INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AQARA Smart Lock U200 Kit (EL-D02D), Čierny - Smart Zámok

    AQARA Smart Lock U200 Kit (EL-D02D), Čierny - Smart Zámok
     
    Inovujte na bezkľúčové dvere pomocou Aqara Smart Lock U200 Kit, ktorá sa jednoducho inštaluje na váš existujúci zámok
    otvorte dvere cez smartfón namiesto kľúčov, klávesnica so snímačom odtlačkov prstov, NFC karta, drevený predný panel, adaptér na AA, Bluetooth 5.0 a Thread, šesť mesiacov výdrže batérieZobraziť viac

    skladom 

    221,70 €
    184,75 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 13 €
    Kód tovaru

    431606

    PN kód

    AQARA-EL-D02D-1668

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    AQARA Smart Lock U200 Kit (EL-D02D)

    Inovujte Vaše dvere na bezkľúčové pomocou súpravy Aqara Smart Lock U200 Kit, ktorá sa jednoducho inštaluje na váš existujúci zámok bez vŕtania. Tento inteligentný zámok podporuje rôzne metódy ovládania, ako je odtlačok prsta, NFC, prístupový kód a ďalšie, a funguje aj cez Apple Home Key. Je kompatibilný s Matter, je spravovaný prostredníctvom aplikácie Aqara Home a je navrhnutý tak, aby mal šesťmesačnú výdrž batérie a vodotesnosť IPX5, vďaka čomu je ideálny na vnútorné aj vonkajšie použitie.

    Hlavné body:
    Apple Home Key a rôzne spôsoby odomykania: U200 ponúka celý rad pohodlných metód odomykania vrátane kľúčov Apple Home Keys (vyžaduje ovládač Apple 2-in-1 Matter & Border Router), odtlačkov prstov**, pin kódu, NFC * a ďalších. Zámok dverí môžete ovládať pomocou aplikácie, a to buď cez integrované Bluetooth, alebo cez Thread pre vzdialený prístup. Okrem toho podporuje dočasné pin kódy, ako sú jednorazové a periodické číselné kódy, na jednoduché zdieľanie s ostatnými. Zariadenie tiež podporuje mechanické kľúče pre prípad núdze.
    • Apple Home Key
    • Odtlačok prsta, pin kód / heslo
    • Značka NFC
    • Hlasový asistent
    • Vzdialený prístup prostredníctvom aplikácie
    • Telefón Bluetooth
    • Dočasné pin kód / heslo
    • Fyzický kľúč
    Pokročilé ovládanie softvéru: U200 vylepšuje vstup do domácnosti pomocou funkcie Tichého Režimu odomknutia, automatického upozornenia a odomykania bez použitia rúk, ktoré zaisťujú bezpečnosť a pokoj prostredníctvom funkcií, ako je denník aktivít, automatické zamykanie a ochrana PIN kódom proti pípaniu****. Ponúka flexibilitu s režimom Režim Prechodu, dočasnými heslami vrátane hesiel offline (jednorazové heslá) a periodickými heslami*** dostupnými v aplikácii Aqara Home spolu s režimom Nerušiť.
    Spôsoby ovládania:
    • Automatické uzamknutie po zatvorení
    • Tiché zamykanie a odomykanie
    • Denník aktivít
    • Zdieľajte pravidelný prístupový kód (vyžaduje ďalšie centrum)
    • Režim Nerušiť
    • Funkcia podržania jazýčka / strelky (môžete mať z vonku guľu / madlo bez kľučky)
    • Režim stáleho zapnutia
    • Ochrana kódu PIN proti pípaniu
    Natívna podpora Matter over Thread: Podpora Matter over Thread zaisťuje, že sa U200 bezproblémovo integruje so špičkovými systémami pre inteligentnú domácnosť, ako sú Apple Home a Google Home, čím sa zvyšuje pohodlie používateľa vďaka predĺženej výdrži batérie a efektívnej vzdialenej správe.*****
    Podpora:
    • Apple Home, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings
    • Aqara Home aplikácia
    • Protokol Thread
    Možnosti nabíjania batérie a viacerých možností napájania: U200 konštrukcia poskytuje vodotesnosť IPX5, prevádzkový rozsah od -15 °C do 66 °C a viaceré zdroje napájania: dobíjacie Li-Ion pre zámok dverí (až 6 mesiacov******), batérie AAA pre klávesnicu* ****** a pre klávesnicu možnosť pripojenia napájania napevno cez kábel. To zaisťuje trvanlivý, spoľahlivý výkon a prispôsobivosť rôznym environmentálnym výzvam.
    • Li-Ion batérie (zámok dverí)
    • Podporuje batérie AAA (klávesnica)
    • -18 ? až 66 ? (-0,4 ? až 150,8 ?)
    • Hodnotenie IPX5
    • Klávesnica s podporou napájania AC/DC
    Jednoduchá inštalácia a široká kompatibilita: Jednoducho inovujte zabezpečenie svojej domácnosti s dôvtipnou a bezproblémovou inštaláciou U200, ktorá sa hodí na váš existujúci zámok dverí bez akéhokoľvek vŕtania alebo úprav. Toto priamočiare riešenie zvyšuje bezpečnosť s minimálnym úsilím, je kompatibilné s euro profilmi a vybranými cylindrickými vložkami Scandi. (Poznámka: Pred kúpou si overte kompatibilitu s vašimi dverami.)********
    • Sprievodca inštaláciou v aplikácii
    • Bezproblémová inštalácia
    • Podpora rôznych typov vložiek EURO, Scandi, US Deadbolt
    Funkcie vylepšeného zabezpečenia: U200 používa šifrovací algoritmus AES a šifrovanie modulu odtlačkov prstov, ktorá zaisťuje najvyššiu úroveň zabezpečenia vašich osobných údajov a prístupových bodov, vďaka čomu je spoľahlivou a dôveryhodnou voľbou pre zabezpečenie domácnosti.
    • Šifrovací algoritmus AES
    • Väzba šifrovania modulu odtlačkov prstov
    • Záznamy o odomknutí
    • Upozornenie na manipuláciu
    V balení s praktickým príslušenstvom: Vylepšené verzia (Smart Lock U200 Kit), obsahujúca kartu NFC na vstup bez námahy, štýlový kryt s imitáciou dreva (Vymeniteľný panel) a adaptér na batérie AA pre dlhšiu výdrž. Tieto doplnky zvyšujú pohodlie, splynú s vaším dekorom a zaistia spoľahlivosť. Vylepšená súprava Aqara Smart Lock U200 ponúka rýchly a bezpečný prístup, dopĺňa domácnosť a zostáva spoľahlivá aj pri výpadkoch napájania, pričom hladko integruje funkčnosť a štýl.
    Napájanie v akomkoľvek stave s U200: Užite si neprerušovanú a spoľahlivú bezpečnosť s U200, zámok napájaný dobíjateľnými Li-Ion batériami s dlhou výdržou, ktoré zaisťujú až šesť mesiacov* výkonu. Jeho všestranné možnosti napájania a robustný dizajn zaisťujú nepretržitú funkčnosť v extrémnych poveternostných podmienkach a ponúkajú pokoj a pohodlie. Pokročilá konštrukcia U200 zahŕňa vodotesnosť IPX5, prevádzkový rozsah od -15 °C do 66 °C a viacero zdrojov napájania: dobíjacie Li-Ion pre zámok dverí, batérie AAA pre klávesnicu** a možnosť pripojenia na 12-24V AC/DC. To zaisťuje trvanlivý, spoľahlivý výkon a prispôsobivosť rôznym environmentálnym výzvam.

    * Výkon založený na až 8 denných akciách odomknutia a uzamknutia prostredníctvom odtlačku prsta/NFC.
    ** Batérie AAA nie je možné dobíjať a napevno zapojené nastavenie vyžaduje 12V – 24V AC alebo DC napájanie.

    Vylúčenie zodpovednosti:
    * Karty NFC budú dostupné iba v niektorých modeloch (Smart Lock U200 Kit).
    ** Dá sa nakonfigurovať lokálne na samotnom zámku stlačením tlačidla potvrdenia na 3 sekundy pomocou hesla správcu.
    *** Nastavenia je možné upraviť iba prostredníctvom priameho pripojenia Bluetooth.
    **** Pre bezpečnosť je podporovaná aj ochrana proti ukradnutiu PIN kódu. Pred a za skutočným kódom možno zadať ľubovoľné číslice.
    ***** Po vydaní bude U200 podporovať integráciu s ovládačmi Apple Home, Google Home a Amazon Alexa Matter. Krátko nato sa plánuje zavedenie kompatibility s ovládačmi Samsung SmartThings.
    ****** Výkon založený na až 8 denných akciách odomknutia a uzamknutia prostredníctvom odtlačku prsta/NFC.
    ******* Batérie AAA nie je možné dobíjať a napevno zapojené nastavenie vyžaduje 12V-24V AC alebo DC napájanie.
    ******** Uzamykacia vložka vybavená touto funkciou umožňuje odomykanie zvonku pomocou kľúča, aj keď je už vložený iný kľúč vnútri. U200 je špeciálne navrhnutý pre kompatibilitu s valcami, ktoré túto možnosť ponúkajú.

    Automatizácie:
    1. AK stlačíte Wireless Mini Switch T1 POTOM Odomknite Smart Lock U200
    Toto je automatizácia, ktorá vám umožňuje diaľkovo ovládať Smart Lock U200 z vášho domova. Keď ste zaneprázdnení domácimi prácami a nemôžete sa dostať k dverám, aby ste ich odomkli, alebo keď nemáte pri sebe telefón, môžete použiť bezdrôtový mini spínač Wireless Mini Switch T1 na diaľkové ovládanie U200 pre Vaše pohodlie.
    Smart Lock U200 + Hub M3 + Wireless Mini Switch T1

    2. Bezproblémové spojenie s video zvončekom jediným kliknutím. (Podpora po spustení.)
    Inteligentný zámok U200 je navrhnutý tak, aby fungoval v dokonalej harmónii s naším video zvončekom AQARA G4 a ponúka bezproblémovú používateľskú skúsenosť, ktorá spája bezpečnosť a pohodlie. Keď k vašim dverám príde návšteva a stlačí Video Doorbell G4, dostanete okamžité upozornenie na váš smartfón. Jediným klepnutím získate prístup k živému videu, aby ste videli, kto je pri vašich dverách, a môžete dvere okamžite otvoriť.
    Smart Lock U200 + Hub M3 + Smart Video Doorbell G4

    3. AK je Smart Lock U200 odomknutý, POTOM Otvor záves/ roletu a zapni svetlo.
    Toto je klasický scenár návratu domov. Hneď ako používateľ odomkne dvere, spustí sa inteligentné bývanie. Návrat domov znamená vstúpiť do pohodlného a pripraveného prostredia, vďaka čomu je život jednoduchší a príjemnejší.
    Smart Lock U200+ Hub M3 + Curtain Driver E1/ Roller Shade Controller T1S+ Wall Outlet H2 EU

    4. Systém odchodu domov jedným kliknutím
    Iba jedným kliknutím opustíte domov a hneď ako sa zatvoria dvere, automaticky sa aktivuje domáci bezpečnostný systém. To zahŕňa opatrenia, ako je spustenie kamier a zvukových alarmov. Okrem toho, keď opustíte domov, systém automaticky vypne napájanie alebo osvetlenie, čím zjednoduší úsporu energie.
    Smart Lock U200+ Hub M3 + Camera E1 + Wall Switch H1 EU

    Technické parametre:

    Názov produktu: Aqara Smart Lock U200 Kit
    Model: EL-D02D
    Rozmery zámku dverí: 62,3 × 60,6 × 152,5 mm (2,4 × 2,4 × 6 palcov)
    Rozmery klávesnice: 42,7 × 33 × 146 mm (1,7 × 1,3 × 5,7 palca)
    Zámok dverí: Dobíjacia lítium-iónová batéria Aqara 7,4 V
    Klávesnica: 4 batérie LR3 AAA 1,5 V alebo 12V-24V AC 0,2A 50/60Hz alebo 12V-24V DC 0,5A káblový vstup
    Bezdrôtové protokoly: Thread, Bluetooth 5.1, NFC
    Prevádzková teplota: -15 °C~66 °C (5 °F~ 150,8 °F)
    Prevádzková vlhkosť: 0 ~ 93 % relatívnej vlhkosti, žiadna kondenzácia

    Čo je v krabici
    Smart Lock U200 × 1
    Používateľská príručka × 1
    Nabíjateľná batéria Aqara × 1
    Súprava adaptéra valca × 1
    Šesťhranný skrutkovač × 1
    Kábel USB-C na USB-A × 1
    Batéria AAA × 4
    3M nálepka × 1
    Súprava podložiek EVA × 1
    Súprava skrutiek × 1
    Vrecko na powerbanku × 1
    Vymeniteľný panel × 1
    Karta NFC × 1
    Adaptér batérie AA × 1
    Stránky o produkte AQARA Smart Lock U200 Kit (EL-D02D):

    www.aqara.com/en/product/smart-lock-u200/

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Zdroj energie

    batéria

    Smart technológia

    áno

    Apple HomeKit

    áno

    Amazon Alexa

    áno

    Google Assistant

    áno

    Bluetooth

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Varianty1

    Inovujte na bezkľúčové dvere pomocou Aqara Smart Lock U200 Kit, ktorá sa jednoducho inštaluje na váš existujúci zámok

     
     
    AQARA Smart Lock U200 Kit (EL-D02DS), Strieborný - Smart Zámok

    otvorte dvere cez smartfón namiesto kľúčov, klávesnica so snímačom odtlačkov prstov, NFC karta, drevený predný panel, adaptér na AA, Bluetooth 5.0 a Thread, šesť mesiacov výdrže batérie

    221,70 € 

    s DPH

    Kód: 431607

    skladom 

    Notebooky