INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ASUS ROG Phone 7/12GB/256GB/Storm White

    mobilný telefón, herný, vodeodolný, Android, dotykový displej, 6,78", 2448x1080, 6 jadrový procesor, 16GB RAM, 256 GB, 2x SIM, podpora 5G siete, podpora rýchleho nabíjania, NFCZobraziť viac

    skladom 

    1 059,40 €
    (ušetrite 29,45€)
    1 029,95 €
    858,29 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 59 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    408589

    PN kód

    AI2205-12G256G-WH-EU

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Zvýhodnené sady3

    skladom 

    pamäťová karta, micro SD, 512 GB, UHS-I U3, V30, A2, čítanie 180 MB/s, zápis 130 MB/s, + adaptér

    Maximálne množstvo:

    Ušetríte 

    6,75 €

    Normálna cena 

    45,00 €

    Zvýhodnená cena 

    1 029,95 + 38,25 €
    Kód: 405192

    ihneď k odberu 

    pamäťová karta, micro SD, 128 GB, UHS-I U3, V30, A2, čítanie 180 MB/s, zápis 130 MB/s, + adaptér

    Maximálne množstvo:

    Ušetríte 

    2,24 €

    Normálna cena 

    14,90 €

    Zvýhodnená cena 

    1 029,95 + 12,67 €
    Kód: 404737

    ihneď k odberu 

    pamäťová karta, micro SD, 256 GB, UHS-I U3, V30, A2, čítanie 180 MB/s, zápis 130 MB/s, + adaptér

    Maximálne množstvo:

    Ušetríte 

    3,88 €

    Normálna cena 

    25,90 €

    Zvýhodnená cena 

    1 029,95 + 22,01 €
    Kód: 404738

    Popis produktu

    ASUS ROG Phone 7/12GB/256GB/Storm White

    Pripravte sa na stretnutie s herným telefónom svojich snov! ROG Phone 7 v sebe skrýva víťaznú silu najnovšej mobilnej platformy Snapdragon® 8 Gen 2 s hardvérovou akceleráciou sledovania lúčov do úplne nového futuristického dvojfarebného dizajnu. Vylepšený tepelný dizajn GameCool 7 udrží všetko super cool, aj keď maximalizujete výkon, a AeroActive Cooler 7 sa zdvojnásobí ako subwoofer a poskytne vám prenosný zvukový systém 2.1. Tiež sme zdvojnásobili jas 165 Hz obrazovky Samsung AMOLED pre lepšie vonkajšie použitie a stále si môžete užívať všetky svoje obľúbené funkcie, ako sú jedinečné ovládacie prvky AirTrigger a neuveriteľná 6000 mAh1 batéria. ROG Phone 7 nerobí kompromisy – a ani vy.

    Dva tóny, jeden úžasný dizajn

    Vďaka výraznej lomenej grafike a pútavej dvojfarebnej schéme s priesvitnými vrstvenými prvkami, je vás ROG Phone 7 stredobodom pozornosti. Si pripravený?

    Nekonečné farby

    Zapnite osvetlenie Aura RGB na telefóne ROG Phone 7 a nechajte svojho pravého ducha voľne bežať. Prispôsobte si bodkové logo ROG Fearless Eye podľa svojho vkusu, pomocou jedinečného dvojfarebného gradientu alebo podľa nálady pomocou širokého výberu plných farieb alebo prednastavených schém osvetlenia.
    • Až do 16,77 milióna farebných kombinácii
    • 8 predvolieb osvetlenia nálady

    Výkon bez kompromisov

    Mohutný ROG Phone 7 je vyrobený bez kompromisov a uvoľňuje úžasný herný výkon vlajkovej lode 3,2 GHz Snapdragon® 8 Gen 2 mobilnej platformy, ktorá je o 15 % rýchlejšia a o 15 % energeticky efektívnejšia v porovnaní s Snapdragon® 8+ Gen 1 na ROG Phone 6. Je spárovaný s 8533 Mbps LPDDR5X RAM a UFS 4.0 ROM, ktorá je dvakrát rýchlejšia ako UFS 3.0. Všetku túto silu ešte viac umocňuje bezkonkurenčný manažér výkonu Armory Crate, ktorý vám dáva presnú kontrolu nad výkonom a nastaveniami ladenia.
     

    GAMECOOL 7

    Vylepšený tepelný systém GameCool 7 v ROG Phone 7 je zatiaľ najlepší, chladí CPU zo všetkých smerov. Využíva trojrozmerný prístup. Po prvé, pri krátkych reláciách tepelná zlúčenina nitrid bóru (BN) na jednej strane CPU znižuje škrtenie. Po druhé, o stredne dlhé relácie sa stará väčšia parná komora a grafitové dosky na druhej strane CPU. Nakoniec, pri maratónskych reláciách sa AeroActive Cooler 7 – s ventilátorom umiestneným priamo nad modulom CPU – dostane do hry pre aktívne chladenie poháňané AI a obsahuje Peltierov prvok pre extra chladiaci výkon.
    • Rýchly cyklus Parná komora s prispôsobenou štruktúrou
    • Pretvarovaný Grafitový list so zlepšenou účinnosťou
    • BN tepelná zmes s 360° SoC chladenie technológie
    • 5-dielna konštrukcia Centrovaný SoC dizajn

    Parná komora RAPID-CYCLE

    Nová parná komora ROG Rapid-Cycle má špeciálne navrhnuté potrubia, ktoré rýchlo odvádzajú kondenzovanú vodu späť do stredu komory, čím sa zvyšuje účinnosť chladenia. Šesť kanálov spätného toku kvapaliny funguje ako mini diaľnica pre kondenzovanú vodu a stĺpiky v tvare trojzubca na dlhých okrajoch komory zvyšujú účinnosť.
    • 6 kanálov na spätné vedenie kvapaliny
    • Knôtový stĺp so štruktúrou tvaru Trident

    Optimalizované grafitové plachty

    Grafitové dosky sú neuveriteľne účinné pri odvádzaní tepla, takže v ROG Phone 7 sme ich zväčšili. Boli tiež prepracované, aby maximalizovali prenos tepla zo základnej dosky a RF dosky.
    • Plocha 16 000 mm2
    • Optimalizované umiestnenie

    AeroActive Cooler 7

    AeroActive Cooler 7 obsahuje nielen vylepšený ventilátor s viacerými lopatkami pre vyšší protitlak, ale aj vstavaný termoelektrický chladič Peltier pre maximálny chladiaci výkon. Revolučný dizajn „DualCool“ zaisťuje, že aj predná časť chladiča je udržiavaná na teplote pohodlnej pre vaše ruky.
    • Termoelektrický AI chladiaci systém
    • Úplne nový dizajn DualCool
    • Odomknite režim X + vysokovýkonný režim


    Prenosné divadlo na cestách

    Ešte ste nezažili telefón, ktorý znie tak dobre ako ROG Phone 7. Jeho dva predné 12 x 16 mm reproduktory s o 50 % efektívnejšou hlasitosťou a výsledkom je o 20 % silnejší výkon basov. S pomocou superlineárneho 13 x 38 mm subwoofera s piatimi magnetmi v chladiči AeroActive 7 je výkon basov až o 77 % silnejší a poskytuje neprekonateľný zvuk 2.1 pre hry alebo zábavu.
    • Vstavaný subwoofer na AeroActive Cooler 7
    • 12 x 16 mm symetrické duálne predné stereo reproduktory
    • DIRAC

    Slúchadlá

    Ak sú vašou obľúbenou voľbou slúchadlá – či už analógové, USB-C® alebo bezdrôtové –, ROG Phone 7 si zamilujete. Od jeho 3,5 mm konektora pre slúchadlá až po priestorový zvuk podobný kina Dirac Virtuo™ technológia pre všetok zvuk. Podpora Qualcomm® aptX™ a aptX Lossless zaisťuje vysokokvalitný zvuk Bluetooth so super nízkou latenciou, takže bez ohľadu na váš výber počúvania, vaše uši sa vám poďakujú za ROG Phone 7.
    • Dirac Virtuo pre slúchadlá priestorový zvuk
    • 3.5 mm headphone jack
    • snapdragon sound
    • Hi-Res AUDIO
    • Hi-Res AUDIO WIRELESS
    • qualcomm aptX Adaptive
    • qualcomm aptX Lossless Audio

    Obrazovka

    165 Hz AMOLED DISPLEJ Aby ste udržali krok s najrýchlejšou akciou, ROG Phone 7 používa 165 Hz Samsung AMOLED displej s 720 Hz vzorkovacou frekvenciou dotyku a presnosťou farieb Delta-E < 1 pre vynikajúci obraz. Zvýšili sme tiež jas na 1 500 nitov, aby ste mohli ľahšie sledovať, keď ste vonku. Je to displej bez porovnania!
    • 6,78" Displej Samsung
    • 165 Hz obnovovacia frekvencia
    • 720 Hz rýchlosť vzorkovania dotykom
    • 1500 nitov vonkajší špičkový jas
    • Auto SDR na HDR konverzia v reálnom čase
    • Delta-E < 1 presnosť farieb
    • DC dimming11 technológie
    • Eye care Display

    Hyper-realistické odrazy

    Vďaka technológii Qualcomm podporuje ROG Phone 7 hardvérovo akcelerované sledovanie lúčov. To znamená, že pri podporovaných hrách si môžete vychutnať hyperrealistické odrazy – najmä na vode a kovových povrchoch – ktoré dodajú vášmu hernému zážitku nový rozmer.
    • Snapdragon Elite Gaming

    AIRTRIGGER – Ultrazvukové tlačidlá

    Renomované ultrazvukové ovládacie prvky AirTrigger vám poskytujú bezkonkurenčnú kontrolu nad vašimi hrami končekmi prstov, aby ste mali zážitok ako na konzole. Podporujú širokú škálu gest, vrátane Dual Action, Press and Lift a Gyroskop Aiming. Prevezmite plnú kontrolu s ROG Phone 7!

    Vibrácie

    X-HAPTIKA ROG Phone 7 je vybavený lineárnym motorom s osou X, ktorý poskytuje výkonnú haptickú spätnú väzbu, vďaka ktorej sa dostanete do centra diania.
    • Výkonný lineárny motor osi X
    • Optimalizované vibrácie pri každodennom používaní telefónu

    Postavené pre hráčov

    ROG Phone 7 obsahuje výkonné softvérové funkcie, ktoré vám poskytnú herný zážitok ako žiadny iný.

    Vibration mapping

    Vibration Mapping vám umožňuje nastaviť rôzne úrovne hmatovej odozvy pre každé z virtuálnych tlačidiel na obrazovke, čo uľahčuje ich nájdenie a použitie. Môžete si napríklad nastaviť ľahkú vibráciu pre bežné útoky a silnejší efekt pre silové kombá.
     

    X Sense

    X Sense detekuje kľúčové udalosti v hre, napríklad keď sa objaví dôležitý nepriateľ, a zobrazí vám upozornenie.
     

    X Capture

    X Capture zachycuje keď v hre splníte pozoruhodné úspechy – ako je vyradenie viacerých nepriateľov – a automaticky ich zaznamenáte. ukážka na obrazovke, ktorá ukazuje, že systém automaticky spustí nahrávanie obrazovky, keď hrdina dosiahne niečo dôležité.
     

    Background mode

    Režim na pozadí funguje v hrách s automatickým bojom, takže hru môžete spustiť na pozadí a pokračovať v pátraní bez dozoru. Hra tiež nebude pozastavená ani ukončená systémom!
     

    Theme pack mix and match

    Odvážte sa prispôsobiť si ROG Phone 7 pomocou novej funkcie prispôsobenia balíka tém. Kombinujte prvky z rôznych tém, aby ste dosiahli dokonalý vzhľad!
     

    Konektivita WIFI 7

    ROG Phone 7 je pripravený na WiFi 7. Najnovšia WiFi 7 (802.11be) vám prináša až 320 MHz kanály a funkcia Multi-Link znamená, že sa môžete súčasne pripojiť k rôznym frekvenčným pásmam! HyperFusion zvyšuje rýchlosť vášho internetového pripojenia kombináciou 4G/5G mobilného pripojenia a WiFi. Jednoduché!
    • Šírka pásma až 320 MHz
    • Podpora funkcie Multi-link
    • Exkluzívna technológia HyperFusion7

    Odolné voči striekajúcej vode IP54

    ROG Phone 7 je odolný voči striekajúcej vode s krytím IP548 pre váš pokoj.

    Monster batéria

    Pre maximálny pôžitok na cestách je ROG Phone 7 dodávaný s neuveriteľnou 6000 mAh1 batériou a výkonnou 65-wattovou nabíjačkou HyperCharge USB PD, ktorá ju dokáže nabiť na 100 % už za 42 minút. Je tiež vybavený pokročilými funkciami, ako je Steady Charging na ovládanie rýchlosti nabíjania a Bypass Charging, ktoré pozastaví nabíjanie počas hrania. Konečným výsledkom je dlhšia životnosť batérie a lepšia životnosť batérie.
    • Ekvivalentná 6000 mAh vysokokapacitná batéria
    • 42 minút na dokončenie nabíjania
    • 65-wattový adaptér HyperCharge
    • Bypass charging

    Fotoaparát

    Fotoaparát na telefóne ROG Phone 7 nie je len dodatočný nápad, je to 50 MP brute s hlavným snímačom Sony IMX766 a selfie fotoaparátom Quad Bayer 32 MP9. Vďaka svojim novým výpočtovým fotografickým algoritmom vám tento fotoaparát poskytne dokonalé snímky v každej situácii.
    • Hlavný fotoaparát IMX766 50 MP
    • Predný fotoaparát OV32 32 MP
    • 13 MP ultraširokouhlý fotoaparát
    • AI segmentácia
    • Technológia RAW Super rozlíšenie
    • Režim Light Trail

    Stránky o produkte ASUS ROG Phone 7/12GB/256GB/Storm White:

    rog.asus.com/phones/rog-phone-7/

    Parametre

    Datum dodania D/O

    2023-07-25 00:00:00

    Na objednávku

    Na objednávku

    Smartphony

    Modelová rada

    Asus ROG Phone 7

    Podľa použitia

    herný

    Vodeodolnosť

    áno

    Operačný systém

    Android

    Dotykový displej

    áno

    Uhlopriečka rozsah

    6,5" a viac

    Operačná pamäť RAM

    16GB

    Užívateľská pamäť

    256 GB

    Micro SD

    bez micro SD

    Počet SIM

    2x SIM

    Podpora 5G

    áno

    Zadný fotoaparát

    32 - 64 Mpx

    Predný fotoaparát

    16 - 32 Mpx

    Kapacita batérie

    nad 5000 mAh

    Bezdrôtové nabíjanie

    neurčené

    Rýchle nabíjanie

    áno

    Podpora NFC

    áno

    Snímač odtlačkov prsta

    v displeji

    Odomknutie tvárou

    neurčené

    Farba

    biela

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky