INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ZELMER ZVC265SP

    Vypredané

    vysávačZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    260286

    PN kód

    ZVC265SP

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre ZELMER ZVC265SP

    Popis produktu

    ZELMER ZVC265SP

    Bezvreckový vysávač ZELMER PLUSER ZVC 265 SP je ideálnym pomocníkom pre vaše upratovanie. Kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a moderný dizajn robia z vysávania naozajstnú radosť. Tretia generácia cyklón technológie s umývateľným filtrom HEPA H11 sa postarajú o jednoduchú údržbu filtra. Vďaka jeho veľkosti a nízkej hmotnosti ho uskladníte naozaj všade a s prírodnými štetinkami pre parketové podlahy bezpečne upracete aj citlivý povrch podláh. Bezvreckový vysávač ZELMER PLUSER ZVC 265 SP šetrí vaše peniaze, nakoľko nemusíte kupovať žiadne vrecká a EPA filtračný systém zachytí až 95 percent peľu a baktérií.

    Správna voľba pre vysávanie

    Bezvreckový vysávač ZELMER PLUSER ZVC 265 SP je správnou voľbou pre vysávanie vášho interiéru. Jeho kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a moderný dizajn spravia z každého vášho vysávania skutočnú radosť. Tretia generáciu cyklónovej technológie s umývateľným HEPA filtrom H11 sa postarajú o jednoduchú údržbu filtra.

    Bezpečný filter

    Bezvreckový vysávač ZELMER PLUSER ZVC 265 SP je šetrný k vašej peňaženke. Nemusíte kupovať žiadne vrecká, čím šetrí vaše peniaze. Filtračný systém EPA zachytí až 95 percent baktérií a peľu, vďaka čomu budete mať naozaj čistú domácnosť. Starostlivosť o tento systém je naozaj jednoduchá, filtračný systém EPA stačí len prepláchnuť pod tečúcou vodou a filter je opäť čistý.

    Vhodný aj na citlivé podlahy

    Bezvreckový vysávač ZELMER PLUSER ZVC 265 SP je vhodný na vysávanie všetkých povrchov. Vďaka kefe na parkety s prírodnými štetinkami je vhodný aj na vysávanie mäkkých a citlivých povrchov podláh. Spolu s mäkkými kolieskami pneumatík nebude na vašej podlahe ani jediný škrabanec. Vďaka dlhému až 9 metrovému napájaciemu káblu poupratujete naozaj všetky kúty vo vašom príbytku. Teleskopická kovová trubica sa dá prispôsobiť podľa vašich potrieb a dokáže vám uľahčiť upratovanie. S funkciou elektrického ovládania a napájania si môžete zvoliť výkon aký budete potrebovať na vysávanie a to jednoducho, pomocou jediného ovládača.

    Energeticky úsporný

    Bezvreckový vysávač ZELMER PLUSER ZVC 265 SP je energetickej triedy A s výkonom až 700 W. Vyrobený je v čierno-striebornom prevedení s hladinou akustického výkonu len 84 dB a priemernou ročnou spotrebou energie len 23,7 kWh.  

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky