INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ashampoo 3­D CAD Professional 10 el. licencia

     

    -53%

    zľava
    profesionálne riešenie pre dizajnérov, kresliarov a architektov, automatické kótovanie pre 2D pôdorysy
    softvér, CAD a 3D grafika, elektronická licencia, pre 1 zariadenie, trvalá licencia, kompatibilný s Windows, jazyková verzia SKZobraziť viac

    Na objednávku 5 dní

    300,00 €
    (ušetrite 160,00€)
    140,00 €
    116,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    417216

    Výrobca
    Porovnať

    Alternatívy pre Ashampoo 3­D CAD Professional 10 el. licencia

    Popis produktu

    Ashampoo 3­D CAD Professional 10 el. licencia

    Ashampoo 3­D CAD Professional 10 je profesionálne riešenie pre dizajnérov, kresliarov, dekoratérov a záhradkárov. Umožňuje vám plánovať, vizualizovať a komunikovať vaše nápady na dizajn detailne, jednoducho a profesionálne!. Či už ide o návrhy budov, interiérov alebo záhrad, tento program vám ponúka všetky potrebné nástroje a funkcie pre vytváranie kvalitných plánov a dokumentácií.

    Profesionálne a komplexné riešenie pre dizajnérov

    V novom Ashampoo 3D CAD Professional 10 máte k dispozícii oveľa viac možností! S rozšíreným katalógom s viac ako 250 novými 3D objektmi, novými dverami, katalógom balkónov ako skupín a opornými múrmi pre terénne a záhradné plánovanie môžete plánovať ešte realisticky! Použite nový terénny prvok s 3D hranicami, ploty ako zábradlia alebo praktický dialóg severnej šípky na umiestňovanie, otáčanie a škálovanie! Zábradlia môžete teraz používať v mnohých variantoch, dokonca aj vo svojich vlastných návrhoch! A automatické kótovanie pre 2D pôdorysy a automatické pozície textov pre označovanie stien a okien vám ušetrí veľa práce!

    Návrhárske a konštrukčné nástroje

    Ashampoo 3D CAD Professional 10 podporuje import formátov SketchUp a Collada, takže môžete ľahko importovať existujúce modely a použiť ich vo svojich projektoch. Môžete tiež exportovať svoje modely do Maxon Cinema 4D pre ďalšiu úpravu alebo animáciu. Okrem toho môžete vytvárať svoje vlastné okná a typy okien, importovať/exportovať 2D súbory DXF/DWG, používať 7 jednoduchých 3D konštrukcií, simulovať vonkajšie osvetlenie, voľne umiestňovať kameru a uhly pohľadu a ďalšie.

    • Auto-kótovanie pre 2D pôdorysy a pohľady: Táto funkcia vám umožní automaticky pridať rozmery a škály do vašich 2D plánov a pohľadov. Môžete si vybrať z rôznych typov kótovania, ako sú dĺžka, šírka, výška, uhly, polomery atď. Môžete tiež upravovať farbu, štýl a veľkosť kótovania podľa vašich preferencií.
    • Automatický text položky: Táto funkcia vám umožní automaticky priradiť jedinečné číslo položky každej stene a oknu vo vašom projekte. Tieto čísla položiek sa potom zobrazia na vašich 2D plánov a pohľadoch, aby ste mohli ľahko identifikovať a odkazovať sa na rôzne časti vašej stavby.
    • Katalóg dverí a okien: Tento katalóg obsahuje rozšírený výber okien v americkom štýle, ktoré môžete použiť vo vašich projektoch. Okrem toho môžete tiež pridať ďalšie komponenty pre okná a dvere, ako sú rolety, žalúzie, rámy atď.
    • Zábradlia: Toto dialógové okno vám umožní navrhnúť zábradlia s rôznymi štýlovými možnosťami. Môžete si vybrať z preddefinovaných typov zábradlí alebo si vytvoriť svoje vlastné. Môžete tiež nastaviť farbu, materiál, tvar a veľkosť zábradlí podľa vašich potrieb.
    • Katalóg štýlov zábradlí: Tento katalóg vám umožní uložiť svoje vlastné návrhy zábradlí, ktoré môžete potom použiť v iných projektoch. Môžete tiež importovať a exportovať svoje zábradlia ako 3D objekty.
    • Ploty: Toto sú varianty zábradlí, ktoré automaticky nasledujú váš 3D terénny dizajn. Môžete použiť ploty na ohraničenie vašej parcely, záhrady alebo iných terénnych prvkov.
    • Oporné múry: Tieto sú určené pre vašu parcelu, záhradu a terénne plánovanie. Môžete použiť oporné múry na podporu svahu, vytvorenie terás alebo iných výškových úrovní.
    • Katalóg balkónov: Tento katalóg obsahuje rôzne štýly zábradlí pre balkóny, ktoré môžete použiť vo vašich projektoch. Môžete tiež pridať ďalšie prvky, ako sú podlahy, stropy, osvetlenie atď.
    • Nový terénny prvok: Tento prvok vám umožní upravovať terén vo vašom projekte. Môžete pridať, odstrániť alebo presunúť body terénu, meniť výšku a sklon terénu, pridávať hranice a ploty atď.
    • Automatické hranice pre terénne prvky: Táto funkcia vám umožní automaticky pridať hranice pre terénne prvky, ako sú záhony, terasy atď. Môžete si vybrať z rôznych typov hraníc, ako sú kamene, tehly, drevo atď.
    • Rozšírené katalógy: Tieto katalógy obsahujú nové dvere, viac ako 250 nových 3D objektov, 200 nových 2D symbolov atď. Môžete použiť tieto objekty a symboly na obohatenie vášho dizajnu a detailov.

    Technické parametre

    Typ: elektronická licencia
    Typ licencie: plná verzia
    Počet licencovaných zariadení: 1
    Lokalizácia: slovenská
    Podpora: Windows 11, Windows 10
    Stránky o produkte Ashampoo 3­D CAD Professional 10 el. licencia:

    www.ashampoo.com/en-us

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky