INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AnyCubic Kobra 3 Combo

     
    3D tlačiareň, kompletne poskladana, jeden extrúder, direct drive, FDM-filamentová, FDMZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    528,65 €
    440,54 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 30 €
    Kód tovaru

    433508

    PN kód

    K3CBBK0A-O

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    AnyCubic Kobra 3 Combo

    AnyCubic Kobra 3 Combo je pokročilá 3D tlačiareň, ktorá ponúka množstvo funkcií a vybavenia ideálneho pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov. Vďaka rýchlej tlači, pokročilému ovládaniu farieb a inteligentným funkciám správy stanovuje Kobra 3 Combo nové štandardy vo svete 3D tlače.
    Pokročilé technické funkcie
    Zariadenie AnyCubic Kobra 3 Combo vyniká pôsobivou rýchlosťou tlače až 600 mm/s na rýchle spracovanie projektov. Je vybavená dvojitým 200W PTC ohrevom, ktorý zabezpečuje účinnú cirkuláciu vzduchu na udržiavanie konštantnej teploty a zaručuje vysokú kvalitu výtlačkov. Vďaka maximálnej teplote trysky 300 °C a vyhrievaciemu stolu 110 °C je zariadenie kompatibilné s rôznymi tlačovými materiálmi, ako sú PLA, PETG a TPU.
     

    Inovatívny viacfarebný tlačový systém


    Tlačiareň podporuje viacfarebnú tlač s možnosťou použitia až 4 farieb súčasne a voliteľne až 8 farieb. Systém Color Engine Pro poskytuje presnú a efektívnu správu farieb na vytváranie jedinečných viacfarebných návrhov. Synchronizácia RFID sa stará o presnú zhodu farieb vlákna, čo zvyšuje efektivitu tlače.
     

    Inteligentné riadenie a monitorovanie


    Vďaka zabudovanému G-senzoru tlačiareň Kobra 3 Combo rozpoznáva a kompenzuje vibrácie, čo vedie k výnimočne hladkým a kvalitným výtlačkom. Algoritmus AnyCubic presne riadi tlak v dýze, aby zabezpečil hladké vytláčanie filamentu v každej vrstve. Okrem toho funkcia detekcie upchatia trysky automaticky zastaví tlač a upozorní používateľa, čím chráni zariadenie pred poškodením.
     

    Jednoduché používanie a údržba


    Tlačiareň je navrhnutá s ohľadom na jednoduché používanie. Vďaka zjednodušenému nastaveniu a jednoduchému pripojeniu káblov je inštalácia rýchla a bezproblémová. Dotykový 4,3-palcový displej s nastaviteľným sklonom od 30° do 60° umožňuje pohodlné ovládanie tlačiarne v akejkoľvek polohe. Modul systému je chránený pred znečistením pre jednoduché čistenie a údržbu.
     

    Vzdialená správa a moderná aplikácia


    Pomocou aplikácie AnyCubic a AnyCubic Slicer môžu používatelia spravovať proces tlače odkiaľkoľvek. Aplikácia umožňuje monitorovanie tlače v reálnom čase a vzdialené ovládanie tlačiarne, čím poskytuje úplnú kontrolu nad projektom bez toho, aby ste museli byť v blízkosti zariadenia. Režim LAN eliminuje oneskorenie siete a ponúka rýchle a bezpečné pripojenie.

    Parametre

    Tlačiarne

    Kategórie 3DP

    3D tlačiareň

    Montáž

    kompletne poskladana

    Počet extrúderov

    jeden extrúder

    Typ extrúdera

    direct drive

    Typ tlačiarne

    FDM-filamentová

    Technológia tlače

    FDM

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre AnyCubic Kobra 3 Combo 7

    Notebooky