INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AIT AI myš black

    myš, kancelárska, symetrická, bluetooth a USB prijímač, optický senzor, 7 tlačidielZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    169,00 €
    140,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    434921

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre AIT AI myš black

    Popis produktu

    AIT AI myš black

    AI Myš AIT predstavuje inovatívny prístup k interakcii s počítačom, ktorý je špeciálne navrhnutý pre vzdelávacie prostredie. Táto myš využíva umelú inteligenciu na zlepšenie efektivity práce učiteľov a študentov. S pomocou AI Myš AIT môžu učitelia ľahko navigovať medzi rôznymi vzdelávacími aplikáciami a zdrojmi, čím sa zvyšuje plynulosť a dynamika výučby. Vďaka integrovaným inteligentným funkciám dokáže myš rozpoznať rôzne gestá a príkazy, čo umožňuje intuitívnejšie ovládanie počítača a interaktívnych tabúľ.

    V oblasti školskej techniky je AI Myš AIT významným prínosom, pretože ponúka možnosť prispôsobenia sa individuálnym potrebám učiteľov a študentov. Myš je vybavená senzormi, ktoré dokážu sledovať pohyb ruky a prispôsobiť sa rýchlosti a štýlu práce používateľa. Toto je obzvlášť užitočné pri práci s grafickými a dizajnovými programami, kde presnosť a rýchlosť sú kľúčové. Okrem toho AI Myš AIT podporuje rozvoj digitálnych zručností študentov tým, že im umožňuje interagovať s technológiou na hlbšej úrovni.

    AIT, spoločnosť stojaca za vývojom AI Myš AIT, je známa svojou snahou o inovácie a kvalitu v oblasti školskej techniky. Ich produkty sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym vzdelávacím potrebám a zároveň boli cenovo dostupné a ľahko použiteľné. AI Myš AIT je príkladom ich záväzku poskytovať školám nástroje, ktoré zlepšujú vzdelávací proces a zároveň sú jednoduché na používanie.

    AI Myš AIT nie je len obyčajná počítačová myš, ale je to nástroj, ktorý transformuje spôsob, akým učitelia a študenti interagujú s digitálnym obsahom. S jej pomocou môže byť výučba viac zapojená, interaktívna a prispôsobená potrebám každého jednotlivca. Je to krok smerom k budúcnosti vzdelávania, kde technológia a umelá inteligencia hrajú kľúčovú úlohu v poskytovaní kvalitného a prístupného vzdelávania pre všetkých.

    Vlastnosti

    • AI Hlasový Prepis a Preklad: Prekladajte a prepisujte hovorené slovo medzi viac ako 100 jazykmi vrátane slovenčiny, češtiny, angličtiny či nemčiny. Či už potrebujete preložiť dôležitú prezentáciu alebo sprístupniť zahraničný obsah, AI Myš AIT je tu pre vás.
    • Smart OCR Screenshot: Zachyťte, upravte, preložte a uložte akýkoľvek text z obrázkov. Stačí jedno stlačenie a môžete kopírovať alebo prekladať text priamo z obrazovky.
    • AI Tvorba Dokumentov: Vytvárajte profesionálne dokumenty, tabuľky a prezentácie pomocou integrovaných šablón a AI nástrojov. Perfektné pre váš biznis, projekty alebo kreatívne úlohy.
    • Inteligentné Písanie a Korekcia: Automatizujte tvorbu esejí, biznis plánov či korekcie textov. Už žiadne chyby ani prepracovaná syntax – AI sa o všetko postará.
    • AI Chat – Doživotne Zadarmo: Komunikujte so svojím AI asistentom bez ďalších poplatkov. Získajte okamžité odpovede, inovácie a nápady bez akýchkoľvek obmedzení.

    Technické parametre

    Prevedenie: myš
    Typ pripojenia: Bluetooth alebo USB bezdrôtový prijímač 
    Senzor: optický
    Počet tlačidiel: 7

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    kancelárska

    Určenie

    symetrická

    Pripojenie

    bluetooth a USB prijímač

    Senzor pohybu

    optický

    Vertikálna myš

    nie

    Počet tlačidiel myši

    7

    Tichý klik

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky