INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Amazfit GTR 2, inteligentné hodinky, čierne

    3D zakrivený bezrámový dizajn, sledovanie zdravia, 14-denná výdrž batérie
    smart hodinky, pánske, 1,39", AMOLED displej, dotykový displej, 454x454px, GPS, Wi-Fi, meranie tepu, podpora hovorov, čiernaZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    360354

    PN kód

    6972596101925

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Amazfit GTR 2

    Popis produktu

    Amazfit GTR 2

    Nový klasický základ

    3D zakrivený bezrámový dizajn, všestranné sledovanie zdravia a fitnes, 14-denná výdrž batérie.
     

    3D zakrivený bezrámový dizajn

    Integrovaná štruktúra, vynikajúce remeselné spracovanie.
    Koncept integrovaného dizajnu Amazfit GTR 2 s 3D sklom, ktoré prirodzene prechádza do tela hodiniek z nehrdzavejúcej ocele, má za následok lepšiu vizuálnu estetiku a širšie zorné pole.

    1,39 ”HD farebný AMOLED displej

    Umelecké dielo na zápästí.
    Veľká obrazovka AMOLED s vysokým rozlíšením a hustotou pixelov 326 ppi je jasná a živá, či už zobrazuje čas alebo ktorúkoľvek z vašich obľúbených aplikácií. Môžete tiež upraviť widgety, aby ste mali ľahký prístup k informáciám, na ktorých vám záleží, alebo nahrať svoje obľúbené obrázky na pozadie ciferníka, aby boli vaše Amazfit GTR 2 jedinečným majstrovským dielom zmien a tvorivosti.

    Always ON displej

    Amazfit GTR 2 sú hviezdne hodinky, ktoré vám umožnia sledovať váš čas neustále. Vždy zapnutý displej umožňuje zobraziť čas, aj keď sú ostatné funkcie hodiniek neaktívne. Udržuje vás v obraze o každom dôležitom okamihu vo vašom živote a na výber máte k dispozícii desiatky vzorov Always-On Display. Pre väčšie pohodlie a šetrenie energie batérie môžete obrazovku vypnúť jednoduchým položením ruky alebo jej prekrytím.

    24-hodinové sledovanie srdcového rytmu

    Buďte v bezpečí vďaka upozorneniam na abnormálny srdcový rytmus.
    Amazfit GTR 2 sú vybavené technológiou BioTracker 2, optickým snímačom biologického sledovania PPG druhej generácie, ktorý umožňuje 24-hodinové sledovanie srdcového rytmu. Pokrýva zóny srdcového rytmu a poskytuje varovania, keď je váš srdcový rytmus abnormálne zvýšený, čím vás informuje o účinku cvičenia a znižuje riziká spojené s ním.

    Meranie saturácie

    Váš osobný strážca zdravia.
    SpO2 je hlavným ukazovateľom ľudského zdravia. Preto naše plne inovované Amazfit GTR2 predstavujú funkciu merania SpO2. Ak sa venujete náročnej práci, beháte maratón alebo intenzívne cvičíte, môžete si otestovať hladinu SpO2 v reálnom čase, keď sa začnete cítiť zle. Lepšie porozumiete svojej fyzickej kondícii a budete mať svoje zdravie pod kontrolou.

    Celodenné sledovanie srdcového rytmu

    Varovania o odchýlkach pre vyššiu bezpečnosť.
    Amazfit GTR 2 sú vybavené presným 24-hodinovým monitorovaním srdcového rytmu, ktorý pokrýva zóny srdcového rytmu a poskytuje varovania, keď je váš srdcový rytmus abnormálne zvýšený.

    Zdravie PAI

    Systém hodnotenia vášho zdravia a športových výkonov.
    Jedno skóre na komplexné pochopenie Vášho fyzického stavu. Hodnota PAI sa počíta zo spracovania údajov o vašom srdcovom rytme, čase cvičenia a ďalších komplexných zdravotných informáciách pomocou algoritmu. Táto hodnota poskytuje pre každého používateľa hodnotenie stavu na základe jeho konkrétnych údajov o zdraví a ponúka každému jedinečný zážitok. 

    Monitorovanie kvality spánku

    Optimálny výkon. Analyzujte fázy vášho spánku.
    Kvalitný spánok je v modernom svete najvyššou prioritou. Preto Amazfit GTR 2 podporujú hĺbkové monitorovanie spánku, ktoré dokáže presnejšie určiť fázu spánku (ľahký spánok, hlboký spánok, periódy REM9), monitorovať stav dýchania v spánku a poskytovať kvalitnú analýzu a návrhy na zlepšenie. Hodinky tiež rozpoznávajú zdriemnutia počas 20 minút medzi 11:00-18:00, aby zaznamenali úplnejšie informácie o spánku.

    Monitorujte svoje úrovne stresu

    Stres je základnou príčinou mnohých zdravotných problémov.
    S GTR 2 môžete skontrolovať, kde sa pohybuje vaša úroveň stresu - od uvoľneného, normálneho, stredného alebo vysokého - kedykoľvek, keď sa cítite počas celého dňa pod tlakom, takže viete, kedy si oddýchnuť a znížiť ju.

    5 ATM vodotesnosť

    Ideálne pre plavcov.
    Amazfit GTR 2 majú vodotesnosť do 50 metrov, na rovnakej úrovni ako tradičné špičkové hodinky. Môžete ich bezstarostne nosiť na denné použitie alebo pri plávaní.

    12 vstavaných športových režimov

    Správy údajov na zlepšenie výkonu.
    Amazfit GTR 2 obsahujú 12 rôznych športových režimov, ako je chôdza, plávanie, horolezectvo, beh na lyžiach, lyžovanie a ďalšie. Aktivujte si špeciálny športový režim, ktorý potrebujete. Po skončení cvičenia vytvoria hodinky v mobilnej aplikácii zodpovedajúcu analytickú správu, ktorá vám pomôže neustále vylepšovať váš cvičebný plán.

    Predĺžená výdrž batérie na 14 dní

    Pohon pre maximálny výkon.
    Vďaka prepracovanejšej konštrukcii obvodov, tenšiemu telu a batérii s vysokou kapacitou 471 mAh sa GTR 2 môžu pochváliť výdržou až 14 dní. Vďaka tejto predĺženej výdrži batérie ste bez starosti všade, kam vás cvičenie zavedie. Prijímajte a uskutočňujte hovory priamo z vašich hodiniek. Podporovaný asistent Alexa a offline asistent.

    Funkcie rýchleho prístupu

    Potiahnutím doľava získate dôležité info, potiahnutím vpravo zaujímavosti. Do Amazfit GTR 2 sme pridali funkciu klávesových skratiek. Ak chcete zobraziť informácie ako počasie, udalosti, odpočítavanie, používané programy na pozadí a bežné informácie o aplikáciách, stačí prejsť prstom doprava, čo výrazne zvyšuje efektivitu. Prejdením doľava zobrazíte obrazovku aplikácie Quick Access, ktorá podporuje prispôsobenie a ktorá dokáže rýchlo otvoriť bežné funkcie, ktoré potrebujete.

    Prispôsobte si trvanie a intenzitu upozornení

    Otočte a rovnomerne uzamknite obrazovku.
    Vďaka vylepšeným vibráciám poskytujú GTR 2 ostrejšiu a rýchlejšiu spätnú väzbu, keď prijímate telefónne hovory a dostávate upozornenia. Vďaka haptickému lineárnemu motoru je možné nastaviť vibrácie s rôznymi intenzitami a trvaním, čo dodáva prvotriedny pocit. Obrazovka Amazfit GTR 2 sa môže otáčať o 180°, čo je výhodné pre ľavákov aj pravákov a môže byť tiež uzamknutá pomocou hesla, aby sa zabránilo prístupu ostatných, aj keď nie sú hodinky na vašom zápästí. Schopnosť detekcie nosenia môže hodinky dokonca automaticky uzamknúť, keď ich zložíte.

    Každodenné funkcie pripravené na vašom zápästí

    Alarmy, udalosti, časovače a ďalšie.
    Amazfit GTR 2 dokážu dokonalo zvládnuť vašu osobnú agendu, upozorniť vás na prichádzajúce hovory alebo správy a upozorniť na potrebu pohybu, keď sedíte príliš dlho. Hodinky tiež sledujú vaše udalosti a ponúkajú funkcie Nerušiť, stopky a predpoveď počasia a tiež umožňujú nastavenie alarmov a časovačov.

    Kompatibilné s aplikáciou Zepp

    Optimalizovaná správa zdravotných údajov.
    Amazfit GTR 2 sú pripojené k inovovanej aplikácii Zepp, ktorá vykonáva komplexnú analýzu viacerých údajov s cieľom zabezpečiť správu tela nepretržite a pomôcť tak používateľovi kedykoľvek skontrolovať jeho fyzický stav. Niektoré hlavné funkcie zahŕňajú zobrazenie a analýzu údajov o zdraví a cvičeniach spolu so správou inteligentných zariadení.

    Technické parametre

    Displej
    Typ: AMOLED
    Veľkosť: 1,39"
    Rozlíšenie: 454x454
    PPI: 326

    Batéria
    Kapacita: 471 mAh
    Výdrž batérie 6,5-38 dní (podľa zapnutých fukncií)
    Nabíjačka: magnetická
    Doba nabíjania: 2,5 hod

    Konektivita
    Bluetooth 5.0
    WLAN 2.4GHz
    GPS + GLONASS

    Senzory
    BioTracker™ 2 PPG
    Senzor tlaku vzduchu
    Senzor zrýchlenia
    Gyroskop
    3-osový geomagnetický senzor
    Senzor okolitého svetla

    Podpora
    Android 5.0 alebo iOS 10.0 a vyššie
    Aplikácia: Zepp App

    Mikrofón: áno
    Reproduktor: áno

    Dizajn
    Farba: obsidiánová čierna
    Telo: stainless steel
    Tlačidlá: 2
    Vodeodolnosť: do 5 ATM
    Remienok: kožený

    Rozmery a hmotnosť
    Rozmery: 46.4*46.4*10.7mm
    Hmotnosť: 39g bez remienka

    Obsah balenia
    Hodinky s remienkom
    nabíjačka
    manuál
    Stránky o produkte Amazfit GTR 2:

    www.amazfit.com/en/gtr2.html

    Parametre

    Smartwatch

    Výrobca SWT

    Amazfit

    Model smartwatch

    Xiaomi Amazfit

    Určenie

    pánske

    Uhlopriečka displeja

    1,39"

    Typ displeja

    AMOLED

    Dotykový displej

    áno

    Rozlíšenie displeja

    454x454px

    GPS

    áno

    Wi-Fi

    áno

    NFC

    neurčené

    Vodeodolnosť

    áno

    Meranie tepu

    áno

    Podpora SIM

    nie

    Podpora hovorov

    áno

    Slovenské menu

    neurčené

    Tvar ciferníka

    okrúhly

    Podpora Android

    áno

    Podpora iOS

    áno

    Podpora Windows

    nie

    Farba

    čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky