INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    TrueLife BELLE IPL E3, epilátor

     

    -19%

    zľava
    epilátor, 600 000 svetelných impulzov, bielaZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    160,00 €
    (ušetrite 30,00€)
    130,00 €
    108,33 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 7 €
    Kód tovaru

    384828

    PN kód

    TLBIPLE3

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    TrueLife BELLE IPL E3

     

    Užite si viditeľne hladšiu pokožku už po 4 týždňoch používania. Epilátor pracuje s technológiou TrueIPL®, ktorý pri pravidelnom používaní Vás účinne zbaví nežiaducich chĺpkov. S epilátorom ľahko ošetríte všetky partie tela, tvár a podpazušie, oblasť bikín aj celé nohy. To všetko vďaka technológii SensCool® úplne bezbolestne, šetrne a bezpečne. Epilátor vysiela záblesky, ktoré pod povrchom pokožky zasahujú melanín vo folikule chĺpku, a napomáhajú tak prerušiť cyklus dorastania chĺpkov. Pravidelné používanie TrueLife BELLE IPL E3 zanechá vašu pokožku zamatovo hebkú, bez nutnosti holenia alebo nákladných a bolestivých kozmetických ošetrení. Použitie epilátora je jednoduché a zvládne ho každý.




    Účinná a rýchla TrueIPL® technológia

     

    Epilácia je vykonávaná pomocou intenzívneho pulzného svetla. Epilátor vydáva jemné impulzy svetla pod povrch pokožky, kde zasahuje melanín vo folikule chĺpku a pomáha tak prerušiť cyklus dorastania chĺpkov. Svetelné impulzy vytvárajú teplo, ktoré vlasovú cibuľku zahreje, tá sa zničí a chĺpky potom samovoľne vypadávajú. Pokožka je už po niekoľkých málo použitiach výrazne hladšia. Epilácia všetkých partií vám zaberie len pár minút.
     





    Bezbolestne aj bezpečne vďaka SensCool®

     

    Ak je vaša pokožka veľmi citlivá, nemusíte sa používania epilátora TrueLife BELLE IPL E3 obávať. Vďaka technológii SensCool® prebieha celé ošetrenie úplne bezbolestnou metódou. Okrem toho SensCool® stráži teplotu epilátora a akonáhle je prekročená teplota 60 °C, epilátor sa automaticky vypne. Senzor na ochranu očí bráni vyslaniu záblesku, pokiaľ epilátor mieri do voľného priestoru. Epilátor vydá impulz iba vo chvíli, keď je v priamom kontakte s pokožkou.
     




    Dlhodobé riešenie

     

    Účinok IPL epilátora je predovšetkým dlhodobý. Miesta, ktoré by ste chceli zbaviť chĺpkov, epilujte raz týždenne. Už po 4 týždňoch používania epilátora TrueLife BELLE IPL E3 zaznamenáte zníženie rastu chĺpkov. Pokiaľ budete v týždennej aplikácii pokračovať, po dokončení 12 týždňového plánu by ste už mali pozorovať výrazné zníženie rastu chĺpkov v ošetrovanej oblasti. Zvyšné chĺpky budú jemnejšie a svetlejšie. Pokiaľ budete v aplikácii pokračovať, bude vaša pokožka stabilne bez chĺpkov.
     





    Automatický a manuálny režim

     

    Epilátor TrueLife BELLE IPL E3 ponúka dva režimy. Manuálny režim jednotlivých zábleskov je vhodný na epiláciu malých a ťažko dostupných oblastí, ako sú tvár, podpazušie, oblasť bikín alebo členky. S automatickým režimom rýchlo a pohodlne ošetríte väčšie oblasti, napríklad nohy. Akonáhle sa prístroj dotkne epilovanej oblasti, jednoducho podržíte tlačidlo ovládania po dobu 3 sekúnd, epilátor sa prepne do automatického režimu, kedy pri plynulom pohybe po pokožke bude neustále vydávať záblesky.
     




    3v1 - chĺpky, akné a omladenie pokožky

     

    Epilátor TrueLife BELLE IPL E3 využijete okrem samotnej epilácie aj k ďalším aplikáciám. Stačí iba vymeniť lampu. Na dlhodobé a účinné odstránenie chĺpkov vám poslúži HR lampa, ktorá je súčasťou balenia. Nejedného človeka trápi akné. Ak chce mať tvár čistú a hebkú na dotyk, odporúčame si zaobstarať AC lampu. Pokiaľ chcete svoju pokožku omladiť, pomôže vám s tým SR lampa.


    Vlastnosti

    • TrueIPL technológia
    • až 600 000 zábleskov (približne 15-20 rokov používania)
    • Bezbolestné a efektívne
    • Na všetke časti tela
    • SensCool technológia
    • Automatický a manuálny režim
    • 5 intenzít svetla
    • Bezpečné používanie (ak sa epilátor zohreje na 60 ?, automaticky sa vypne)
    • Senzor na ochranu očí

    Technické parametre

    Typ: IPL
    Počet režimov: 2
    Počet úrovní svetla: 5
    Počet zábleskov: 600 000
    Napájanie: 230 V
    Farba: biela

    Balenie obsahuje iba nástavec HR lampa.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie3

    93%
    (3x)
    Recenzie TrueLife BELLE IPL E3 sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 93%

    Adam, Nitra

    Pridané: 12.8.2022

    100%

    Veľmi dobrý epilátor za túto cenu. Epilácia spočiatku trochu bolí, ale stojí to za to. Produkt je pekný, nevyzerá lacno.

    • Kábel je dostatočne dlhý
    • Manuálny a automatický režim
    • dá sa vziať aj na cesty

    Adam, Nitra

    Pridané: 12.8.2022

    90%

    Zatiaľ som nič také nepoužil a s týmto produktom som veľmi spokojný, mám rád ľahkú manipuláciu a rýchlo dosiahnuteľný výsledný efekt.

    • Rýchla a takmer bezbolestná epilácia aj v citlivejších oblastiach

    Jana, Košice

    Pridané: 10.8.2023

    90%
    • nebolí
    • vhodný aj na tvár
    • rôzne režímy
    • spratný a ľahký na presun a hodenie do kufra:)
    Notebooky