INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus AeQur GH02, herné bezdrôtové slúchadla, biele

    Vypredané

    slúchadlá, náhlavné, herné, s mikrofónom, bezdrôtové, ovládanie hlasitostiZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    64,00 €
    53,33 € bez DPH
    Kód tovaru

    413057

    PN kód

    A00050800211-00

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Baseus AeQur GH02

    Popis produktu

    Baseus AeQur GH02

    Popis produktu
    Baseus AeQur GH02 je ideálnou voľbou pre všetkých herných nadšencov. Slúchadlá ponúkajú kvalitný priestorový zvuk, ktorý vás prenesie priamo do stredu vašej obľúbenej hry. Ľahko ich pripojíte k vami zvolenému zariadeniu až 3 spôsobmi – cez 2.4G pripojenie, Bluetooth 5.3 alebo audio kábel. Vstavaná nabíjateľná batéria zaručuje extrémne dlhú dobu prevádzky, až 40 hodín nepretržitého prehrávania. Ergonomický dizajn zaistí pohodlie a farebné podsvietenie zvýši ponor počas hry.


    Dostaňte sa do stredu diania
    S Baseus AeQur GH02 sa budete cítiť ako hlavná postava vašej obľúbenej hry! Slúchadlá vybavené 40-milimetrovými meničmi poskytujú neuveriteľnú kvalitu zvuku, certifikovanú Hi-Res Audio. Od najhlbších basov až po najvyššie tóny, frekvenčná odozva od 20 Hz do 40 kHz vám umožní počuť každý tón v jeho plnej kráse. A čo viac, 2-kanálové DSP procesory v kombinácii s technológiou BPT umožnia bez námahy počuť kroky vášho prichádzajúceho rivala a udržať si náskok pred ich pohybom za ďalším víťazstvom!


    Drôtové aj bezdrôtové
    Slúchadlá Baseus podporujú až 3 spôsoby pripojenia – cez 2.4G pripojenie, Bluetooth 5.3 alebo audio kábel. Technológia Bluetooth poskytuje stabilné pripojenie k vybranému zariadeniu na vzdialenosť až 10 metrov, čím sa minimalizuje oneskorenie a skreslenie. Súčasťou balenia je aj adaptér, ktorý vám pomôže pripojiť slúchadlá k počítaču alebo konzole. Keď sú slúchadlá pripojené k 2 rôznym zariadeniam cez 2,4G a Bluetooth, automaticky sa prepnú na komunikačné zariadenie, keď prijmete telefónny hovor počas hrania na druhom zariadení.


    Ideálne na hranie hier
    Vášmu hernému zážitku už nebude nič brániť! Slúchadlá poskytujú ultranízku latenciu len 20 ms – takže si môžete vychutnať dokonalú synchronizáciu zvuku a obrazu. Teraz už žiadnemu súperovi neunikne vaša pozornosť! Súčasťou sady je aj odnímateľný mikrofón, ktorý vám uľahčí komunikáciu s ostatnými členmi tímu.


    Až 40 hodín prevádzky
    Hrajte svoje obľúbené hry voľne, bez obáv, že sa slúchadlá vybijú v tú najmenej vhodnú chvíľu. Vďaka odolnej 600 mAh batérii môžete hrať svoje obľúbené hry až 40 hodín na jedno plné nabitie. Na druhej strane, ich nabitie bude trvať asi 2 hodiny, takže budete čoskoro opäť pripravení hrať!


    Ešte väčší komfort
    Baseus AeQur GH02 sú určené na dlhé hranie. Veľké, mäkké náušníky vyrobené z priedušného materiálu dokonale padnú okolo uší pre maximálne pohodlie počas hodín hrania. Slúchadlá disponujú aj farebným podsvietením, ktoré im dodáva herný nádych. Ich ovládanie vám uľahčia vstavané tlačidlá – s ich pomocou môžete regulovať hlasitosť, meniť farby podsvietenia, stlmiť mikrofón a mnoho iného.


    Viac s aplikáciou
    Stiahnite si aplikáciu Baseus a využite plný potenciál slúchadiel AeQur GH02! Aplikáciu nájdete v obchode App Store aj Google Play. Dá vám možnosť zmeniť nastavenia ekvalizéra, farby podsvietenia alebo režimy.

    Technické parametre

    Typ použitia
    Bluetooth slúchadlá


    Ďalšie vlastnosti
    Materiál ABS PC kov
    Hmotnosť cca 305 g
    Bluetooth verzia 5.3
    Dosah 10 m
    Prevádzková doba Až 40 h (70% hlasitosť)
    Nabíjacie rozhranie USB-C
    Doba nabíjania Približne 2 hodiny
    Kapacita batérie 600 mAh/2,22 Wh
    Prevodníky 40 mm
    Frekvenčná odozva 20Hz-40kHz
    Audio kodeky AAC/SBC
    Aplikácia Baseus App


    Farba: biela

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    náhlavné

    Konštrukcia

    uzatvorená

    Odporúčané použitie

    herné

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    odnímateľný

    Pripojenie

    bezdrôtové

    Počet konektorov

    1x USB

    Ovládanie hlasitosti

    áno

    Bezdrôtový dosah

    do 10m

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky