INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    uClan Ustym 4K PRO

    Odporúčame

    Doprava zdarma

    Enigma2 s možnosťou OS Define, HDR, streaming do android zariadení, satelit aj terestriál
    satelitný prijímač, 4K Ultra HD (3840x2160), DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-S2X, HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45, USB port, WiFi zabudované, PIPZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    109,90 €
    (ušetrite 4,99€)
    104,90 €
    87,42 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 6 €
    Kód tovaru

    364843

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    uClan Ustym 4K PRO

    UPOZORNENIE:
    Prijímač dodávame nenastavený, tak ako je priamo dodávaný od výrobcu.
    Pre neskúseného užívateľa môže byť počiatočné nastavenie prijímača problematické, nakoľko sa jedná o linux prijímač a je tam potrebné viac vecí nastaviť. Ak to nezvládnete sami, požiadajte lokálneho satelitného technika o nastavenie (treba rátať s poplatkami za nastavenie).
    Rady nájdete aj na internetových fórach o satelitnej technike, napr. www.ab-forum.info

    uClan Ustym 4K PRO V3

    Nový model 4K UHD combo prijímača uClan Ustym 4K PRO dokonale kombinuje moderné technológie, výkonný hardvérový chipset a prijateľnú cenu, za ktorú si vychutnáte vynikajúcu kvalitu obrazu s rozlíšením až 3840 x 2160p (4K Ultra HD). Podpora pre príjem Multistream, T2-Mi, DVB-S2X, možnosť prijímať výnimočný zvuk v Dolby Digital+, vychutnávať si domáce kino cez KODI, využívať YoutubeTV, Netflix a IPTV služby Stalker, web prehliadač a mnohé ďalšie funkcie sú len niektoré z čerešničiek na torte, ktoré tento prijímač ponúka.

    uClan USTYM 4K PRO dodávame v novej verzii V3! Oproti verzii V1 má vylepšený displej, lepšie umiestnené Wifi antény, vylepšené vetracie otvory na vrchnom kryte a oproti verzii V2 má v balení nový typ diaľkového ovládača.

    Špičkový HW pre 4K UHD HDR

    Vnútri tohto boxu je moderný a výkonný procesor Hisilicon Hi3798MV200 od spoločnosti Huawei, ARM Cortex A53, štvorjadrový (4 x 1,6 Ghz) 64bit, s výkonom až 15 000 DMIPS! Operačný systém Enigma2 s podporou najlepších tímov tvoriacich výnimočný operačný systém Enigma 2. Citlivosť a neuveriteľná rýchlosť procesoru je v kombinácii s 1 GB RAM a 8 GB energeticky nezávislej pamäte Flash eMMC to najlepšie pre spracovanie obrazu, zamerané hlavne na vylepšenie detailov, jasný prenos dynamických scén a spracovanie všetkých detailov.

    Podpora technológií s vysokým dynamickým rozsahom (HDR) a technológiou Hybrid Log Gamma (HLG) spôsobí, že obraz bude ešte sýtejší a kontrastnejší. uClan Ustym 4K PRO vám umožní zažiť atmosféru vzrušujúcich filmov, vzrušujúcich športových vysielaní a zábavných televíznych programov, ktoré je možné prijímať nielen zo satelitov, ale aj z digitálnych alebo káblových sietí.

    Super rýchle pamäte a kompletná podpora pre UHD

    HDMI 2.0 výstup s rozlíšením až do 3840x2160p (4K Ultra HD) pri 60fps a podpora pre Wide Dynamic Range (HDR) 10 bit Hybrid Log-Gamma (HLG) v spolupráci s podporou pre nový kompresný formát H.265 HEVC Vám vyčarí neuveriteľne ostrý obraz s brilantnými detailmi vo farebnom podaní, ktoré Vás ohúri.


    Super rýchle pamäte RAM o veľkosti 1GB a eMMC Flash o veľkosti až 8GB umožňujú stabilný chod operačných systémov Enigma 2 a DENYS_OS (Define) založených na báze linuxu. Vďaka veľkosti Flash je umožnené do prijímača nahrať v rámci funkcie Multiboot až 4 rôzne image Enigma 2 + oper. systém DENYS_OS súčasne a Vy si môžete medzi nimi jednoducho prepínať.

    Kľúčové vlastnosti

    • Vysoko dynamický rozsah (HDR) 10 bitov a hybridná log gama (HLG)
    • Nový formát kompresie videa H.265 (HEVC)
    • Štvorjadrový 64bitový (4x 1,6 GHz) 15 000 DMIPS
    • Vysokorýchlostná RAM 1 GByte (1 GB)
    • Vysokorýchlostná pamäť Flash eMMC 8 GB (8 GB)
    • Modul Wi-Fi s dvoma anténami poskytuje pripojenie k internetu vysokou rýchlosťou
    • Ethernet LAN 1 000 Mb / s (gigabitový Ethernet)
    • Digitálny zvukový výstup SPDIF
    • Zabudovaná čítačka kariet CA
    • Slot na kartu microSD pre pamäťové karty

    Funkcionality nadovšetko

    Operačný systém Linux vytvára rozsiahle možnosti pre správu prijímača - možné nainštalovať doplnky, ktoré výrazne zvyšujú možnosti prijímača. Prijímač podporuje funkciu Blind Search, ktorá automaticky vyhľadá transpondéry, ktoré nie sú v pamäti prijímača. Ďalšie spracovanie nájdených televíznych a rozhlasových kanálov je vhodné vykonať z vášho počítača pomocou programu dreamboxEDIT.

    Samozrejmosťou sú PVR funkcie nahrávania, pokiaľ si k prijímaču pripojíte externý USB HDD, USB Flash, alebo microSD kartu. Môžete využívať okamžité, načasované nahrávanie, alebo funkciu Timeshift, čiže pozastavenie, alebo pretáčanie v živom vysielaní. uClan podporuje aj súbežné nahrávanie z oboch tunerov, takže môžete súčasne nahrávať tri stanice zo satelitu (v rámci jedného TP) a ďalšie tri stanice z klasickej antény, či káblovky.

    Podpora pre Multistream, T2-Mi, Dolby Digital++, DVBS2X a iné

    Rýchly a stabilný Kodi Entertainment Center (XBMC)

    Stalker portals support

     



    Rýchla a stabilná prevádzka zábavného centra Kodi (XBMC). Výhodou tohto prijímača je aj to, že v KODI používa prehrávač z KODI, nie prehrávač z Enigmy, takže prehrávanie IPTV streamov je bezproblémové. Podpora príjmu IPTV portálov Stalker a Xtream.

    Určite oceníte možnosti využitia funkcie HDMI-CEC, pomocou ktorej môžete jedným ovládačom ovládať niektoré funkcie satelitného prijímača a aj TV. Podpora vysielania v HDR Vám prinesie skutočný zážitok z farieb, prepínanie v tomto móde bolo korektné. Nechýba podpora pre HbbTV, interaktívny internetový teletext, či prehrávanie Youtube videí, ktoré si môžete prehrávať aj v 4K kvalite.

    Funkcia PIP, obraz v obraze dvoch staníc, funkčná je dokonca aj keď sú obe stanice v 4K rozlíšení!

    uClan, tak ako iné prijímače s E2, podporuje streamovanie staníc do PC, tabletu/telefónu, alebo do ďalšieho boxu. Pri streamovaní je dostupná aj možnosť multitranscodingu, čiže úpravy kvality streamov.

    Doobjednať si k prijímaču môžete aj gyroskopický ovládač s klávesnicou, pomocou ktorého môžete v KODI ovládať prístroj veľmi jednoducho a rýchlo.

    Dual boot OS: Define a Enigma 2

     
    uClan USTYM 4K PRO podporuje inštaláciu dvoch rôznych operačných systémov, a to Enigma 2 a Define OS (DENYS_OS).
     
    Enigna 2 má pre uClan USTYM 4K PRO podporu mnohých významných vývojárskych skupín, spomeňme napr. OpenPLI, OpenATV, HDfreaks a mnoho dalších.
     
    Nový softvér OS Define bol vyvinutý na báze FW (továrenského softvéru), ktorý nájdete v linuxových prijímačoch uClan DENYS. Softvér DENYS je graficky veľmi prívetivý, veľmi jednoduchý na obsluhu (zvládne ho obsluhovať aj dieťa, či starší človek) a obsahuje množstvo multimediálnych funkcií. Musíme povedať, že výrobca týmto SW rozšíril multimediálnosť prijímača uClan Ustym 4K PRO na veľmi vysokú úroveň!

     
    Viac o tomto softvéri sa dozviete vo videu, kde uvidíte ako sa prepína medzi Enigma 2 a DENYS_OS, ako sa inštaluje DENYS_OS a aj aké hlavné funkcie môžete v tomto softvéri používať:
     
     

    Výbava pre každého

     
    Novinkou je možné spracovať nielen štandard DVB-S2, ale aj moderný DVB-S2X, ktorý nepochybne prináša ďalšie technologické možnosti a funkcie.
     
    Pre príjem kódovaných staníc je možné použiť dekódovacie karty operátorov v univerzálnej čítačke kariet, do ktorej sa karta vkladá čipom vpred a čipom dolu. CI slot pre vloženie dekódovacieho modulu tento model nemá.
     
    Dizajnéri prijímača sa starajú o luxusnú súpravu prepínacích portov. uClan Ustym 4K PRO je vybavený konektormi pre pripojenie k rôznym generáciám audio-video zariadení: AV - analógový zvukový a obrazový výstup pre zastarané televízne modely; HDMI 2.0 - rozlíšenie až 3840 x 2160p pre pripojenie k moderným televízorom.
     
    S / PDIF je optický výstup pre digitálny zvukový výstup do domáceho kina, AV prijímača atď. USB porty 2.0 + 3.0 a čítačka microSD kariet sú určené na pripojenie flash diskov, pamäťových kariet alebo externých diskov, ako aj USB 3G modemu.
    Rozsiahle sieťové možnosti sú zabudované do zabudovaného gigabitového portu a do dvojpásmového modulu Wi-Fi. Takáto súprava sa neobmedzí podľa typu a rýchlosti pripojenia a samotný prijímač sa použije ako set top box IPTV pri pripojení k domácej sieti alebo k internetu.
     
     Charakteristika
    • Operačný systém Enigma2 Linux
    • Príjem UHD DVB-S2X 4K UHD a DVB-C / T2
    • Funkcia PIP HD a UHD (obraz v obraze)
    • Vyhľadajte kanály BlindScan
    • Podpora aplikácií Kodi
    • HbbTV
    • Prehrávanie médií: 2160P H.264 a H.265
    • Nahrávky PVR (keď je pripojená externá jednotka alebo MicroSD)
    • Port USB 3.0
    • Prúdová spotreba 0,5 W (pohotovostný režim)
    • Malé rozmery: (DxSxW) 220 mm x 125 mm x 40 mm
    • Procesor Hisilicon Hi3798MV200 Huawei
    • 7segmentový displej
    • HDMI 2.0
    • USB 3.0
     
    Konektivita
     
    Predný panel:
    Infračervený senzor (infračervený prijímač)
    4-miestny 7-segmentový displej
    Tlačidlo zapnutia / vypnutia s podsvietením LED (modrá / červená)
     
    Pravý bočný panel:
    Port USB 3.0
    Čítačka kariet (CA CARD)
      
    Zadný panel:
    WiFi: 2x WiFi antény
    Vstup LNB tunera DVB-S2X
    Vstup pre H.265 HD DVB-C / T2
    Dolby S-PDIF
    AV - audio video jack - pripojenie k RCA
    Zásuvka RS-232 (údržba a servis)
    Výstup HDMI 2.0a
    Gigabitový Ethernet LAN s kapacitou 1 GB (1 000 Mb / s)
    Port USB 2.0
    Slot microSD
    Tlačidlo obnovenia
    Napájanie DC-12V
    Hlavný vypínač

    Nový diaľkový ovládač
    To najlepšie nakoniec! Verzia V3 prináša vylepšený diaľkový ovládač, ktorý má lepšiu smerovosť, väčší dosah, lepšiu spoľahlivosť a v neposlednom rade aj možnosť naprogramovania pre ovládanie základných funkcií Vášho televízora (hlasitosť, vypnutie/zapnutie, prepínanie medzi AV vstupmi)
     

    Obsah balenia
    •  Prijímač Uclan Ustym 4K PRO
    • Diaľkové ovládanie + batérie
    • externý zdroj 12V
    • 4K HDMI kábel
     
    Upozornenie: Prijímač nemá certifikovaný dekodér, naša firma negarantuje funkčnosť v čítačke prijímača u dekódovacích kariet, ktoré používajú iný systém než Conax. Všetky nainštalované aplikácie a doplnky sú záležitosťou tretích strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania.
    Stránky o produkte uClan Ustym 4K PRO:

    uclan.sk/uclan-ustym-4k-pro/

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    uClan

    Rozlišenie

    3840x2160

    Tuner

    DVB-S2X
    DVB-T2 (H.265/HEVC)

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno, pomocou A/V redukcie

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    USB 2.0
    USB 3.0

    WiFi

    WiFi zabudované

    PIP (obraz v obraze)

    Áno

    CI/CI+ slot

    nie

    Záznam na

    externý HDD, USB
    microSD
    NAS

    UNI čítačka kariet

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie uClan Ustym 4K PRO sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Stanislav, Nové Mesto nad Váhom

    Pridané: 1.5.2022

    100%

      Príslušenstvo1

      bezdrôtové diaľkové ovládanie s QWERTY klávesnicou

       
       
      Openbox Airmouse

      klávesnica, čierna, bezdrôtová, US/UK - anglické, USB bezdrôtový prijímač

      10,90 € 

      s DPH

      9,08 € 

      bez DPH

      Kód: 373585

      ihneď k odberu 

      Notebooky