INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5, PS4 (4060099)

     
    servo základna pre volant a pedály, pre PC a PS5, PS4Zobraziť viac

    skladom 

    430,10 €
    (ušetrite 4,06€)
    426,05 €
    355,04 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 24 €
    Kód tovaru

    421426

    PN kód

    4060099

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5

    T-GT II Servo Base: všetky hlavné funkcie T-GT, ktoré musíte mať - plus novo pridané prvky a vylepšenia zaisťujúce nadradenosť tohto závodného volantu vo svete eSports. Rallye, monopost, cestovné vozidlo: všetky tieto rôzne závodné štýly sú dostupné pomocou T-GT II Servo Base a širokého radu odnímateľných volantov Thrustmaster (predávajú sa samostatne).
    • Nový T-GT "II": nový dizajn a nové funkcie pre maximálny výkon v závodných súťažiach
    • Spoľahlivosť a robustnosť ďalšej úrovne: produkt bol navrhnutý na základe neoceniteľných eSports skúseností získaných účasťou v prestížnej GT World Series
    • Dizajn inšpirovaný automobilovým priemyslom: nové komponenty a poistky prevzaté z pretekania v reálnych automobiloch
    • Kompatibilný so všetkými prídavnými volantmi Thrustmaster
    • Vysokorýchlostný 40-wattový bezkefový motor novej generácie pre výnimočne citlivú spätnú väzbu s vysokou kapacitou krútiaceho momentu
    • Interné komponenty z európskeho automobilového priemyslu (AEC-Q) pre maximálnu kvalitu a životnosť
    • Patentované technológie: T-AEC-Q, T-DCC, T-RTF, T-LIN, T40-VE, T-DFB, T-F.O.C., T-M.C.E. a T-TURBO
    • Patentovaná magnetická technológia (H.E.A.R.T) pre neobmedzenú životnosť a optimálnu presnosť
    • Rýchly a jednoduchý systém výmeny volantu, ktorý umožňuje použitie rôznych typov volantov (F1, Rallye atď.) (predávajú sa samostatne)
    • Systém dvoch remeňov pre hladké hranie bez mŕtvych zón
    • Kompatibilný s prevodovkou Thrustmaster TH8A a ručnou brzdou TSS Handbrake (predávajú sa samostatne)
    • Oficiálne licencované pre PlayStation 5 a Gran Turismo; kompatibilný s PS5, PS4 a PC
    • Kompatibilný s Thrustmaster T-LCM Pedals, T3PM, T3PA a pedálovou súpravou T3PA-PRO (predáva sa samostatne)
    T-GT II SERVOBASE je hnacou silou extrémne inovatívnych technológií, ktoré vychádzajú z hĺbkovej štúdie všetkých potrebných pocitov potrebných pre ultra realistický zážitok pri automobilových závodoch. Základňa T-GT II SERVO BASE je navrhnutá ako ústredný prvok špičkového závodného ekosystému Thrustmaster pre PS5, PS4 a PC a je kompatibilná so všetkými odnímateľnými prídavnými volantmi značky. Vylepšený a zdokonalený vďaka viac ako 23 000 hodín intenzívneho výskumu a vývoja, bol T-GT II SERVOBASE navrhnutý tak, aby posunul úžasný výkon Force Feedback svojho predchodcu (T-GT) do ešte vyšších úrovní. S T-GT II SERVOBASE si hráči na PlayStation 5, PlayStation 4 a PC môžu užiť úplne nové úrovne presnosti a odolnosti. Oficiálne licencovaný pre PlayStation 5 aj Gran Turismo, závodný volant T-GT II SERVOBASE poskytuje kľúčové výhody a realistické pocity v GT Sport vďaka priekopníckym technológiám, ako sú T-LIN, T-DCC a najmä T-DFB (3D vnímanie efektov Force Feedback) .
    LEPŠÍ VÝKON AKO KEDYKOĽVEK PREDTÝM
    • Prelomové technológie T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E a T-DFB – exkluzívne pre GT Sport – sú súčasťou modelu T-GT II, čo vodičom umožňuje užívať si jedinečné pocity, ktoré tieto funkcie ponúkajú .
    • Motor budúcej generácie "Brushless II": ešte rýchlejší výkon motora, ktorý vám umožní efektívnejšie zvládať najextrémnejšie časti závodov (hrany závodnej dráhy, zákruty atď.).
    • T-DCC: integrovaný výpočet driftovej krivky pre úroveň odozvy, ktorá zostáva rovnaká bez ohľadu na to, akú závodnú hru hráte.
    • T-RTF: Force Feedback v reálnom čase, bez mŕtvych zón, pre bezkonkurenčnú efektívnosť v závodných súťažiach.
    VŠEOBECNÁ KOMPATIBILITA
    • Oficiálne licencované pre PlayStation®5 aj PlayStation®4.
    • Kompatibilný aj s PC (Windows® 10).

