INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    uClan D-Box 4K CI+

    uClan D-Box 4K CI+

    Akcia

    Doprava zdarma

    satelitný prijímač, 4K Ultra HD (3840x2160), DVB-S2 1x, DVB-T2 (H.265/HEVC), HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45 100 Mbit, USB 2.0, po doplnení WiFi USB, CI/CI+ SlotZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    84,90 €
    (ušetrite 2,00€)
    82,90 €
    69,08 € bez DPH
    Kód tovaru

    420128

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    uClan D-Box 4K CI+

    uClan D-Box 4K CI+ je univerzálny combo prijímač s 4K UHD rozlíšením. Ponúka vysokú kompatibilitu, pokročilé multimediálne a IPTV funkcie a ľahkú obsluhu pre skvelý zážitok z televízneho vysielania.

    Známy výrobca satelitných a IPTV prijímačov uClan prichádza s novým modelom uClan D-Box 4K CI+. Tento výnimočný produkt predstavuje užívateľmi veľmi očakávanú výbavu v kategórii 4K nelinuxových prijímačov a navyše s úžasným výberom funkcií, ktoré splnia požiadavky aj náročnejších užívateľov.

    uClan D-Box 4K CI+ je skutočným all-in-one zariadením. Prichádza so všetkými rozhraniami a pripojeniami, ktoré sú potrebné pre príjem akéhokoľvek tuzemského operátora pozemskej, káblovej, alebo satelitnej televízie.

    Ide o hybridný combo prijímač, ktorý je vybavený slotom pre Common Interface CAM modul, s podporou inicializácie modulov aj vo verzii CI Plus v1.3, čítačkou CA kariet (karta sa vkladá čipom hore), ako aj ďalšími bežnými rozhraniami.

    Hlavné vlastnosti
    - 4K UHD rozlíšenie s HDR10

    - DVB-S/S2 a DVB-T/T2/C tunery

    - Spoločné rozhranie [CI slot pre modul CAM]: CI Plus v1.3
    - Čítačka CA kariet
    - Dvojjadrový procesor: ALI M3759S
    - RAM: RAM 512 MB (DDR3)
    - LAN Ethernet (100 Mbps)
    - 4 miestny 7 segmentový displej

    - Fastscan pre mnohých operátorov
    - Hardvérový BlindScan (slepé vyhľadávanie)

    - T2-Mi Multistream
    - HDMI 2.0a
    - Dva porty USB 2.0
    - Možnosť pripojiť externé IR čidlo

    Univerzálny prijímač pre každého
    Či už ste zástancom satelitnej, terestriálnej alebo káblovej televízie, tento model pokryje všetko. D-Box 4K CI+ je kompatibilný so širokou škálou CI modulov a kariet. S kompatibilným dekódovacím modulom, alebo kartou môžete prijímať platené stanice satelitných operátorov (Skylink, freeSAT, Antiksat, DIGI, Magio či Telly), alebo platenú ponuku pozemskej televízie DVB-T2 (Téčko, Plustelka), ale aj stanice káblových operátorov (DVB-C), či mnohých iných zahraničných poskytovateľov.

    Funkcia FASTSCAN je skvelou devízou tohto prijímača. Prináša vám možnosť rýchlo naladiť kanály od operátorov Antiksat, Skylink SK, Skylink CZ a DIGI SK aj DIGI CZ, či MAGIO. Ale aj mnohých ďalších zahraničných operátorov. Je to jednoduché, rýchle a efektívne. Takže ak hľadáte prijímač, ktorý vám uľahčí život, uClan D-Box 4K CI+ je tým pravým pre vás.

    Vysoký výkon, obraz a zvuk
    Ponúka neuveriteľnú kvalitu obrazu vďaka rozlíšeniu 4K pri 60 fps s 3840 x 2160 pixelov. Dekóduje video obsah v štandarde HEVC [H.265], čo nielenže poskytuje obraz vo výbornej kvalite, ale aj šetrí miesto na disku. Nechýba podpora pre priestorový zvuk Dolby Digital zvuk, ktorým získate ten najlepší zvukový zážitok.

    Vybavený je výkonným dvojjadrovým procesorom ALI M3759S a až 512 MB RAM pamäťou, čo je na tento typ nezvyčajne vysoká hodnota. Vďaka tomu je systému poskytovaný vysoký výkon, spoľahlivosť a podpora pre vysoký kontrast obrazu HDR10.

    DVB T2/C tuner je hybridný, čiže je možné prepínať či má prijímať stanice v DVB-T2, alebo DVB-C. Je schopný vyhľadať všetky dostupné programy a poskytnúť 5V napájanie antény z tunera. V DVB-T2 je možné aj príjem stanice RTVS ŠPORT, čo znamená, že je funkčný príjem v kódeku HEVC a Dolby audio je plne funkčné.

    Rovnako to platí aj pre satelitný tuner, príjem staníc Antiksat v HEVC kódeku je bezproblémový, bez nežiadúcich deformácií obrazu.

    Obsluhu zvládne aj dieťa, ale na svoje si príde aj TV nadšenec

    Pre tých, ktorí milujú prispôsobenie a kontrolu, uClan D-Box 4K CI+ ponúka množstvo možností a nastavení systému. Okrem bežných nastavení môžeme spomenúť špeciality ako priradenie spustenia aplikácií k farebných tlačítkam ovládača (napr. Youtube, online počasie, IPTV, či hry), možnosť nastavenie odmlky medzi prepínaním staníc (zamrznutie obrazu, alebo čierna obrazovky), nastavenie času, alebo čísla stanice na displeji, či možnosť spustenia niektorej z aplikácií ihneď po zapnutí prijímača.

    Zoznam staníc si môžete zobraziť až v štyroch rôznych módoch, podľa toho, ktorý sa Vám bude viac páčiť. Stanice si v nom môžete triediť podľa rôznych kritérií. V editore steníc môžete presúvať, mazať, zamknúť, premenovať a preskočiť programy, a dokonca upravovať programy naladené Fastscanom. Máte možnosť presunúť si programy až do 32 favoritných skupín, ktoré si môžete premenovať názvy FAV skupín podľa vašich preferencií.

    Funkcia HDMI-CEC v uClan D-Box 4K CI+ prináša jedinečnú súhru medzi vašimi zariadeniami, umožňujúc im komunikovať a koordinovať akcie prostredníctvom HDMI kábla. S touto funkciou ponúka dve možnosti nastavenia - jednoduchý a expertný režim. Jednoduchý režim je ideálny pre bežné použitie a umožňuje základné nastavenia, zatiaľ čo expertný režim poskytuje rozsiahlejšie možnosti a nastavenia pre pokročilé ovládanie zariadení.
     
    Menu je velmi jednoduché, prehľadné a intuitívne nájdete všetko tam, kde hľadáte. To isté platí aj pre elektronického programového sprievodcu EPG, ktorý je možné zobraziť vo viacerých módoch.

    Internetové funkcie a výbava
    Pripojiť na internet ho môžete pomocou ethernet portu káblom, alebo bezdrôtovo pomocou kompatibilného USB Wifi adaptéru (nájdete na karte Príslušenstvo). Po pripojení na sieť môžete využívať internetové funkcie ako aktualizáciu softvéru cez internet, prehrávanie videí z Youtube, Youporn, online počasie, DLNA, RSS reader a dalšie, ale môžete sa zapojiť aj do sveta IPTV s podporou M3U, Stalker Portal, alebo XTREAM TV.
     
    Nová aktualizácia firmvéru 1.0.08 prináša (okrem iného) aj úplne nové webové rozhranie prijímača. Môžete cez neho prijímač ovládať a nastavovať pohodlne na diaľku cez internet, a to všetko odkiaľkoľvek a na pár klikov. Prepínanie programov, úpravy nastavení, aktualizácia firmvéru, nastavenie paraboly a mnoho ďalšieho teraz môžete vykonávať z akéhokoľvek zariadenia s prehliadačom. 
     
    Z hľadiska konektivity, uClan D-Box 4K CI+ je výnimočne dobre vybavený. Má dva USB porty, HDMI 2.0a výstup, ethernetový port a AV výstup pre pripojenie starších televízorov, alebo domáceho kina. Má tiež optický audio výstup pre tie najlepšie zvukové systémy a servisný RS232 konektor.
     
    Dokonca obsahuje aj konektor pre pripojenie externého IR prijímača (nie je v balení, nájdete ho na karte Príslušenstvo), pomocou ktorého môžete prijímač ovládať aj keď bude prijímač skrytý napr. za TV, alebo v TV skrinke.
     
    K dvojici USB 2.0 portami portov môžete jednoducho pripojiť externé úložiská (USB HDD, USB kľúč) na prehrávanie Vašich videí, fotiek, hudby, či nahrávanie Vašich obľúbených programov, alebo pripojiť USB Wifi adaptér na pripojenie prijímača k sieti cez Wifi.

    Nahrávanie a prehrávanie
     
    Ak ide o nahrávanie, uClan D-Box 4K CI+ je pripravený na všetko. Môžete nahrávať vybraný program priamo na USB disk buď priamym nahrávaním, alebo načasovaním nahrávky cez EPG. U načasovanej nahrávky si môžete nastaviť aj rezervu pre začiatok a koniec nahrávania, čo je praktické kvôli reklamám.
     
    Počas nahrávania kódovanej stanice môžete sledovať inú kódovanú stanicu, v rámci rovnakého transpondéru (u CI slotu funkčnosť záleží od použitého dekódovacieho modulu). Možno je aj súbežné nahrávanie a sledovanie z oboch tunerov a mnohých iste poteší možnosť prehrávať nahrávku, ktorá sa ešte stále nahráva. 
     
    Samozrejmosťou je funkcia TimeShift, ktorá vám umožňuje pozastaviť živé vysielanie a pokračovať v ňom neskôr, takže nikdy nezmeškáte svoje obľúbené programy. 

    Technické špecifikácie
     
    Dekodér:
    - Kontrolné protokoly: DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 & USALS
    - Symbolová rýchlosť: 1~45 Ms/s [QPSK DVB-S/S2]
    - Video dekodér: H.265 (HEVC) 10bit, H.264 (AVC, MVC), MPEG1/2/4
    - Zapuzdrenie: T2MI, T2MI Multistream
    - Režimy DVB-T2: Single PLP a Multi PLP
    - Modulácia DVBS2: QPSK,8PSK,16APSK,32APSK
    - DVBT/T2 modulácia: QPSK,16QAM,64QAM,256QAM
    - DVBC modulácia: QAM16,QAM32,QAM64,QAM128,QAM256
     
    TV formáty:
    - Satelitná TV: DVBS/S2
    - Pozemná televízia: DVBT/T2
    - Káblová televízia: DVBC
    - IPTV: M3U, Stalker Portal, XSTREAM
     
    Podmienený prístup:
    - Čítačka pre prístupovú kartu
    - Slot pre modul CAM [Common Interface CI+ v1.3]
     
    Konektory:
    - LNB IN
    - RF IN
    - Ethernet (konektor RJ-45) 100 Mbps
    - 2xUSB port 2.0
    - Kompozitný audio/video výstup
    - HDMI 2.0
    - Digitálny audio výstup S/PDIF
    - Sériový port RS232 pre pripojenie k PC
    - Rozšírenie IR senzora diaľkového ovládania
     

    Iné:
    - Rozlíšenie videa: 480p, 576p, 720p, 1080i, 1080p, 4k
    - Podpora 4Kx2K: 3840x2160@24Hz, 3840x2160@25Hz, 3840x2160@30Hz, 4096x2160@24Hz
    - Formát videa: TS, MKV, FLV, MOV, AVI, MP4
    - Displej: digitálny LED
    - Podpora WiFi: cez USB adaptéry
    - Podpora 3G: cez USB adaptéry
    - Rozmery: 220x160x40mm
     
    Diaľkový ovládač
     
    Dialkové ovládanie uClan D-Box 4K CI+ je navrhnuté tak, aby bolo intuitívne a pohodlné na používanie. S jeho ergonomickým tvarom a jasne označenými tlačidlami môžete jednoducho prechádzať medzi rôznymi funkčnosťami a nastaveniami prijímača. Farebné tlačidlá je možné nastaviť na priame spustenie aplikácií, ktoré najčastejšie využívate.

    Obsah balenia
     
    - uClan D-BOX 4K CI+
    - napájací zdroj
    - HDMI kábel
    - diaľkový ovládač

    Upozornenie: Prijímač nemá certifikovaný dekodér, naša firma negarantuje funkčnosť v čítačke prijímača u dekódovacích kariet, ktoré používajú iný systém než xcrypt, alebo u nekompatibilných dekódovacích modulov. Všetky nainštalované aplikácie a doplnky sú záležitosťou 3 strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania.

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    uClan

    Rozlišenie

    3840x2160

    Tuner

    DVB-S2 1x
    DVB-T2 (H.265/HEVC)

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno, pomocou A/V redukcie

    LAN RJ45

    LAN 100 Mbit

    USB

    USB 2.0

    WiFi

    po doplnení WiFi USB

    CI/CI+ slot

    áno

    Záznam na

    externý HDD, USB

    UNI čítačka kariet

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky