INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Eufy EufyCam 2 Pro Single Cam

    Anker Eufy EufyCam 2 Pro Single Cam
     
    1 x kamera s rozlišením 2K (2304 × 1296), 140° zorný uhol, nočné videnie, Wi-Fi 2.4G, 8x zoom, IP66, Samostatne nefunkčné, vyžaduje jednotku Homebase.Zobraziť viac

    skladom 

    169,00 €
    140,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    400687

    PN kód

    T81403D2

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Anker Eufy EufyCam 2 Pro Single Cam

    ANKER Eufy EufyCam 2 Pre Single Cam


    EufyCam 2 Pro je bezdrôtová kamera značky Anker určená pre zabezpečovacie systémy domácností a firiem. Vďaka vodeodolnosti spĺňajúcej normu IP67 je vhodná ako pre vnútorné, tak aj pre vonkajšie použitie. Je vybavená veľkokapacitnou batériou, ktorá dokáže zaistiť energiu až na 1 rok nepretržitej prevádzky. Spoločne s kamerou dodáva výrobca nabíjací kábel a príslušenstvo pre montáž do interiéru/exteriéru. Kamera slúži ako rozširovací komponent už nainštalovaného zabezpečovacieho systému (samostatne je nefunkčný – na svoju prevádzku vyžaduje základňu HomeBase 2, ktorá je ponúkaná samostatne).

    Vlastnosti

    EufyCam 2 Pro dokáže snímať obraz v 2K rozlíšení. Kvalitu záznamu zlepšuje systém nočného videnia s vysoko citlivým snímačom a svetelnosťou F2.0. Umelá inteligencia je schopná rozpoznávať tváre a rozlišovať jednotlivé objekty (osoby / zvieratá), čím významne znižuje počet planých poplachov. Prístroj disponuje zabudovaným mikrofónom, ktorý zaisťuje obojstrannú komunikáciu s osobou stojacou pred kamerou. Užívateľ má tiež možnosť vymedziť v celkovom zornom poli priestor, ktorý bude strážený. Záznamy systému EufyCam sú chránené 256-bitovým šifrovaním. Kompatibilita so službami Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa uľahčuje konfiguráciu a celkové ovládanie.

    Bezpečnostné kamery Eufy

    V rámci svojho výrobného programu ponúka spoločnosť Anker rad bezpečnostných prvkov určených na zabezpečenie ochrany domácností a firiem. Okrem jednotlivých komponentov sú k dispozícii aj ucelené funkčné zostavy. Prístroje je možné používať ako v interiéri, tak vo vonkajšom prostredí, kde vďaka kvalitným materiálom a robustnej konštrukcii dlhodobo odolávajú nepriaznivým poveternostným vplyvom. Systémy je možné bezdrôtovo obsluhovať pomocou mobilnej aplikácie Eufy Security, ktorá je dostupná pre platformy Android aj iOS.

    Špecifikácia

    • Farba: biela
    • Nabíjanie: micro USB
    • Výdrž batérie: až 1 rok
    • Rozlíšenie: 2K
    • Nočné videnie, svetelnosť F2.0
    • Mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu
    • Certifikácia odolnosti proti poveternostným vplyvom: IP67

    Súčasť balenia

    • Príslušenstvo na pripevnenie kamery
    • Kábel
    Stránky o produkte Anker Eufy EufyCam 2 Pro Single Cam:

    anker.cz/product/eufycam-2-pro-single-cam-kamera-2/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie Anker Eufy EufyCam 2 Pro Single Cam sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Štefan, Košice

    Pridané: 24.10.2023

    100%

      Zaradenie produktu

      Notebooky