    VYLEPŠENÁ ROBUSTNOSŤ A SPOĽAHLIVOSŤ
    • Elektronické súčiastky s kvalifikáciou automobilového priemyslu "AEC-Q": ďalšia záruka kvality pre náročných hráčov, od dlhých tréningov až po najintenzívnejšie súťaže.
    • Nové a vylepšené poistky použité vo vnútornom mechanizme T-GT II pre bezprecedentnú odolnosť a bezpečnosť.

    KOMPATIBILNÉ SO VŠETKÝMI THRUSTMASTER DOPLNKY
    • T-GT II Servo Base je vybavený systémom „rýchleho uvoľnenia“ Thrustmaster, vďaka čomu je kompatibilný so všetkými prídavnými volantmi (predávajú sa samostatne), ktoré Thrustmaster doteraz vydal (2021).
    Oficiálne licencované pre PlayStation 5 a Gran Turismo
    Vylepšený a zdokonalený vďaka viac ako 23 000 hodín intenzívneho výskumu a vývoja, bol T-GT II SERVOBASE navrhnutý tak, aby posunul úžasný výkon Force Feedback svojho predchodcu (T-GT) do ešte vyšších úrovní. S T-GT II SERVOBASE si hráči na PlayStation 5, PlayStation 4 a PC môžu užiť úplne nové úrovne presnosti a odolnosti. Oficiálne licencovaný pre PlayStation 5 aj Gran Turismo, závodný volant T-GT II SERVOBASE poskytuje kľúčové výhody a realistické pocity v GT Sport vďaka priekopníckym technológiám, ako sú T-LIN, T-DCC a najmä T-DFB (3D vnímanie efektov Force Feedback) .

    T-AEC-Q: Odolnosť
    Aby bola zaistená maximálna úroveň odolnosti a kvality v priebehu času, je T-GT II SERVOBASE vybavený úplne novým elektronickým dizajnom s doskami plošných spojov s certifikáciou AEC-Q, z reálneho automobilového priemyslu. Cieľom tohto prepracovania vnútorných komponentov použitých v Thrustmaster T-GT II SERVOBASE je uspokojiť potreby najambicióznejších expertných pretekárov na svete, ktorí používajú svoje závodné simulačné vybavenie ako skutočné pracovné nástroje – počas extrémne dlhých tréningov a neuveriteľne intenzívnych súťaží.

    T-DCC: Presnosť
    Ovládanie driftu je nutnosťou pre všetkých vodičov, ktorí potrebujú starostlivo kontrolovať šmyk svojho vozidla v zákrutách. S ohľadom na túto skutočnosť využíva T-GT II SERVOBASE technológiu umožňujúcu výpočet driftovej krivky v reálnom čase (T-DCC), čím za všetkých okolností udržuje odozvu volantu aj vozidla v hre. Táto integrovaná funkcia T-DCC umožňuje vodičom sústrediť pozornosť na veľmi presné pohyby, aby mohli byť pri riadení vždy jeden alebo dva kroky vpred.

    T-RTF: Schopnosť reagovať
    Systém Real Time Force feedback (T-RTF) skracuje dobu výpočtu Force Feedback a umožňuje okamžitú odozvu. Účinky Force Feedback sú spravované vstavaným procesorom v reálnom čase. To znamená, že tieto efekty nezávisia na samotnej hre, aby nedochádzalo k žiadnym zádrhelom, pokiaľ ide o odozvu – a najlepšie na tom je, že to platí pre všetky hry, a to ako na konzolách, tak na PC. Týmto spôsobom patentovaná technológia T-RTF spoločnosti Thrustmaster umožňuje používateľom užiť si hru bez mŕtvych zón alebo latencie.

    T-LIN: Linearita
    Pretekársky volant Thrustmaster T-GT II SERVOBASE zaisťuje dokonale lineárne efekty Force Feedback: sila pociťovaná užívateľom je 100% úmerná sile určenej v hre. Správanie automobilov a podmienky na trati sú verne reprodukované s dych berúcou úrovňou detailov. To umožňuje pretekárom predvídať a efektívnejšie reagovať na podmienky na trati vďaka informáciám prenášaným prostredníctvom závodného volantu. To používateľom poskytuje možnosť lepšie porozumieť ich riadeniu a pomáha im prekonávať rekordy a vyhrávať závody.

    T-40VE: Rýchlosť
    40-wattový motor závodného volantu T-GT II SERVOBASE vyniká dokonale lineárnym Force Feedback a neuveriteľnou rýchlosťou (dynamický krútiaci moment) - od miernych tiahnucich sa zákrut až po ostré zákruty v tvare S, na ktoré je nutné čo najrýchlejšie reagovať. Tento vysoko výkonný motor poskytuje rýchlosť potrebnú na vytvorenie pozoruhodne dynamických a silných efektov. Vďaka svojej rýchlosti motor taktiež prenáša rýchlejšie a silnejšie reakcie na pretekárov v reálnom čase, vylepšené patentovanou technológiou T-LIN od spoločnosti Thrustmaster.


    T-DFB: Hĺbka
    Roky spolupráce s Polyphonmi Digital viedli k vytvoreniu hlbokých pocitov v sekcii riadenia. Kombinácia vylepšeného Force Feedback striedavého motora s touto technológiou hlbokej spätnej väzby vytvára realistické 3D vnímanie prostredia. Ako doplnok štandardnej Force Feedback tento systém vylepšuje zážitok z jazdy o nový rad efektov, vrátane adhézie pneumatík (priľnavosť alebo preklz) v nedotáčavosti a pretáčavosti, zmeny polohy ťažiska, textúr a nerovností ciest, odpruženia a ďalších parametrov špecifických pre každé vozidlo a okruh.

    T-Turbo: Napájanie
    Tento externý napájací zdroj poskytuje konštantný výkon a obrovský maximálny výkon (400 W), aby okamžite reagoval na ultrarýchle požiadavky hier - umožnený funkciou T-LIN a motorom T-40VE počas herných fáz ako sú power drift alebo viac šikan. Toroidný tvar napájacieho zdroja optimalizuje účinnosť oproti teplu na 86% s bezchybným designom.

    T-M.C.E.: Stabilita
    Systém Motor-Cooling-Embedded udržuje linearitu a dynamiku výkonným motorom T-40VE. Vďaka technológii T-M.C.E. riadi motor T-40VE prenos a odvod tepla efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. T-40VE obsahuje tento chladiaci systém priamo v samom srdci motora, vo veľmi obmedzenom a uzavretom priestore. Táto kombinácia zaisťuje konštantnú presnosť vykreslenia výkonu a efektov T-GT II SERVOBASE aj pri najdlhších závodoch, čo vodičom umožňuje zažiť celú škálu komplexných pocitov.

    T-F.O.C.: Ovládanie
    Algoritmus T-F.O.C. so senzormi Hall efektu: Patentovaná technológia spoločnosti Thrustmaster identifikuje polohu závodného volantu s absolútnou presnosťou a poskytuje bezkonkurenčnú precíznosť. Vďaka svojej presnosti a použitiu optimalizovaného algoritmu F.O.C. motor reaguje dynamicky a rýchlo na požiadavky na zvýšenie krútiaceho momentu a zároveň znižuje poklesy výkonu.

    Rozmery a hmotnosť: 400 x 375 x 310 mm / 8,46 kg
    Rozmery a hmotnosť balenia: 415 x 388 x 335 mm / 8,9 kg

    OBSAH BALENIA

    Základňa T-GT II
    Turbo Power zdroj napájania + napájací kábel
    Upevňovací systém (svorka)
    Užívateľský manuál
    Leták s informáciami o záruke
    Stránky o produkte Thrustmaster T-GT II Servo base základna pro volant a pedály pro PC a PS5:

    www.thrustmaster.com/products/t-gt-ii-servo-base/

    Parametre

    Gaming

    Typ príslušenstva

    volant

    Kompatibilita s PC

    áno

    Kompatibilita s Playstation

    áno

    Pripojenie

    drôtové

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky