viete o hrách The Legend of Zelda. Vkročte do sveta objavov, prieskumov a dobrodružstiev v hre The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ktorá predstavuje prelomovú novú hru v uznávanej sérii. Cestujte naprieč rozsiahlymi poľami, lesmi a na vrcholky hôr, keď v tomto ohromujúcom dobrodružstve pod šírym nebom objavíte, čo sa stalo z kráľovstva Hyrule. Teraz na Nintendo Switch je vaša cesta slobodnejšia a otvorenejšia ako kedykoľvek predtým. Vezmite svoj systém kamkoľvek a dobrodružstvo ako Link, ako sa vám páči.

    Preskúmajte hyrulskú divočinu, ako sa vám zachce
    Šplhajte na veže a vrcholky hôr, objavte nové lokácie a potom si za svojím cieľom nájdite vlastnú cestu a vyrazte do divočiny. Po ceste budete bojovať s obrími nepriateľmi, loviť divokú zver a zbierať ingrediencie potrebné na varenie jedla a elixírov, ktoré budete potrebovať, aby ste si na svojej výprave zachovali dostatok energie.

    Objavte a preskúmajte viac než 100 skúšok
    V krajine sú roztrúsené svätyne, ktoré len čakajú na to, až sa objavíte v akomkoľvek poradí sa vám bude chcieť. Rôznymi spôsobmi ich vyhľadávajte a vyriešte všetky hádanky vnútri. Poraďte si s pascami a rôznymi aparatúrami vnútri a získajte špeciálne predmety a iné odmeny, ktoré vám pomôžu vo vašom dobrodružstvo.

    Buďte pripravení a poriadne sa vyzbrojte
    Celý svet čaká, až ho preskúmate, takže budete potrebovať rozličné obleky a vybavenie, aby ste sa dostali do všetkých jeho kútov. Možno sa budete musieť zabaliť do teplejšieho oblečenia, alebo sa prezliecť do niečoho, čo sa vám bude lepšie hodiť do púštnych horúčav. Niektoré obleky dokonca majú špeciálne účinky a pomôžu vám pri pohybe byť rýchlejší alebo tichší.

    Súboje s nepriateľmi vyžadujú stratégiu
    Svet obývajú nepriatelia všetkých možných tvarov a veľkostí. Každý z nich má vlastnú zbraň a štýl útoku, takže musíte byť schopní rýchlo premýšľať a prísť na tú správnu stratégiu, ktorá vám pomôže je pokoriť. Kompatibilita s figúrkami amiibo - Pripojte k hre amiibo vlčieho Linka (samostatne v predaji) a vlčie Link sa objaví. Vlčí Link bude sám útočiť na nepriateľov a pomôže vám nájsť predmety, ktoré hľadáte. Tento rok bude na E3 predstavená aj nová kolekcia figúrok The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

    Technické parametre


    Typ: hra, krabicová
    Kompatibilita: Nintendo Switch
    Žáner: dobrodružná

    Lokalizácia: angličtina
    Hmotnosť: 50g

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky