INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AQARA Camera Hub G3 EU Verzia (CH-H03) - Zigbee riadiaca jednotka

    aqara Homekit Hub G3 EU verzia je Homekit Secure Video kamera s funkciami inteligentného domáceho hubu pre vylepšené zabezpečenie a domácu automatizáciu

    skladom 

    89,56 €
    (ušetrite 1,66€)
    87,90 €
    73,25 € bez DPH
    Kód tovaru

    379587

    PN kód

    AQARA-CH-H03-1177

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    AQARA Camera Hub G3 EU Verzia (CH-H03) - Zigbee riadiaca jednotka

    Camera Hub G3 je zabezpečená videokamera HomeKit s rozpoznávaním tváre a gest, ktorá funguje aj ako inteligentný domáci hub Zigbee 3.0, ktorý dokáže ovládať existujúce zariadenia s podporou IR.
     
    • AI rozpoznávanie tváre a gest: Vďaka výkonnému NPU procesoru je Camera Hub G3 schopný rozpoznávať tváre a gestá, ktoré možno použiť v upozorneniach a domácej automatizácii.
    • Funguje ako Zigbee 3.0 Hub: Pripojte až 128 senzorov a ovládačov Aqara a užívajte si domácu automatizáciu, diaľkové ovládanie a podporu ekosystémov tretích strán.
    • Lokálna IR ovládanie: G3 má vstavaný IR ovládač, ktorý dokáže urobiť vaše existujúce infračervené kompatibilné zariadenia inteligentnými a podporovať lokálnu automatizáciu. Aj keď sa zariadenie nenachádza v databáze infračervených kódov G3, môžete ho naprogramovať pomocou existujúceho diaľkového ovládača. Navyše, všetky IR automatizácie sú lokálne a pobežia, aj keď nie je k dispozícii internetové pripojenie.
    • Všestranná kompatibilita: Podporuje HomeKit Secure Video, Amazon Alexa a Google Home (vrátane streamovania na inteligentné displeje) a umožňuje, aby kompatibilné AQARA zariadenia pracovali v HomeKit, Alexa, Google Assistant a ďalších systémoch.
    • 360° pozorovací uhol s otáčaním a naklonením*: 110° širokouhlý objektív v spojení s motormi na otáčanie a naklonenie poskytuje uhol otáčania až 340°, podporuje automatickú otačánie a sledovanie tváre a domácich zvierat.
    • 2K 1296p Rozlíšenie**: Camera Hub G3 obsahuje snímač s vysokým rozlíšením 2304 x 1296 pixelov, ktorý má za následok lepšiu kvalitu obrazu s viacerými detailmi.
    • Dual-Band 2.4 / 5 GHz Wi-Fi: Už si nemusíte robiť starosti s kompatibilitou typu siete: Camera Hub G3 podporuje obe najpopulárnejšie Wi-Fi frekvencie a používa ich na pripojenie vašich zariadení Aqara k sieti.
    • Type-C Port s Video výstupom: Camera Hub G3 využíva najmodernejší a univerzálny konektor, ktorý podporuje výstup videa s nízkou latenciou a vysokým rozlíšením cez protokol UVC.
    • Zameraná na súkromie: Vaše súkromie bude chránené hardvérovou uzávierkou, ktorú možno ľahko rozlíšiť podľa roztomilej ospalej tváre. Okrem toho môže kamera automaticky zastaviť nahrávanie v prípade, že rozpozná niektorého z vašich rodinných príslušníkov.
    • IR Nočné videnie s Neviditeľnými LED-kami: Vďaka 940 nm infračerveným LED diódam nočného videnia nemá G3 Camera Hub nepríjemné svetlo, ktoré by mohlo rušiť váš spánok počas noci.
    • 1/4 palcová závitová skrutka: G3 je možné umiestniť takmer všade vďaka svojej 1/4" závitovej skrutke, ktorá podporuje nespočetné množstvo príslušenstva tretích strán, ako sú stojany, statívy a držiaky.
    • Video hovor Jedným-tlačidlom: Dlhým stlačením tlačidla fotoaparátu vyvoláte upozornenie na video, ktoré možno použiť v prípade núdze.

    *Funkcia môže byť nedostupná alebo čiastočne dostupná v integráciách tretích strán, ako je napríklad HomeKit Secure Video.
    **V režime HomeKit Secure Video kamera nahráva vo Full HD 1080p kvôli súčasným obmedzeniam technológie HomeKit.
     


    Automatizácie:

    1. Automatické ovládanie svetiel, TV, AC a iných spotrebičov ako aj 24x7 Bezpečnostná stráž

    Camera Hub G3 prepojí všetky vaše senzory, ovládače a IR zariadenia Aqara, aby ste ich mohli ovládať prostredníctvom inteligentnej domácej automatizácie. Zároveň bude strážiť vašu bezpečnosť zapnutím sirény a upozornením v prípade, že sa k vám domov dostane neznáma osoba alebo sa spustí niektorý z vašich senzorov, keď ste vonku. Všetky tieto incidenty budú zaznamenané do vášho lokálneho alebo cloudového úložiska.
    (Camera Hub G3 + Aqara Aktory + Aqara Senzory + IR Zariadenia)


    2. Rozpoznávanie tváre a gest v automatizácii

    Keď prídete domov, kamera rozpozná vašu tvár, deaktivuje alarm, nastaví klimatizáciu podľa vašich preferencií, zastaví jazdu a prepne do režimu rozpoznávania gest, takže budete môcť spúšťať scény pomocou ľubovoľného gesta už z predkonfigurovaných giest.
    (Camera Hub G3)


    3. Pokročilá časová os udalostí a upozornenia

    Nakofingurujte pozíce senzorov Aqara v aplikácii Aqara Home, aby kamera začala nahrávaťe v prípade, že ste mimo domova a niektorý zo senzorov zachytí nejakú udalosť. Udalosť zo senzora bude zobrazená na časovej osi videa z kamery.
    (Camera Hub G3 + Aqara Senzory)

    Technické parametre:

    Názov produktu: Camera Hub G3     
    Farba: Biela     
    Model: CH-H03     
    Bezdrôtové protokoly: Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n/a/ac 2.4/5 GHz     
    Rozmery: 123,4 × 85,1 × 67,8 mm (4,86 × 3,35 × 2,67 palca)     
    Prevádzková teplota: -10°C ~ 40°C (14°F ~ 104°F)     
    Prevádzková vlhkosť: 0 ~ 95% RH, bez kondenzácie     
    Porty: USB-C     
    Vstupné napätie: 5V?2A     
    Celková spotreba energie: 10W (MAX)     
    Lokálne úložisko: microSD karta (nie je súčasťou dodávky).
    Podporovaná je CLASS 4 alebo vyššia, až 128 GB úložného priestoru.     
    Rozlíšenie videa: 2K 2304 × 1296p     
    Pozorovací uhol: 110°     
    Uhol otočenia/naklonenia: horizontálne 340°, vertikálne 45° (nahor 30°, nadol 15°)

    Obsah balenia:
    Camera Hub G3 × 1
    Užívateľský manuál × 1
    Napájací adaptér × 1
    Napájací kábel × 1
     
    Stránky o produkte AQARA Camera Hub G3 EU Verzia (CH-H03) - Zigbee riadiaca jednotka:

    www.aqara.com/en/product/camera-hub-g3

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Smart technológia

    áno

    Apple HomeKit

    áno

    Amazon Alexa

    áno

    Google Assistant

    áno

    Philips Hue

    nie

    Bluetooth

    nie

    IR

    áno

    LAN

    nie

    WiFi

    áno

    Z-Wave

    nie

    ZigBee

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky