INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Thrustmaster VIPER TQS MISSION PACK (4060254)

     
    joystick, drôtové pripojenieZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    421,80 €
    (ušetrite 3,95€)
    417,85 €
    348,21 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 24 €
    Kód tovaru

    422809

    PN kód

    4060254

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Thrustmaster VIPER TQS MISSION PACK (4060254)

    Thrustmaster Viper TQS Mission Pack zahŕňa plynovú páku Viper TQS pripojenú k ovládaciemu panelu Viper Panel z lietadla Viper, najrozšírenejšieho moderného viacúčelového stíhacieho lietadla na svete - oficiálne licencovaného americkým letectvom.

    Na plný plyn smerom k nepriateľskej zóne s návratom legendárneho systému kvadrantu ovládania ťahu motora z lietadla Viper, svetoznámeho moderného viacúčelového stíhacieho lietadla - oficiálne licencovaného americkým letectvom.
    Po rokoch vývoja modelu Hotas Warthog spoločnosť Thrustmaster s hrdosťou vydáva novú repliku systému TQS lietadla Viper v mierke 1:1, ktorá ide v stopách kultového modelu Hotas Cougar od spoločnosti Thrustmaster.
    Táto replika kovovej plynovej páky pre PC v mierke 1:1 poskytuje neuveriteľný realizmus a vynikajúcu ergonómiu vďaka 21 akčným tlačidlám, 5 osám a odpojiteľným detentom.
    Užite si pevný, lineárny chod bez mŕtvych zón na plynovej páke vďaka nastaviteľnému treniu aj realistické ovládacie prvky, vrátane ikonického „slap“ prepínača CHAFF/FLARE pre nasadenie protiopatrení vo vzdušnom boji!
    Vychutnajte si úplné pohltenie vďaka ultrarealistickej kinematike letu s prístupom k detentorom Idle/Cutoff a Afterburn pomocou mechanických páčok a otáčania páky.
    Viper Panel rozširuje vaše letové a bojové možnosti o 43 kovových akčných tlačidiel (vrátane 11 virtuálnych tlačidiel), jedno trimovacie koliesko (os), otočné voliče MODE a PGRM na paneli CMDS, laserový zameriavač a prepínače rušičiek a odpaľovania zbraní.
    Táto realistická replika ovládacích prvkov lietadla Viper ponúka prvotriedny pocit vďaka kovovým tlačidlám a realistickým ovládacím prvkom - vrátane páky podvozku a funkcie odhodenia (pre prípad núdze).
    Viper TQS je kompatibilný s PC a Plug and Play je v DCS World, bez nutnosti nastavenia: zariadenie je v hre automaticky rozpoznané.
     
    • Replika kovovej páky legendárneho TQS modelu Viper v mierke 1:1, ktorá ide v stopách kultového modelu Hotas Cougar od spoločnosti Thrustmaster
    • Systém Kvadrantu pre Ovládanie Ťahu Motora pre PC, oficiálne licencovaný americkým letectvom pre neuveriteľný realizmus a vynikajúcu ergonómiu vďaka kovovým tlačidlám
    • Realistické ovládacie prvky vrátane ikonického „slap“ prepínača CHAFF/FLARE pre nasadenie protiopatrení vo vzdušnom boji
    • Pevný a lineárny chod bez mŕtvych zón pre nový Viper TQS na plyne vďaka nastaviteľnému treniu
    • Úplné pohltenie vďaka ultrarealistickej kinematike letu s prístupom k detentorom Idle/Cutoff a Afterburn pomocou mechanických páčok a otáčania páky
    • Realistická replika legendárneho ovládacieho panelu Viper, podsvietená nastaviteľnými kontrolkami
    • 64 akčných tlačidiel (vrátane 13 virtuálnych tlačidiel), 6 osí a odpojiteľné detenty
    • Chirurgická presnosť (16-bitové rozlíšenie, 65 635 hodnôt) vďaka magnetickému senzoru H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology)
    • Plug and Play v DCS World, bez nutnosti nastavenia: zariadenie je v hre automaticky rozpoznané
    • Kompatibilný so softvérom T.A.R.G.E.T pre PC: načítajte alebo vytvorte špecifické profily mapovania pre každé lietadlo, aby ste mohli rozšíriť a uložiť všetky svoje obľúbené nastavenia
    DOPLŇTE SVOJ EKOSYSTÉM
    Premeňte svoju zostavu na skutočný vojenský kokpit s replikami produktov Thrustmaster, ktoré sú oficiálne licencované americkým letectvom. V ekosystéme Thrustmaster nájdete všetko, čo potrebujete, aby ste sa stali skutočným leteckým esom – od letových pák až po kormidlové systémy. Strike Hard, Strike Fast! (Zaútočte tvrdo, zaútočte rýchlo!)

    OFICIÁLNA REPLIKA VIPER TQS A PANELU
    Posuňte svoj kokpit na vyššiu úroveň výkonu vďaka Viper TQS Mission Pack amerického letectva pre PC. Zažite vynikajúcu ergonómiu s replikou v mierke 1:1 s kovovým krytom páky a replikou ovládacieho panelu z legendárneho lietadla Viper.

    LEGENDÁRNA KINEMATIKA LETU
    Vychutnajte si vernú repliku mechanického pohybu plynu Viper pozdĺž jeho osi s napínavým a plynulým chodom vďaka kovovým ložiskám. Viper TQS reprodukuje skutočný pocit vďaka svojej osvedčenej lište osi s prístupom k detentorom Idle/Cutoff a Afterburner prostredníctvom mechanických páčok a otáčania páky. Ľahko sa dá tiež prepnúť na 100% lineárnu os.


    IKONICKÉ FUNKCIE SÚBOJOV
    Viper TQS vám poskytne realistické pocity vďaka prvkom ako sú kovové ovládacie gombíky, „slap“ prepínač Chaff/Flare pre nasadenie protiopatrení vo vzdušnom boji a prepínače zatemnenia pre lepšie vtiahnutie do súbojov.

    NASTAVITEĽNÉ TRENIE
    Vďaka nastaviteľnému treniu si užijete pevný, lineárny chod bez mŕtvych zón na plyne. Konštrukcia z tlakovo liateho kovu zaisťuje konštantné trenie, ktoré sa časom nezníži, s 16-bitovou chirurgickou presnosťou vďaka magnetickému snímaču H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology).

    ERGONOMICKÉ OVLÁDACIE PRVKY
    Pripravte sa na intenzívne vzlety, súboje a pristátie vďaka 43 kovovým akčným tlačidlám (vrátane 11 virtuálnych tlačidiel), jednému trimovaciemu koliesku (os), otočným voličom MODE a PGRM na paneli CMDS a prepínačom odhodu, laserového zameriavača, rušičky.

    NASTAVITEĽNÝ PODSVIETENÝ PANEL
    Viper Panel poskytuje realistické pocity ako podsvietený panel s nastaviteľnými kontrolkami na ovládacích prvkoch podvozku a panelu TWA (Threat Warning Aux) pre absolútny realizmus!

    KOMPATIBILITA:
    Rozsiahla kompatibilita
    Kompatibilný s PC (Windows® 10, 11).
    Kompatibilný s Viper Panel*.
    Veľa možností inštalácie: montáž na stôl, do kokpitu alebo pomocou TM Flying Desk Mount* a TM Flying Clamp*

    Pozn.*Predáva sa samostatne

    Kompatibilný so softvérom T.A.R.G.E.T pre PC
    Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor softvér: môžete načítať alebo vytvoriť špecifické profily mapovania pre každé lietadlo, rozšíriť a uložiť všetky svoje obľúbené nastavenia.

    ROZMERY A HMOTNOSŤ:
    Šírka: 230 mm/ Hĺbka: 296 mm/ Výška: 260 mm Váha: 3338 g

    OBSAH BALENIA
    1 x Viper TQS systém kvadrantu ovládania ťahu motora
    1 x Viper ovládací panel
    1 x imbusový kľúč
    1 x USB-C kábel Informácie o záruke a návod na použitie
    Stránky o produkte Thrustmaster VIPER TQS MISSION PACK (4060254):

    www.youtube.com/watch?v=lZjuR1u7yfQ

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky