INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AIT VR BOX Pico 5

     

    aktuálne nedostupné

    5 359,00 €
    4 465,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 307 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    429977

    Výrobca
    AIT
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    AIT VR BOX Pico 5

    AIT VR BOX Pico
    Objavte budúcnosť vzdelávania s AIT VR BOX Pico – neprekonateľným nástrojom pre moderné triedy
    Tento prelomový produkt je navrhnutý tak, aby učiteľom a žiakom poskytol pohlcujúci vzdelávací zážitok, ktorý skutočne zmení spôsob, akým sa učíme.

    Prečo AIT VR BOX Pico?

    1. Dokonalé rozlíšenie a výkon:

    S naším modelom, ktorý ponúka rozlíšenie 3664 × 1920, 6GB RAM a 256 GB úložného priestoru, zažijete vizuálnu jasnosť a plynulosť, ktorá je na trhu jedinečná. Vaše vzdelávacie zážitky budú nielen obohatené, ale aj bezkonkurenčne realistické.

    2. Kompletná vzdelávacia súprava:

    Súčasťou balenia je aj WIFI zariadenie a tablet pre učiteľa, čo zabezpečuje hladkú koordináciu a správu výučbového procesu. So softvérom na sledovanie žiackych obrazoviek môže učiteľ efektívne monitorovať pokrok každého študenta.

    3. Prispôsobiteľný a otvorený systém:

    S nastaviteľnými šošovkami a otvorenou knižnicou, ktorá umožňuje doinštalovanie doplnkových softvérov, je AIT VR BOX Pico pripravený na každý vzdelávací scenár. Softvér založený na systéme Android ponúka používateľsky prívetivé rozhranie a široké možnosti aplikácií, čím robí učenie jednoduchším a zábavnejším.

    4. Vynikajúci zvukový zážitok a výdrž:

    Stereo reproduktory so 360° zvukom a veľkou výdržou batérie zabezpečujú, že vaše zážitky nebudú ničím rušené, a to ani počas dlhých vyučovacích hodín.

    5. Bezpečnosť a všestrannosť:

    So štyrmi kamerami okolia a dodatočnými senzormi zabezpečuje bezpečné a interaktívne prostredie, ktoré podporuje učenie hrou. Dva ovládače v balení poskytujú špičkovú kontrolu a interaktivitu pre každého užívateľa.

    6. Jednoduché nastavenie a použitie:

    Naše boxy sú predkonfigurované špeciálne pre školy a obsahujú podrobný návod na použitie, vďaka čomu je prechod na novú technológiu bezproblémový a okamžitý.

    7. Kreatívna sloboda:

    Možnosť nahrávania a sledovania vlastných videí vytvorených prostredníctvom 360 kamery otvára dvere k nekonečným kreatívnym možnostiam.

    AIT VR BOX Pico je viac než len vzdelávacia pomôcka – je to investícia do budúcnosti vašich žiakov. Umožnite im zažiť vzdelávanie ako nikdy predtým, s technológiou, ktorá ich baví a motivuje. Pripojte sa k revolúcii vo vzdelávaní s AIT VR BOX Pico a pripravte svojich žiakov na výzvy budúcnosti už dnes!

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky