INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    1stCOOL WHITE STORM 450, 450W

     
    zdroj do PC, ATX, 450 W, 80 Plus, 120 mm ventilátor, hĺbka zdroja 120 mmZobraziť viac

    skladom 

    36,95 €
    30,79 € bez DPH
    Kód tovaru

    322958

    PN kód

    ECP-450A-12-85

    Výrobca
    Záruka
    36 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    1stCOOL WHITE STORM 450


    WHITE STORM SERIES 85+

    Značka 1stCOOL Vám prináša sériu napájacích zdrojov WHITE STORM, ktorá poskytuje typickú účinnosť vyššiu ako 85%. Kvalitné 105 ° C kondenzátory a samozrejmosťou je ochrana proti prepätiu, podpätiu a skratu.
    Zdroje sú vybavené 12 cm tichým ventilátorom s hydraulickým ložiskom. Sú schopné dodať podľa modelu aj viac ako 90% svojho nominálneho výkonu na 12 V vetve, čo Vám spolu s kvalitnou kabelážou zaistí najlepšiu stabilitu, spoľahlivosť a vďaka vysokej účinnosti aj nízke prevádzkové náklady.
    To z tejto série robí ideálnu voľbu ako do kancelárií a pracovných staníc tak vyššie modely určite neurazia ani hráčov.

    Vysoká účinnosť 85% a viac pri typickom zaťažení (50%)
    Kompatibilita s najnovšími procesormi
    Spotreba v stand-by režime <0,5 W
    Plní Energy Star 6.1
    Active Power Factor Correction, 99% (typical)
    Hold up time min 20 ms
    Jedna silná 12 V vetva umožňujúca maximálne využitie možností zdroja
    Funkcia low noise spolu s tichým ventilátorom s hydraulickým ložiskom
    Kvalitná kabeláž umožnujú jej ideálne usporiadanie v PC
    Kompletná ochrana obvodov OVP, OCP, OPP, SCP, UVP - ochrana proti prepätiu, nadprúdová ochrana, ochrana proti preťaženiu výkonu, ochrana proti skratu a ochrana proti podpätiu
    Vyhovuje normám CB, CE
    Spĺňa požiadavky direktívy ErP 2013
    MTBF> 100,000 hours, 25 ° C ambient (excl. DC fan)
    3-ročná záruka

    výkon: 450W
    typická účinnosť: 85%
    výkon samostatnej 12V vetvy: 384W
    konektor 24pin: Áno
    konektor 8pin (4 + 4): Áno
    konektor molex: 3x
    konektor SATA: 4x
    konektor PCIe: 1xP8 + 1xP6
    PFC: aktívny



    Stránky o produkte 1stCOOL WHITE STORM 450:

    www.1stcool.cz/

    Parametre

    Formát a výkon

    Formát zdroja

    Formát PC zdroja je dôležitý parameter, ktorý určuje, či sa zdroj zmestí do počítačovej skrine a či je kompatibilný s ostatnými komponentmi. Najbežnejším formátom je ATX, ktorý má rozmery 150×86×140 mm (š×v×h). Existujú aj menšie formáty, ako napríklad TFX alebo SFX, ktoré sú vhodné pre mini alebo mediálne počítače. Pri výbere formátu PC zdroja je potrebné zohľadniť aj výkon, účinnosť a počet konektorov zdroja.
    ATX

    Výkon zdroja

    Výkon PC zdroja je dôležitý parameter, ktorý ovplyvňuje výkonnosť a spoľahlivosť celého počítača. Zdroj dodáva elektrickú energiu jednotlivým komponentom PC a musí byť schopný pokryť ich maximálnu spotrebu.
    450 W

    Účinnosť zdroja

    Účinnosť zdroja vyjadruje pomer medzi dodanou a spotrebovanou elektrickou energiou. Čím je účinnosť vyššia, tým menej energie sa premieňa na teplo a tým nižšie sú prevádzkové náklady. Väčšina moderných PC zdrojov má účinnosť aspoň 80%, čo znamená, že zo 100 W spotrebovanej energie dodajú 80 W do počítača. Niektoré zdroje majú dokonca účinnosť vyššiu ako 90%, čo im zabezpečuje certifikát 80 Plus Gold alebo Platinum. Pri výbere PC zdroja by ste mali brať do úvahy nielen jeho výkon, ale aj jeho účinnosť, ktorá ovplyvňuje spotrebu, teplotu a hlučnosť vášho systému.
    80 Plus

    Hĺbka zdroja

    Hĺbka PC zdroja je dôležitý parameter, ktorý ovplyvňuje kompatibilitu zdroja s vašou počítačovou skriňou. Zdroje sa zvyčajne vyrábajú v štandardnej hĺbke 140 mm alebo 150 mm, ale existujú aj kratšie alebo dlhšie modely. Pri výbere zdroja si preto overte, akú maximálnu hĺbku zdroja podporuje vaša skriňa a či má dostatok priestoru pre pripojenie káblov .
    120 mm

    Chladenie

    Zero RPM mode

    Zero RPM mode je funkcia, ktorá umožňuje pc zdrojom vypnúť ventilátor pri nízkej záťaži. Tým sa znižuje hluk a spotreba energie. Zero RPM mode je vhodný pre tiché a úsporné počítače.
    nie

    Ventilátor chladenia

    Veľkosť použitého ventilátora v PC zdoji
    120 mm

    Tepelná regulácia otáčok

    Tepelná regulácia otáčok pri pc zdrojoch je spôsob, ako zabezpečiť optimálnu prevádzku a životnosť zdroja. Zdroj má zabudovaný ventilátor, ktorý sa otáča rýchlejšie alebo pomalšie podľa teploty zdroja. Cieľom je udržať teplotu zdroja v určitom rozmedzí, ktoré neohrozuje jeho funkčnosť ani bezpečnosť. Tepelná regulácia otáčok je dôležitá aj pre zníženie hluku a spotreby elektrickej energie.
    áno

    Konektory

    ATX (20+4pin)

    ATX (20+4pin) je štandardný konektor pre pripojenie zdroja k základnej doske počítača. Tento konektor sa skladá z 20-pinového a 4-pinového modulu, ktoré sa dajú spojiť alebo oddeliť podľa potreby. ATX (20+4pin) konektor umožňuje kompatibilitu so staršími aj novšími základnými doskami.
    1x

    CPU (4pin)

    CPU (4pin) je konektor, ktorý slúži na napájanie procesora v počítači. Niektoré zdroje majú 8pinový konektor, ktorý sa dá rozdeliť na dva 4pinové. Tento konektor sa pripája na základnú dosku do špeciálneho slotu označeného ako CPU_PWR alebo ATX12V. Je dôležité, aby ste použili správny konektor, pretože inak môžete poškodiť zdroj alebo procesor.
    2x

    Molex (4pin)

    Molex (4pin) je typ konektora, ktorý sa používa pri PC zdrojoch na pripojenie rôznych zariadení, ako sú pevné disky, optické mechaniky, ventilátory alebo osvetlenie. Molex (4pin) má štyri piny: dva pre 12 V napätie, jeden pre 5 V napätie a jeden pre zem. Molex (4pin) je starší štandard a postupne sa nahradzuje novšími konektormi, ako sú SATA alebo PCIe.
    2x

    PCI-Express (6+2pin)

    PCI-Express (6+2pin) je typ konektora, ktorý sa používa na pripojenie grafických kariet k PC zdrojom. Tento konektor má 8 pinov, z ktorých 2 sú oddeliteľné. To umožňuje pripojiť grafické karty, ktoré vyžadujú buď 6-pinový alebo 8-pinový konektor. PC zdroje s PCI-Express (6+2pin) konektormi sú vhodné pre výkonné herné počítače alebo pre těžbu kryptoměn.
    1x

    PCI-Express (6pin)

    PCI-Express (6pin) je typ konektora, ktorý sa používa na pripojenie grafických kariet k PC zdrojom. Tento konektor má 6 pinov.PC zdroje s PCI-Express (6pin) konektormi sú vhodné pre výkonné herné počítače alebo pre těžbu kryptoměn.
    1x

    SATA (15pin)

    SATA (15pin) je typ konektora, ktorý sa používa na pripojenie pevných diskov, optických mechaník a iných zariadení k zdroju napájania v počítačoch. SATA (15pin) konektor má 15 pinov, z ktorých 3 sú pre +3.3 V, 3 pre +5 V, 3 pre +12 V a 6 pre uzemnenie. SATA (15pin) konektor je menší a tenší ako starší molex (4pin) konektor a umožňuje lepšiu organizáciu káblov v skrini.
    4x

    Ostatné parametre

    Aktívne PFC

    Aktívne PFC je funkcia, ktorá zvyšuje účinnosť zdroja pre PC tým, že znižuje harmonické skreslenie a zlepšuje kvalitu napätia. Zdroje s aktívnym PFC majú vysokú energetickú efektivitu a spĺňajú normy 80 Plus. Aktívne PFC tiež pomáha chrániť zdroj pred preťažením, prenapätím a skratom.
    áno

    Farba

    čierna

    Sieťový vypínač

    Sietový vypínač je funkcia niektorých PC zdrojov, ktorá umožňuje zapnúť alebo vypnúť prívod elektrickej energie do zdroja. Táto funkcia je užitočná pre ochranu zdroja pred prenapätím alebo pre úsporu energie. Nie všetky PC zdroje majú sietový vypínač, preto je potrebné si pred kúpou overiť, či ho zdroj obsahuje.
    áno

    Napájací kábel

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    80%
    (1x)
    Recenzie 1stCOOL WHITE STORM 450 sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 80%

    Peter, Vyšný Klátov

    Pridané: 28.2.2022

    80%
    • Tichá prevádzka

    Príslušenstvo2

     
     
    1stCOOL STEP 2, čierna

    PC skrinka, Micro Tower, zdroj ATX, bez bočného okna, predné konektory

    35,60 € 

    s DPH

    29,67 € 

    bez DPH

    Kód: 323047

    skladom 

     
     
    1stCOOL STEP 3 ver.1, čierna

    PC skrinka, Micro Tower, zdroj ATX, bez bočného okna, predné konektory

    26,10 € 

    s DPH

    21,75 € 

    bez DPH

    Kód: 345091

    aktuálne nedostupné

    Notebooky