INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Soundcore Liberty 3 Pro MIDNIGHT BLACK, čierna

    Vypredané

    Soundcore Liberty 3 Pro podporuje LDAC s certifikáciou Hi-Res Audio Wireless, IPX 4, Multi Mode ANC, dvojbodové BT pripojenie, Astria Coaxial Acoustic Architecture, HearID 2.0, 3D priestorový zvuk, výdrž batérie: slúchadlá 8h / case 32 h, USB-C + bezdrôtoZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    400236

    PN kód

    A3952G11

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Anker Soundcore Liberty 3 Pro MIDNIGHT BLACK

    Popis produktu

    Anker Soundcore Liberty 3 Pro MIDNIGHT BLACK

    ANKER Soundcore Liberty 3 Pre MIDNIGHT BLACK
    Soundcore Liberty 3 Pro sú bezdrôtové in-ear slúchadlá s technológiou Bluetooth (dosahom až 10 m). Vysoko kvalitné počúvanie potvrdzuje odporúčanie 20 držiteľov ceny Grammy v kategórii audio producent. Liberty 3 Pro sú ergonomicky navrhnuté tak, aby dokonale sedeli všetkým ušiam. Patentovaná technológia Fusion Comfort kombinuje ergonomicky tvarované náušníky s prispôsobeným príslušenstvom pre presné padnutie a pohodlie, ktoré vydržia aj pri tých najdlhších posluchových reláciách. Vstavaná konštrukcia, ktorá umožňuje voľné prúdenie vzduchu dovnútra a von z prednej komory drivera a trojbodový ergonomický tvar, zmierňujú tlak v ušiach pre celodenné pohodlie pri nosení slúchadiel. Nástavce do uší sú vyrobené z roztiahnuteľného tekutého silikónu, sú ohybné a prispôsobia sa tvaru prakticky akéhokoľvek zvukovodu pre bezpečné utesnenie. Vzduchom plnené krídelká do uší sa prispôsobia tvaru ucha a priľnú k jeho hrebeňu pre vynikajúcu stabilitu. Na individuálne prispôsobenie sa ponúkajú silikónové nástavce do uší v 4 rôznych veľkostiach a 4 páry krídielok. K automatickému zapínaniu a vypínaniu slúchadiel dochádza vybratím, alebo uložením do nabíjacieho puzdra.

    Vlastnosti
    Slúchadlá osadené meničmi o veľkosti 10,6 mm as najnovšou technológiou Astria Coaxial Acoustic Architecture 2.0 reprodukujú čistý a presný zvuk. Redesignované duálne meniče prinášajú plnšie basy, posilnené stredné frekvencie a krištáľovo čisté výšky. Nová technológia LDAC v porovnaní so štandardnými Bluetooth kodekmi môže prenášať trikrát viac dát, pre zážitok z počúvania s certifikáciou Hi-Res Audio Wireless. Ďalšie podporované zvukové kodeky sú SBC a AAC. Pre väčší prehľad o svojom okolí aj počas počúvania stačí zapnúť Transparency mode (Fully Transparent, Vocal Mode, Enhanced Vocal). Funkcia aktívneho potlačenia hluku (ANC) automaticky prispôsobuje hlasitosť podľa vášho okolitého prostredia (Low Noise, Medium Noise, High Noise Environment). S pomocou HearID ANC, ktorá analyzuje tlak v uchu a spôsob, akým sa hluk pohybuje vo vašich ušiach, si môžete vytvoriť vlastný personalizovaný profil potlačenia hluku. V aplikácii Soundcore app je možné ľahko meniť nastavenie ekvalizéra – 22 uložených predvolieb, aktivovať mód 3D zvuku, alebo upraviť/priradiť dotykové ovládanie na každom slúchadle podľa preferencií používateľa. V režime správcu Bluetooth slúchadlá podporujú uloženie až siedmich zariadení a vďaka viacbodovému pripojeniu umožňujú párovanie na dve zariadenia súčasne. Vďaka vodeodolnému prevedeniu (certifikácia IPX4) sú slúchadlá chránené voči striekajúcej vode. Pri plnom nabití je puzdro schopné udržiavať slúchadlá v prevádzke po dobu až 32 hodín, 8 hodín prehrávania na jedno nabitie slúchadiel. Puzdro je pre nabíjanie vybavené konektorom USB-C a vďaka rýchlonabíjaniu umožní za 15 minút nabíjania až 3 hodiny počúvania. Puzdro je možné nabíjať aj bezdrôtovo, stačí ho umiestniť na akúkoľvek bezdrôtovú nabíjačku s certifikáciou Qi. Pomocou bezdrôtového nabíjania slúchadla nabijete za cca 3 hodiny. Pri káblovom nabíjaní dosiahnu slúchadlá plnú kapacitu nabitia za 2 hodiny. Šesť integrovaných mikrofónov (v každom slúchadle 3) s redukciou okolitého šumu umožňuje nielen počúvať hudbu, ale aj vybavovať handsfree hovory v dokonalej zrozumiteľnosti a čistote hlasu.

    O rade slúchadiel Liberty
    S rozvojom Bluetooth technológií narastá trend využívania bezdrôtových slúchadiel, ktoré sú vhodné predovšetkým na šport a iné voľnočasové aktivity. Značka Anker v tomto segmente predstavuje modely slúchadiel Soundcore Liberty. Produkty tohto radu ponúkajú svojim užívateľom kombináciu moderného dizajnu a kvalitného počúvania. Slúchadlá sa pohodlne dobíjajú z kompaktného puzdra, ktoré je možné nosiť neustále pri sebe. Počúvanie je riadené dotykovým ovládaním a jeho parametre sa nastavujú v mobilnej aplikácii.

    Špecifikácia
    • Bezdrôtové bluetooth sluchátka
    • Konštrukcia: intraaurálna
    • Meniče: 2 x 10,6 mm, vylepšená technológia Astria Coaxial Acoustic Architecture 2.0
    • Frekvenčný rozsah: 20 Hz – 20 kHz
    • Citlivosť: 5 dB/mW
    • Impedancia: 16 Ohm
    • Bluetooth: verzia 5.0 / kodeky SBC, AAC, LDAC (kompatibilné iba s Android)
    • Hi-Res certifikovaný zvuk
    • Integrovaných 6 kvalitných mikrofónov (v každom sluchátku 3)
    • Výdrž batérie: 8 hodín (s nabíjacím puzdrom až 32 hodín)
    • Nabíjanie púzdra: USB-C, bezdrôtové nabíjanie
    • Stupeň odolnosti: IPX4 (odolnosť voči striekajúcej vode)
    • Aktívne potlačenie okolitého zvuku (ANC)
    • Transparency Mode
    • Soundcore app
    • 3D zvuk
    • HearID 2.0
    • 4 veľkostí ušných nástavcov
    • 3 veľkosti silikónových stabilizátorov
    • Farba: Midnight Black
    Stránky o produkte Anker Soundcore Liberty 3 Pro MIDNIGHT BLACK:

    anker.cz/product/soundcore-liberty-3-pro-midnight-black-sluchatka-2/

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    do uší - štuplové

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    zabudovaný

    Pripojenie

    bluetooth

    Ovládanie hlasitosti

    áno

    Bezdrôtový dosah

    do 10m

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky