INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ColorWay antibakteriálny gél na čistenie rúk, 500 ml

    ColorWay antibakteriálny gél na čistenie rúk, 500 ml
     
    antibakteriálny gél na čistenie rúk, 500 mlZobraziť viac

    skladom 

    4,20 €
    3,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    425570

    PN kód

    CW-3950

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    ColorWay antibakteriálny gél na čistenie rúk

    Alkoholický čistiaci gél ColorWay s citrónovou arómou je účinný čistiaci prostriedok na ruky a pokožku a vynikajúci nástroj na rýchle čistenie rôznych povrchov odolných voči alkoholu. Špeciálna receptúra ??na báze 70% etylalkoholu ničí až 99,9% zárodkov a baktérií a účinne predchádza rôznym epidémiám a infekčným chorobám. Prídavok glycerínu chráni pokožku pred suchosťou a podráždením. Gélová fľaša má pohodlný dávkovač, ideálny na použitie v každej situácii a nezaberá veľa miesta. Niekoľko stlačení je dostatočným množstvom gélu na účinné čistenie rúk.

    Metóda použitia: Gél nanášajte na suché ruky až do ich úplného navlhčenia, produkt roznášajte po pokožke trením až do úplného vysušenia, najmenej však 15 sekúnd. V prípade silnej kontaminácie rúk naneste gél na jednorazové vreckovky, odstráňte nečistoty a potom vykonajte čistenie na rukách.

    Pozor! Len na vonkajšie použitie. Neaplikujte na rany a sliznice. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami ich vypláchnite veľkým množstvom vody. Zabráňte kontaktu s otvoreným plameňom a zapnutým elektrickým ohrievačom. Uchovávajte v pôvodnom obale, mimo dosahu tepla a priameho slnečného žiarenia, oddelene od liekov a potravín, mimo dosahu detí, pri teplotách od -20 ° C do + 30 ° C.

    Technické parametre


    Objem:
    500ml

    Zloženie:
    70% etylalkoholu
    voda
    glycerín
    karbomér
    citrusová vôňa

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky