INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Apple In-ear Headphones with Remote and Mic

    Apple In-ear Headphones with Remote and Mic

    Vypredané

    Apple In-ear Headphones with Remote and MicZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    184238

    PN kód

    MA850G/A

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov (na IČO 12 mesiacov)

    Záručná doba v zmysle Obchodného zákonníka pri nákupe tovaru na IČO. Záruka pre koncového spotrebiteľa nie je obmedzená.

    Alternatívy pre Apple In-ear Headphones with Remote and Mic

    Popis produktu

    Apple In-ear Headphones with Remote and Mic

    Narozdiel od väčšiny malých slúchadiel, každé slúchadlo modelu Apple In-Ear Headphones obsahuje dvojicu samostatných vysokovýkonných reproduktorov – basový reproduktor pre basy a stredné tóny ako aj menší reproduktor pre zvuk vysokej frekvencie.
    Tieto dedikované reproduktory pomáhajú zaistiť presný, detailný zvuk v celej dynamickej škále. Výsledok: ponoríte sa do hudby a budete počuť detaily o ktorých ste ani netušili, že sa v hudbe nachádzajú. Aj pri počúvaní obľúbenej skladby sa budete cítiť, ako keby ste ju počuli po prvý krát.

    Diaľkové ovládanie a mikrofón sú podporované iba pre iPod nano (4. generácia a novšia), iPod classic (120GB/160GB), a iPod touch (2. generácia a novšia), iPhone 3GS, iPhone 4, a iPad. Audio je podporované pre všetky modely iPodov.

    Vo vnútri každého slúchadla sa nachádza kryt z odolnej ocele, ktorý chráni jemné zvukové komponenty pred prachom a časticami. Tieto kryty môžete odstrániť pre lepšie čistenie alebo ich môžete nahradiť novým párom, ktorý je súčasťou dodávky.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky