INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Assassin's Creed Odyssey (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    329035

    PN kód

    3307216079668

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Assassin's Creed Odyssey (PC)

    Popis produktu

    Assassin's Creed Odyssey (PC)

    Nový diel Assassins Creed s podtitulom Odyssey nás tentoraz zavedie do starovekého Grécka. Tešiť sa môžeme na mýtické území bájí a povestí, námorné bitky a väčší dôraz na RPG prvky. V hre sa ujmete úlohy buď Alexios alebo Kassandra. Výber je len na vás a za túto postavu budete hrať celú hru.

    Epická Odysea
    Napíšte vlastnú legendárny Odysseu a zažite epická dobrodružstvo vo svete, kde na každej voľbe záleží. Odsúdenie na smrť vlastné rodinou sa vydáte na úžasnú cestu, na ktorej sa z žoldáckého vyvrheľ stanete legendárnym gréckym hrdinom, a odhalíte tajomstvo svojej minulosti. Nájdite svoju vlastnú cestu vo vojnou rozpoltený svete, vytváranom ľuďmi i bohov, v ktorom sa zráža hory s morom. Stretnite sa s najslávnejšími osobnosťami antického Grécka a jednajte s nimi počas zásadných historických okamihov, ktoré vytvárali západnú civilizáciu.

    Možnosť voľby
    Assassins Creed: Odyssey prináša do popredia možnosť voľby. Vďaka inováciám a herným prvkom, ktoré sa nikdy predtým v sérii Assassins Creed neobjavili si sami zvolíte, akým hrdinom sa chcete stať a vaše voľby budú formovať svet okolo vás. Skrze vzťahy s farbistými postavami, ktoré si vybudujete a rozhodnutia, ktoré urobíte na svojej Odyssey, plne ovládate svoj osud. Prispôsobte si vybavenie a ovládnite nové špeciálne zručnosti, prispôsobte svojho hrdinu vášmu hernému štýlu. Bojujte naprieč Gréckom, zúčastnite sa krvavých bitiek na zemi i na mori a staňte sa skutočne legendárnym hrdinom.

    Staňte sa legendárny Gréckym hrdinom
    Prvýkrát v sérii Assassin Creed si môžete na svoju epickú výpravu vybrať z dvoch hrdinov, Alexios alebo Kassandru. Prispôsobte si vybavenie, vylepšujte zručnosti a svoju loď na ceste, na ktorej sa stanete legendárnym gréckym hrdinom.

    Vrhnite sa do antického Grécka
    Z výšin zasnežených horských vrcholov až do hlbín Egejského mora, preskúmate celú krajinu plnú nespútaných prostredia aj miest na vrcholku gréckeho Zlatého veku. Neočakávaná stretnutie oživia váš príbeh - stretnete sa s farbistými postavami, stretnete sa s nemilosrdnými žoldnierov, a ešte oveľa viac.

    Zvoľte si vlastnú cestu
    Vaše rozhodnutie budú formovať svet okolo vás vďaka viac ako 30 hodinám dialógov s výberom odpovedí, a viacero možným koncom hry. Zažite živé, dynamický svet, ktorý sa neustále vyvíja a reaguje na každé vaše rozhodnutie.

    Bojuj V epických bitkách
    Predveďte svoje neuveriteľné bojovníckej zručnosti a zmeňte výsledok bitiek za Peloponézske vojny. Vrhnite sa do epických stretov Sparty a Atén v režime veľkých bitiek 150 vs 150 vojakov. Nájdite nezmapovaná miesta, objavte skryté poklady alebo si prebojujte cestu celými flotilami v námorných bitkách. Upravujte podobu svojej lode, vylepšujte jej zbrane a naberajte členmi posádky s unikátnymi bonusmi a prispôsobte tak námornej boj svojmu štýlu.

    Krajiny motívov a legiend
    Čaká na vás svet plný mýtov a legiend .. Od antických rituálov po slávnej sochy, stanete tvárou v tvár legendárnom gréckym postavám a objavíte skutočnú podstatu mytologických netvorov ako boli Medusa alebo Minotaurami.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky