INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Aligator RX460 eXtremo, DualSim, žlto-čierny - otvorené balanie

    Aligator RX460 eXtremo, DualSim, žlto-čierny - otvorené balanie
     

    rozbalené

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    336551

    PN kód

    ROZ_ARX460BY

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Aligator RX460 eXtremo

    Nový outdoorový smartphone! Odolný, vodotesný a obrnený telefón na dve SIM karty. S Android ™ 7 a veľkou 16 GB pamäťou, zvládne akúkoľvek úlohu za každého počasia. Perfektná voľba pre outdoorové aktivity, zábavu i prácu v náročných podmienkach.

    Odolný a vodotesný, s moderným OS Android ™ 7 a obrovskou pamäťou 16 GB. Je to naozaj telefón do akejkoľvek nepohody. Pogumované telo skvele padne do ruky a zaisťuje kvalitnú ochranu pri náraze alebo upadnutiu telefónu na zem. Prežije s vami akúkoľvek situáciu v prírode, alebo v práci. Športujte a pracujte bez obáv o svoj telefón.

    Výkonný štvorjadrový procesor MTK 6580 - Quad core s 3D akcelerátorom a 1 GB RAM pamäťou zaisťuje skvelý výkon pre všetky súčasné a budúce aplikácie. Bez zaváhania splní všetky vaše požiadavky. Interná 16 GB pamäť je možne navyše rozšíriť pomocou microSD karty až o 64 GB a získať tak veľkolepý priestor pre uloženie vašich súborov, dokumentov a fotografií.

    Dotykový, štyri a pol palcový QHD displej s technológiou IPS ponúka skvelé rozlíšenie a ostrosť i pri pohľade zo strán. Dva fotoaparáty zaznamenajú čokoľvek budete potrebovať. Umožní Vám kvalitne dokumentovať vaše rodinné udalosti, pobyty v prírode alebo zaznamenávať videoklipy. Zadný fotoaparát je 8 Mpix s automatickým zaostrením a interpoláciou, predný fotoaparát je 5 Mpix s interpoláciou a využijete ho napríklad pre video hovory alebo selfie.

    Moderný operačný systém Android ™ 7 ponúka to najlepšie, čo môžete vo svojom smartphone mať. Jeho ovládanie je jednoduché a intuitívne a ponúka nekonečné možnosti pre nastavenie telefónu presne podľa vašich potrieb. Inštaláciou ďalších aplikácií sa tak váš telefón môže stať tým najlepším pomocníkom v práci aj pre voľný čas. Umožňuje ľahko pracovať s dvoma SIM kartami súčasne, medzi ktorými nie je nutné prepínať. Jednoducho tak môžete oddeliť svoj súkromný život od pracovného. Pre orientáciu v teréne je telefón vybavený rýchlym prijímačom GPS. Spojenie s okolím zabezpečí podpora Wifi a 3G internetu pre rýchle pripojenie. Pre pripojenie fitness príslušenstva, handsfree alebo slúchadiel zase využijete Bluetooth.

    Telefón má aj s ochranným pogumovaním hrúbku iba 14,5 mm, dobre padne do ruky a ľahko ho tak udržíte aj v rukaviciach. Je k dispozícii v čiernožltej a čiernej farbe. S odolným RX460 je koniec strachu o váš telefón v akomkoľvek prostredí. Spoľahnite sa na neho v prachu, daždi, zime a nebojte sa o neho ani pri páde. Prajeme tie najlepšie zážitky.

    Technické parametre

    Operačný systém
    - Android™ 7

    Displej
    Uhlopriečka: 4,5"
    Technológia: IPS
    Rozlíšenie: 960 x 540, qHD

    Procesor
    Typ: MTK 6580 Quad core Cortex A7
    Počet jadier: 4
    Frekvencia: 1300 MHz

    Operačná pamäť RAM
    Veľkosť: 1 GB

    Užívateľská pamäť: 16 GB

    Fotoaparát
    Zadný: 8 MPx
    Predný: 5 MPx

    SIM
    Typ SIM: klasická, Micro
    Počet SIM: 2

    Bezdrôtové pripojenie
    WiFi
    Bluetooth

    Podporované siete
    GPRS
    EDGE
    3G (UMTS, WCDMA)
    GSM: 850/900/1800/1900 MHz

    Konektivita
    3,5 mm jack
    Micro USB

    Senzory
    GPS
    Gyroskop

    Batéria
    Kapacita: 2400 mAh

    Rozmery a hmotnosť
    Rozmery (V x Š x H): 144,0 x 76,0 x 14,5 mm

    Hmotnosť: 179 g

    Farby: žlto-čierny

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky