INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Thrustmaster T128 SimTask Pack - Sada volantu a pedálů T128+SimTask Steering Kit, Xbox, PC (4460264)

     
    volant, drôtové pripojenieZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    238,25 €
    (ušetrite 2,24€)
    236,00 €
    196,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 14 €
    Kód tovaru

    421915

    PN kód

    4460264

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Thrustmaster T128 SimTask Pack - Sada volantu a pedálů T128+SimTask Steering Kit

    Riaďte akýkoľvek stroj, ako by ste skutočne sedeli v naozajstnom kokpite, vďaka sade T128 SimTask Pack, ktorá predstavuje múdru kombináciu poskytujúcu kompletný, pohlcujúci zážitok.
    • Pretekársky volant T128 s optimalizovanou spätnou odozvou force feedback, s ľahkým ráfikom a moderným, všestranným dizajnom
    • Nastaviteľný sklon umožňujúci vodorovnú polohu volantu, vhodný pre všetky typy ťažkých strojov a nákladných vozidiel
    • Gula na volante umožňujúce pohodlné ovládanie jednou rukou pri prístupe k ovládacím prvkom zariadenia
    • 100% kovový upevňovací systém z 2 mm hrubého plechu a gule na volant s oceľovou osou
    Ideálny balíček pre simuláciu riadenia ťažkých vozidiel a poľnohospodárskych strojov
    Pretekársky volant T128 s dynamickou spätnou odozvou force feedback, ktorá presne napodobňuje pocity z jazdy. Magnetické radiacej páky s veľmi rýchlym a presným ovládaním. Pretekársky volant T128 je dodávaný so sadou pedálov pre kompletný zážitok. Systém montáže na stôl umožňujúci vodorovnú polohu volantu: vychutnajte si realistický, pohlcujúci zážitok z riadenia ťažkých strojov a nákladných vozidiel. Systém upínania umožňuje používateľom nastaviť výšku, uhol a hĺbku závodného volantu T128 tak, aby bola dosiahnutá čo najpohodlnejšia poloha pre simuláciu.

    Guľa na volant prispôsobený modelu T128 pre lepšiu obratnosť
    Guľa na volant umožňuje riadenie strojov jednou rukou, takže hráči môžu druhou rukou používať joystick alebo radiacu páku. Stabilná montáž bez použitia náradia na závodný volant Thrustmaster T128 na dosiahnutie uhla a polohy podobnej kokpitu ťažkého stroja alebo nákladného automobilu. Inkluzívne: závodný volant môžu používať aj hráči, ktorí nemajú obe ruky.

    Vhodné pre všetky štýly jazdy
    Uhol natočenia závodného volantu T128 je nastaviteľný v rozmedzí 270° až 900° podľa použitého vozidla. Nastaviteľný sklon, kompatibilný aj so závodnou jazdnou polohou. Nastavenie nevyžaduje náradie ani demontáž zariadenia, čo umožňuje rýchly prechod medzi polohami.

    Vyrobené tak, aby odolalo a prežilo
    Radiace páky a pedále sú vybavené magnetickými snímačmi bez trenia, ktoré zaisťujú dlhotrvajúcu presnosť. Stopercentná kovová svorka vyrobená z 2 mm hrubého plechu. Guľa na volant s oceľovou osou pre väčšiu tuhosť a dlhú životnosť. Vstavaný systém upevnenia Zariadenie je možné pripevniť na akýkoľvek stôl s hrúbkou 15 až 50 mm. T128 sa na svorku pripevňuje pomocou upevňovacieho systému, ktorý je súčasťou balenia.

    Kompatibilita
    Kompatibilný s PC (Windows 10 a 11), Xbox Series X|S, Xbox One

    ROZMERY A VÁHA PRODUKTU:
    SimTask Steering Kit

    Rozmery
    21,8 cm / 6,3 cm
    24,2 cm / 5,3 cm
    21 cm / 9,8 cm

    Váha: 1,891 g / 101 g T128
    Rozmery
    260 mmx300 mmx280 mm
    Váha: 4098 g

    OBSAH BALENIA:
    1x SimTask Steering Kit (systém upevnenia a gule na volant)
    1x T128
    1x T2PM
    1x záručný leták
    1x 48 W zdroj napájania + kábel striedavého prúdu
    1x upevňovací systém + skrutky
    1x USB kábel + 1x bezpečnostné uvoľňovacie lanko

    Bližší popis jednotlivých častí produktu:

    1) Thrustmaster Sada volantu a pedálov T128 PS5/PS4/PC


    Prebuďte v sebe inštinkt vodiča so závodným volantom T128 so spätnou väzbou Force Feedback, ktorý vás vtiahne do hry Pocíťte závodnú atmosféru prostredníctvom volantu vďaka funkcii HYBRID DRIVE Force Feedback, užite si plne pohlcujúci zážitok a rozvíjajte svoje vodičské schopnosti.
    Optimalizujte svoje závodné trate, ovládajte drifty a predbiehajte svojich súperov s volantom T128 a sadou pedálov T2PM – oba výrobky sú vybavené spoľahlivou, mimoriadne presnou magnetickou technológiou. T128 je vybavený systémom HYBRID DRIVE, ktorý kombinuje remeňový a ozubený mechanizmus, aby poskytoval pohlcujúci a všestranný Force Feedback, a poskytuje o 20% vyšší výkon (v porovnaní s predchádzajúcimi hybridnými závodnými volantmi Thrustmaster T150).

    Ľahký veniec volantu vám pomôže skutočne si vychutnať pocity prenášané optimalizovaným systémom Force Feedback, aby ste prežili autentickú závodnú atmosféru a optimalizovali svoje závodné trate.
    Štvorfarebný LED pásik vám umožní sledovať otáčky motora a signalizuje, kedy je treba preradiť. Vďaka systému uchytenia na báze svoriek je možné závodný volant prispôsobiť doskám a stolom a ľahko a rýchlo ho nastaviť.
    Súprava pedálov T2PM, ktorá je súčasťou balenia závodného volantu, je vybavená patentovanou magnetickou technológiou bez trenia pre zvýšenie presnosti, ktorá sa časom nezníži. Presné magnetické radiacej páky T-MP pre jasný pocit aktivácie. Magnetická pedálová sada T2PM bez trenia pre vyššiu presnosť a bez mechanického opotrebovania
    • Pohlcujúce Force Feedback pre skutočné pocity z pretekania: rýchlosť, povrch, nerovnosti a nárazy, zníženie priľnavosti pneumatík
    • Kontrolky otáčok motora pre optimalizované radenie rýchlostných stupňov
    • Magnetická radiaca páka (patentovaná technológia H.E.A.R.T) pre okamžitú odozvu a jasný pocit pri radení
    • Moderný design vrátane 13 tlačidiel, vhodný pre všetky štýly vozidiel a hier
    • Systém rýchleho upevnenia vhodný pre písacie stoly a dosky do hrúbky až 5,5 cm
    • Magnetická sada 2 pedálov (patentovaná technológia H.E.A.R.T) s 12-bitovou presnosťou, ktorá sa časom neznižuje
    • Nová generácia technológie HYBRID DRIVE poskytuje o 20% vyšší výkon ako ostatné hybridné závodné volanty Thrustmaster (rada T150)
    • Oficiálne licencované pre PlayStation 5 a PlayStation 4, kompatibilné s PC (Windows 10/11)
    POHLCUJÚCE FORCE FEEDBACK
    Technológia HYBRID DRIVE v systéme Force Feedback umožňuje hráčom prežiť všetky zábavné a intuitívne pocity pri šoférovaní. Hmotnosť každého vozidla, nerovnosti a nárazy, zníženie priľnavosti pneumatík v zákrutách a typy povrchov vozoviek, to všetko je možné pocítiť prostredníctvom volantu, a tak si užijete pohlcujúce pretekanie, ktoré vo vás prebudí vodičský inštinkt.

    MANGNETICKÉ RADIACE PÁKY
    Vďaka magnetickej technológii H.E.A.R.T umožňujú radiace páky veľmi rýchle radenie (doba odozvy 30 milisekúnd) s jasnou a presnou aktiváciou pre športový výkon a zamedzenie chýb pri riadení. Táto patentovaná technológia, dodávaná prostredníctvom bezkontaktného magnetického systému bez trenia, zaisťuje dlhodobo mimoriadnu odolnosť.

    LED DIÓDY OTÁČOK MOTORA
    Štvorfarebný LED pásik umožňuje sledovať otáčky motora bez toho, aby ste museli spustiť oči z cesty. LED diódy blikajú, keď je treba preradiť na vyšší rýchlostný stupeň, a umožňujú tak optimalizovať radenie. Zoznam kompatibilných hier pre PlayStation a PC je pravidelne aktualizovaný na stránkach technickej podpory Thrustmaster.

    CITLIVÝ A VŠESTRANNÝ DIZAJN
    Okrúhly, ľahký veniec volantu maximálne využíva všetok výkon systému Force Feedback a zaisťuje maximálnu rýchlosť. Jeho uhol otáčania od 270 ° do 900 ° sa automaticky prispôsobuje podľa vozidla používaného v hre, aby sa jazda prispôsobila všetkým štýlom vozidiel (GT, rally, F1, kamióny). Vďaka 13 akčným tlačidlám na závodnom volante nebudete musieť používať gamepad.

    UPEVŇOVACÍ SYSTÉM PRE PÍSACIE STOLY A STOLY
    Systém upevnenia založený na svorkách sa ľahko montuje a nepotrebujete žiadne náradie, aby ste mohli závodný volant pred hraním rýchlo nastaviť av prípade potreby ho potom uložiť. Svorka je vhodná pre dosky a stoly s hrúbkou až 5,5 cm. Priložený upevňovací systém je kompatibilný so všetkými typmi dosiek a stolov

    MAGNETICKÁ PEDÁLOVÁ SADA
    Súprava magnetických pedálov T2PM, ktorá je súčasťou závodného volantu, ponúka úžasnú presnosť na tisíciny sekundy pre ostré zrýchlenie a dobre dávkovateľné brzdenie. Súprava pedálov T2PM poskytuje úplne plynulý zážitok bez rizika straty presnosti ako tradičnejšie sady pedálov vybavené potenciometre, čo z nej robí výkonnú a spoľahlivú pomôcku pre zlepšenie vašich vodičských schopností.

    MOŽNOSŤ AKTUALIZÁCIE
    Vstavaný port USB-C umožňuje aktualizáciu firmvéru

    ROZSIAHLA KOMPATIBILITA
    Kompatibilný ako s PS5™ tak s PS4™
    Kompatibilný s PC (Windows® 10, 11)
    Pozn. Zoznam kompatibilných hier je k dispozícii na webových stránkach technickej podpory Thrustmaster pri uvedení produktu na trh a je pravidelne aktualizovaný.

    2) Thrustmaster SimTask Steering Kit, Multi-platforma

    Thrustmaster SimTask Steering Kit, Multi-platforma - Prispôsobte svoj závodný volant riadeniu ťažkých vozidiel pomocou SimTask Steering Kit s nastaviteľným systémom uchytenia závodného volantu a gulí na volant.

    Premeňte svoj závodný volant na kabínu vodiča ťažkého vozidla pomocou Thrustmaster
    SimTask Steering Kit. SimTask je nový rad vodičských simulátorov Thrustmaster pre ťažké vozidlá a poľnohospodárske stroje. SimTask Steering Kit je držiak na závodný volant, ktorý vám umožňuje nastaviť závodný volant do plochej polohy, čo je ideálne pre realistický, pohlcujúci zážitok pri riadení ťažkých strojov a vozidiel.
    Otočný gombík na volante ponúka zvýšenú agilitu a umožňuje vám ovládať joystick alebo radiacu páku druhou rukou.
    Rýchlo prepnite z riadenia závodných áut na riadenie ťažkých vozidiel a poľnohospodárskych strojov s možnosťou ľahkého nastavenia uhla a výšky závodného volantu.
    Vydajte sa s istotou do tých najťažších terénov: s kovovou konštrukciou je sada riadenia SimTask robustná a vyrobená tak, aby vydržala.
    Montážny systém SimTask Steering Kit je kompatibilný so závodnými kolesami Thrustmaster T128 a T248.
    • Nastaviteľný sklon závodného volantu, ktorý umožňuje používateľom prepínať zo závodnej polohy do vodorovnej polohy, vhodné pre riadenie ťažkých vozidiel
    • Guľa na volant umožňujúca ovládanie strojov jednou rukou pri súčasnom prístupe k ovládacím prvkom zariadenia
    • 100% kovová konštrukcia z plechu s hrúbkou 2 mm a guľa na volant s oceľovou osou.
    • Kompatibilný so závodnými volantmi T128 a T248
    Jedinečný systém uchytenia pre riadenie nákladných vozidiel a strojov
    Montáž na stôl umožňujúci polohu volantu v rovine: vychutnajte si realistický, pohlcujúci zážitok z riadenia nákladných vozidiel a strojov. 3-osé nastavenie, ktoré používateľom umožňuje nájsť ideálnu polohu pre riadenie: Náklon: náklon závodného volantu 50°, nastaviteľný o +/-35° Výška: výška závodného volantu nastaviteľná o +/- 30 mm

    Viacúčelové riadenie: závodné alebo strojné
    Nastaviteľný sklon, kompatibilný aj so závodnou jazdnou polohou Nastavenie nevyžaduje náradie ani demontáž zariadenia, čo umožňuje rýchly prechod medzi polohami

    GUĽA NA VOLANT
    Guľa na volant umožňuje riadenie strojov jednou rukou, takže hráči môžu druhou rukou používať joystick alebo radiacu páku Stabilná montáž bez použitia náradia pre závodné volanty Thrustmaster T128 a T248 na dosiahnutie uhla a polohy ako u stroja alebo nákladného automobilu Oceľová náprava pre dlhšiu životnosť a vysokú odolnosť Inkluzívne: závodný volant môžu používať aj hráči, ktorí nemôžu používať obe ruky

    NAVRHNUTÉ PRE SIMULÁCIU JAZDY ŤAŽKÝCH VOZIDIEL
    SimTask Steering Kit je ideálny držiak na závodný volant na simuláciu jazdy založenej na ťažkých vozidlách a poľnohospodárskych strojoch. Umiestnite volant naplocho, aby ste si užili realistický, pohlcujúci zážitok pri riadení ťažkých strojov a vozidiel.

    VŠESTRANNOSŤ
    Polohu volantu je možné nastaviť v troch osiach: ľahko upravte uhol a výšku volantu bez potreby náradia alebo demontáže. Rýchlo prepínajte z jednej polohy do druhej, od riadenia závodných áut na obsluhu poľnohospodárskych strojov, ťažkých vozidiel a kombajnov.

    OTOČNÝ OVLÁDAČ
    Súprava SimTask Steering Kit obsahuje otočný gombík, ktorý umožňuje ovládanie ťažkých strojov jednou rukou pre väčšiu obratnosť. Druhou rukou potom môžete ovládať ovládanie zariadenia alebo radiacu páku.

    PEVNÁ KOVOVÁ KONŠTRUKCIA
    Tento držiak so 100% kovovou konštrukciou vyrobenou z plechu s hrúbkou 2 mm zaisťuje robustnosť a verné vrátenie pocitov z jazdy. Otočný gombík je vybavený oceľovou osou, ktorá zaisťuje tuhosť a predĺženú životnosť.

    ĽAHKÁ MONTÁŽ NA STÔL
    SimTask Steering Kit je vybavená systémom uchytenia svoriek, ktorý je vhodný pre stoly s hrúbkou od 15 mm do 50 mm. Otočný gombík je možné jednoducho namontovať na volant bez použitia náradia

    KOMPATIBILNÉ SO ZÁVODNÝMI VOLANTMI T128 A T248
    Montážny držiak je kompatibilný so závodnými volantmi Thrustmaster T128 a T248. Premeňte svoj stôl na skutočný všestranný kokpit! Pre ešte úplnejší zážitok z riadenia poľnohospodárskych strojov je SimTask Steering Kit perfektným doplnkom k SimTask FarmStick.

    Technické parametre:

    Kompatibilita:
    Kompatibilita upevňovacieho systému: T128 a T248
    Kompatibilita gule na volant: T128 a T248, T150 a TMX

    Ekosystém: dokonalý doplnok k SimTask FarmStick pre riadenie poľnohospodárskych strojov
    Stránky o produkte Thrustmaster T128 SimTask Pack - Sada volantu a pedálů T128+SimTask Steering Kit:

    www.thrustmaster.com/products/t128-simtask-pack/

    Parametre

    Gaming

    Typ príslušenstva

    volant

    Kompatibilita s PC

    áno

    Kompatibilita s Xbox

    áno

    Pripojenie

    drôtové

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky