INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AIT VR Box Headset, 5+1

    AIT VR Box Headset, 5+1
     

    -6%

    zľava
    VR okuliare s vysokým rozlíšením, predinštalované edukačné softvérové balíčky
    okuliare pre virtuálnu realitu, displej 90Hz, 400ppi, 128GB pamäť, 8GB RAM, USB-C, Android 13, 5ghz wifiZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    4 890,00 €
    (ušetrite 300,00€)
    4 590,00 €
    3 825,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 263 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    417065

    PN kód

    VRBOX5

    Výrobca
    Porovnať

    Alternatívy pre AIT VR Box Headset

    Popis produktu

    AIT VR Box Headset

    Box v sebe obsahuje učiteľskú konzolu s tabletom a sadami VR pre žiakov v rôznych počtoch podľa balíkov. Set je teda prenosný v kufríku kde je zabudovaná nabíjačka na nabíjanie zariadení. Všetko je prekonfigurované a nastavené len sa otvorí kufor a môže sa začať pracovať. Učiteľ vie kontrolovať obrazovky žiackych staníc a manažovať hodiny cez aplikácie predinštalované v zariadeniach prostredníctvom centrálneho tabletu. Celý set obsahuje aj lokálnu 5ghz wifinu aby mohli zariadenia medzi sebou plnohodnotne komunikovať a predinštalovanú sadu softvérov.

    Čo obsahuje AIT VR Box Headset

    AIT VR Box Headset je sada zariadení, ktorá umožňuje učiteľom a žiakom prehliadať a interagovať s rôznymi virtuálnymi prostrediami, ktoré súvisia s učivom. Sada obsahuje učiteľskú konzolu s tabletom a sadami VR pre žiakov v rôznych počtoch podľa balíkov. Set je teda prenosný v kufríku, kde je zabudovaná nabíjačka na nabíjanie zariadení.

    Ako funguje AIT VR Box Headset?

    AIT VR Box Headset funguje na princípe mobilnej VR, čo znamená, že na zobrazenie virtuálnej reality sa používajú špeciálne okuliare. Tieto okuliare sú podobné populárnym modelom ako Oculus alebo Pico 4, ktoré ponúkajú pohodlné nosenie, nastaviteľné šošovky a ovládanie pomocou bluetooth ovládača. Učiteľská konzola je tablet, ktorý slúži na spustenie a riadenie virtuálnych aplikácií pre žiakov. Učiteľ môže vidieť, čo vidia žiaci, komunikovať s nimi a sledovať ich pokrok.

    Hlavné výhody AIT VR Box Headset

    • Jednoduchá inštalácia: Sada AIT VR Box Headset nevyžaduje žiadne komplikované nastavenia alebo inštaláciu softvéru. Stačí zapnúť tablet a okuliare, spárovať ich cez bluetooth a spustiť aplikáciu.
    • Široký výber obsahu: Sada AIT VR Box Headset obsahuje viac ako 100 virtuálnych aplikácií, ktoré pokrývajú rôzne témy z matematiky, fyziky, chémie, biológie, histórie, geografie a ďalších predmetov. Aplikácie sú interaktívne, zábavné a vzdelávacie.
    • Zvýšená motivácia a zapojenie: Sada AIT VR Box Headset umožňuje žiakom zažiť učivo na vlastnej koži, objavovať nové svety a situácie, spolupracovať so spolužiakmi a učiteľmi a rozvíjať svoje schopnosti a zručnosti

    Technické parametre

    display 90Hz
    400ppi
    android 13
    5ghz wifi
    procesor s benchmarkom Antutu min 400000 bodov
    GPU min 80000 bodov
    128GB pamäť
    8GB Ram
    USB C

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky